</3

afbeelding van Broken.Dreams.

Ik ben verliefd op een jongen en alles ging goed tot hij vertrok op vakantie en een meisje me vertelde dat ze met hem verloofd is enzovoort.. Hij en ik hebben dan een tijd niet met elkaar gesproken en eergisteren zag ik hem, hij kustte me enzo. Hij vertelde dat hij voor mij zou kiezen, maar haar ergens toch wel een eerlijke kans wilt geven en nu wil hij even met niemand praten.. ik weet echt niet wat te doen ;s

afbeelding van B2D

Bij voorbaat mijn excuus,

Bij voorbaat mijn excuus, misschien vind je mij een botte hork.
Maar ik zeg dit om je te helpen, niet om je in diskrediet te brengen!

Ik schat jou verhaal niet in als iets verschrikkelijks. Ik vind, en hoop dat je het ook doet, dat jij jezelf wen spiegel voor houd. Kijk in deze spiegel, en vraag je zelf af! Ben jij verliefd of ben jij bang on alleen te zijn?

Ik heb namelijk sterk het idee dat het laatste het mest waarheidsgetrouw is. Zodra je achter iemand aan hobbelt, al voor je een relatie hebt, en accepteerd en het prima vind dat hij 'jullie' allebei een 'eerlijke' kans wilt geven.

Vraag ik mezelf af, waar is je zelfrespect? Waarom wil jij iemand die naast jou iemand een 'eerlijke kans geeft'? Is het niet zo dat een serieuze relatie zijn fundament vind in vertrouwen, volgens mij wel hè! Iemand die nu niet volledig voor jou gaat, en jou aanwezigheid in zijn leven als zijn metgezel niet waardeert, is jou niet waard! Deze relatie kan nooit meer zijn fundament in vertrouwen vinden, niet in onvoorwaardelijke trouw noch in verbondenheid.

Een goede lach kan je overal vinden, een man met een goed hart niet. Dus stop hiermee, maak jezel niet belachelijk en schat jezelf op waarden! Dan ben je maar alleen, maar daarna komt er iemand die jouw verdient en die jij verdient!

afbeelding van Broken.Dreams.

dankje dat je zo eerlijk

dankje dat je zo eerlijk antwoordt, maar ik ben niet echt bang om alleen te zijn... het is gewoon dat ik nogal wat problemen heb gehad en door hem kon ik weer lachen en het ook echt menen... x

afbeelding van justme overhere

Drie zijn er teveel

Broken Dreams... dat is een mooie en toepasselijke naam. Waarschijnlijk wist je van te voren niet waar je nu in verzeild bent geraakt. Het is alleen geen gezonde situatie om een relatie in te starten, aangezien hij in eerste instantie niet voor jou kiest, maar het nog wil proberen met zijn verloofde. Hij weet nog niet wat hij wilt doen en hakt geen knopen door. Het is waarschijnlijk een jongen die niet alleen kan zijn en daarom zijn verloofde en jou aan een lijntje houdt. Wie weet hoe hij dat in de toekomst gaat doen als hij voor jou kiest en dan iemand anders ziet lopen?

Zet alles goed op een rijtje en neem de tijd, want jij verdient iemand die helemaal voor jou gaat en niet iemand die van twee walletjes wilt snoepen.