Contact?

afbeelding van Zorro2012

Beste lezers,

Zaterdag was ik met vrienden in de stad waar mijn ex woont, daar er nog wat persoonlijke dingen van mij bij hem lagen wilde ik die 'nu ik er toch was' ophalen. Het liefst zonder hem te zien, daar ging het al mis.. Ik wilde eigenlijk dat een van zijn huisgenoten het allemaal aan me zou geven.. maar die reageerden niet. Toen heb ik hem gesmst en hij heeft dus gereageerd gelijk dat ik langs kon komen. Zodoende ben ik alleen bij hem langsgegaan en hebben we ook nog 20 minuten gepraat. Geen idee wat me in eerste instantie bezinde, want ik was toch boos op hem? Of ik had toch emotionele gevoelens voor hem?Hij was namelijk best wel taktloos toen het uitging. Nu kwam hij 'gewoon' aardig over.. Ik stond erbij alsof het gewoon de normaalste zaak van de wereld was. Daarna heb ik zelfs nog een drankje gedronken, zonder dat er overigens iets gebeurd is. Daarna hebben we elkaar een knuffel gegeven en ben ik weer de stad in gegaan.

Nu ben ik in de war, wat moet ik hier nu mee? =( Of moet ik het gewoon zien als een volgende stap in het verwerkingsproces? Ik moet sowieso zeggen, dat ik heel blij ben dat ik het uberhaubt heb aangedurfd om het zo te doen.

Groetjes

afbeelding van Pijnlijk

Ik begrijp niet goed wat je

Ik begrijp niet goed wat je precies wil. Je vraagt wat je hiermee moet, maar het lijkt me duidelijk wat je ermee moet. Ik maak uit jouw verhaal niet op dat hij iets gezegd of gedaan heeft om je gevoelens in de war te schoppen. Het lijkt er zelfs op dat hij het hoofdstuk al heeft afgesloten. Dit is ook het enige wat jij kan doen.

In het verwerkingsproces zul je overigens wel vaker dingen tegenkomen waar je van in de war raakt. Maar probeer hier altijd rationeel naar te kijken. In feite is er hier niks om van in de war te raken.