????

afbeelding van moi89

Vandaag is het 5 weken dat het gedaan is. gisterochtend werd ik sinds lange tijd weer met een verrot gevoel wakker. gewoon dat gevoel van missen. moest zelf weer huilen sinds weken... en ik begon weer dat wanhopige gevoel te krijgen dat ik hier nooit over heen raak. ineens kreeg ik een whatsappje. het was mijn ex.... dat ze @ zaterdagavond in scheveningen was. dicht in mn buurt dus. zij woont zelf een uurtje bij mij vandaan ze wou contact met mij opnemen maar wist niet zo goed of ik dat zou willen, en daarom heeft ze t niet gedaan..

ik dacht bij mezelf en zei ook tegen dr van als je dat echt had gewild had je t echt kunnen doen...ze vond dat ik boos reageerde etc.. toen vroeg ze hoe t met mij ging. ik deed alsof het echt super ging, vroeg ze ineens of k al iem. anders zag. heb daar geen antw op gegeven waardoor ze t gesprek afkapte met laat maar fijne dag ...
ze gaf aan dat zij ook nog niem. heeft...

Ik denk van wat moet ik met die @#$ info dat je in de buurt was???? toen we wat hadden wou je ineens niet meer mijn kant op komen en nu kan je wel naar scheveningen???? soms wou ik gewoon dat ik wist wat er in haar kop omgaat...zoals laatst ook stuurde ze een foto van dr pc-desktop met mijn foto er nog op....doet ze dit nou expres ?

ik vraag mij gwoon af waarom ze steeds vraagt of ik iem heeft. laatste x dat ik dr sprak vroeg ze dat ook. het komt bij mij over alsof ze weer toenadering zoekt...maar ik ben bang dat ik door mn gevoelens het misschien zo interpreteer... i donno

afbeelding van Just a guy

Hoi Moi

Zoiets is altijd moeilijk te beoordelen, zowel voor jou zelf als voor buitenastaanders zoals wij.
Ik denk dat je jezelf twee dingen moet afvragen.
1) Wat wil je zelf met deze info, zou jij het nog een kans willen geven, mocht het idd zo zijn dat ze weer toenadering zoekt en kun je de waarheid aan als blijkt dat ze alleen wil weten of jij al over haar heen bent (wellicht omdat ze dan zelf ook het gevoel heeft weer echt vrij te zijn?)
2) Wil en kan je een goed gesprek met haar aangaan en ronduit vragen waar ze heen wil.

Het blijven moeilijke situaties en tijden... hoe lang of kort je relatie ook heeft geduurt, er kan zich heel snel een hele sterke emotionele band vormen en die is niet opeens verdwenen op het moment dat 1 of beide partners zeggen... we stoppen er mee. Bij soomige mensen zal die emotionele band zelfs helemaal nooit meer verdwijnen, dat is een gegeven waar je dan mee om moet leren gaan.

Sterkte iig Moi

afbeelding van moi89

@ Just A Guy...goeie vragen

@ Just A Guy...goeie vragen waar ik over na moet denken. maar communicatie was zoiezo een big issue in onze relatie en of dat ooit wel goed gaat, geen id. denk t eigenlijk niet. vertrouwen is ook weg bij mij na dit alles..denk dat t nu ook gewoon meer een egokwestie is van mijn kant als ik dr terug zou nemen.

afbeelding van Just a guy

Hoi Moi

Tja... communicatie is de basis en ik denk dat bij nagenoeg elke relatie, gebrek aan of mis-communicatie voor heel wat problemen zorgt en in de volgende zin noem je meteen een andere hele belangerijke pijler van een relatie... vertrouwen...
Ik weet niet of ik je goed begrijp, maar als je dr alleen nog terugneemt om je eigen ego te strelen dan lijkt de keuze me helder... vooral niet doen.
Als ik je verkeerd begrijp en je wel nog echte gevoelens voor dr hebt... dan zou ik het heel rustig aan doen, proberen de communicatie en het vertrouwen te herstellen, misschien eerst eens gewoon als een neutraal etentje tussen twee mensen, even bijpraten, eerlijk zijn over je gevoelens en gedachten...

