:(

afbeelding van M.d.

Het spijt me dat ik zo bot tegen je doe, het is helemaal niet mijn bedoeling om zo te doen. Maar je hebt me enorm gekwetst door alles en ondanks dat geef ik gewoon nog te veel om je om het los te kunnen laten. Het gaat gewoon niet zo goed de laatste tijd…

Ik snap dat je boos bent omdat ik steeds zeg geen contact te willen maar vervolgens wel weer iets stuur. Ik proberen mee ermee op te houden en het een plekje proberen te geven omdat ik weet dat dit is wat je wil, maar toch doet het me heel veel pijn.

Dit is niet iets wat je binnen 1 ½ maand vergeet of ineens die knop kan omschakelen. Jij bent er in je hoofd al veel langer mee bezig geweest dan ik. Ik hoop dat je dat beseft.

Liefs,

(mailtje gestuurd nav smsje van mij geen contact sms).... pfffffff ik ben weer niet goed bezig. Ik weet het! Ik wil er mee stoppen, bij het typen van dit emailtje kreeg ik echt letterlijk een brok in mijn keel en begon ik zowat te huilen.... wat moet ik nu?!?!

Ik denk serieus dat ik dit alleen niet te boven kom en dat ik professionele hulp nodig heb. Verdrietig

afbeelding van Willie

Praten kan altijd

Je kan hulp altijd proberen. Baat het niet, dan schaadt het niet. Je bent niet verplicht om gelijk 25 keer te gaan, je kan het gewoon een keertje proberen. Je bent niet gek, raar of vreemd omdat je een keer gaat hoor, dus daar moet je het niet voor laten.

afbeelding van PoemLover

@ M.d.

Als je professionele hulp kunt krijgen zou ik er zeker gebruik van maken! Je hoeft je daar toch niet voor te schamen? Het klinkt alsof je een zetje in de goede richting best zou kunnen gebruiken! Glimlach Succes! Knipoog