Sterkte en succes...

afbeelding van morgenster

Toenadering

Het komt bij mij ook over alsof ze toenadering zoekt.
Misschien heeft ze in die vijf weken ervaren wat het is om zonder jou te zijn en bevalt haar dat niet.

Ze wil weten of je nog vrij bent en geeft aan dat zij nog vrij is... doet ze niet zomaar... ik denk dat ze je wil zien en heeel misschien de draad weer wil oppakken. Doe gewoon luchtig en vraag haar: 'zoek je toenadering'? *vette smiley**dikke knipoog*.

Mocht ze je niet terugwillen dan wil ze misschien een vriendschap. Als ze maar niet met je gevoelens speelt....

afbeelding van moi89

stiekem hoop ik dat je gelijk

stiekem hoop ik dat je gelijk hebt morgenster..maar heb dr ook indirect uitgenodigd vor mn verjaardag vorige week, ze was niet gekomen. eerlijk gezegd weet ik t niet..ene kant denk ik ja ze zoekt toenadering maar tegelijk, zo vaak had ze de kans om mij op te zoeken en ze heeft t nog steeds niet gedaan...ik zal idd luchtig proberen te doen.. vriendschap ga ik niet voor. hoe t de laatste maanden er aan toe ging, zo ga je niet met een vriend(in) om....

afbeelding van Just a guy

Hoi Moi

Dat ze niet op je verjaardag komt, dat kan ik me heel goed voorstellen, daar zit je dan... met je verdriet, onuitgesproken problemen, emoties, met allemaal mensen om je heen die weten dat jullie relatie op de klippen is gelopen... lijkt me niet echt top... wellicht dat ze wel was gekomen als je haar had uitgenodigd om je verjaardag rustig met zn tweetjes te vieren, al was het gewoon ff wat drinken en praten.
Ik weet niet helemaal hoe ik je laatste zin moet plaatsen... uitsluitend en alleen vriendschap ga je niet voor? of je hebt helemaal geen vriendschappelijke gevoelens meer voor haar? In het laatste geval heeft een (poging tot een) doorstart geen enkele zin, je zult elkaar eerst weer als vriend, als iemand die je vertrouwt moeten kunnen zien voor je weer verder kunt.

Hoe het ook loopt, ik wens je veel sterkte toe, want hoe je verder ook denkt en voelt... het verdriet en pijn zal er niet minder om zijn.

afbeelding van Lovertje85

@moi89

Ow man... Ik ben zelf een vrouw he... Maar ik kan me zo goed voorstellen dat vrouwen soms onmogelijke wezens zijn voor jullie....

Misschien wil ze idd doodleuk van je horen dat het klote met je gaat zonder haar.... Misschien wil ze keihard horen dat je geen ander hebt omdat je haar nog terug wilt. Misschien vindt ze het bloedirritant dat jij nu lijkt door te gaan met je leven (door de antwoorden die je geeft) terwijl het haar misschien toch wel tegenvalt na de breuk (die ze zelf veroorzaakt heeft). Misschien heeft ze spijt van keuzes, en misschien wil ze gewoon even weten dat je je ellendig voelt.

Je bereikt er niks mee haar dat ook aan te geven. Vooral je eigen gevoel zal er niet beter van worden, en haar reactie kan daarna alle kanten op, maar zal waarschijnlijk niet zijn zoals jij hoopt, waardoor je je dus alleen maar ellendig voelt daarna.

Al met al schiet je er dus weinig mee op om eerlijk te zijn in dit geval... Ik merk wel dat het je frustreert, wat ik ook wel weer logisch vind..... Als je uit elkaar wilt, laat dan gewoon ook niks meer horen, of zeg gewoon luid en duidelijk wat je van me wilt en verwacht.....

Misschien zocht ze een reden om je aan te spreken, en vertelde ze daarom dat ze in de buurt was.... Of ze wilde dat je wist dat je haar tegen kon komen als je in het centrum zou komen ofzo..... Om verassingen te voorkomen?

Laat je niet gek maken door haar....