De laatste

afbeelding van PoemLover

Om één of andere reden weet ik vrijwel 100 procent zeker dat ik momenteel niet meer verliefd kan worden, en wel om de reden dat ik nog niet goed in staat ben geweest mijn ¨relatie¨ met haar af te sluiten. Dus het plan: ¨er zijn genoeg vissen in de zee¨? Ik zou niet weten hoe ik dat aan zou moeten pakken. Als het al ¨moet¨. Als ik geen zin heb om verliefd te worden is dat namelijk mijn goed recht. En als ik over haar wil blijven schrijven ook. Ik geloof niet in de ¨onder de pet houden en verdringen¨-tactiek. Je kunt er beter over schrijven of praten (met een professional).

Ik heb geheel geen behoefte aan een vriendin. Er zijn zo ontzettend veel mooie vrouwen dat het meer een loterij is dan een lot eruit. Dus ¨doorgaan¨ heeft een limiet: zij is mijn laatste liefde (geweest), en het ziet ernaar uit dat dat voorlopig zo blijft.

Niet dat het jullie aangaat... Tong

afbeelding van waterman

Hoi Poem

Hoi Poem

Dat lijkt de paradox van het geheel he. Hoe harder je op zoek bent naar antwoorden, hoe minder die komen. Hoe meer je je best doet er iets van te snappen, hoe minder er te snappen valt.

Vandaar dat ik ook nooit pleit voor “onder de pet houden, wegdrukken en verdringen”, maar wel voor accepteren, loslaten en doorgaan. En dat betekent steeds volgens mij doorgaan met je leven, verdergaan. Niet teruggaan. Dingen tot rust laten komen. Er niet meer zo mee bezig zijn. Iets anders gaan doen. Niet om weg te drukken en te verdringen, maar om het tot rust te laten komen.

Soms denk ik wel eens dat hoe meer je je bezighoudt met ldvd, hoe minder je er uit komt. Soms moet je jezelf gewoon effe met rust laten. Knipoog Soms is dat beter voor jezelf.

Waterman

afbeelding van PoemLover

Grappig dat je dat zegt

Grappig dat je dat zegt Waterman, want ik heb juist het gevoel dat dat voor mij juist niet werkt haha Knipoog

afbeelding van waterman

Hahaha Poem

Maar heb je het gevoel dat "het je er erg mee bezig houden" wel werkt?

Ik weet het niet hoor. Ik weet niet wat voor anderen werkt. Ik kan alleen zeggen wat ik denk dat voor mij werkt. En kan je dat aanreiken. Maar of het voor jou werkt? Als ik eens wist wat er voor anderen allemaal zou werken......... Als ik eens wist wat er voor mij allemaal zou werken.......

In ieder geval, heel veel sterkte!!!!
Waterman

afbeelding van PoemLover

Erover schrijven geeft mij

Erover schrijven geeft mij meer rust dan het allemaal wegdrukken, iets waar ik sowieso helemaal niet in geloof! Maar ik denk niet dat jij dat bedoelt?

afbeelding van waterman

Hoi Poem

Ik denk niet dat ik pleit voor wegdrukken, he!

Ik denk dat erover schrijven prima is! Ik denk dat er over praten prima is! Maar ik denk dat jezelf rust geven, en accepteren dat er niet overal antwoorden komen, dat dat ook prima is.

Maar schrijven is heel goed! Als je er behoefte aan hebt, dan is dat zeker heel goed!!!! Blijf schrijven, hoor Knipoog

Ik gun je de wijsheid om hiermee om te gaan. Maar ik gun je ook zeker de rust om hiermee om te gaan!

afbeelding van PoemLover

Ik had je niet goed

Oeps Ik had je niet goed gelezen... je pleit niet voor ´wegdrukken´! Sorry, niet goed gelezen! Oeps

afbeelding van waterman

No problemo!

Knipoog

Blijf schrijven, hoor!!!!

afbeelding van PoemLover

PS

PS: Ik weet nu denk ik wat er aan de hand is met mij in mijn leven. Misschien schrijf ik daar nog eens over..

afbeelding van mrpither

Re:

Gaat het eindelijk lukken?

Bedenk dat sommigen gewoon ongeschikt zijn, net als ik.
Het leven heeft veel te bieden Poem...... heel veel

afbeelding van hmmm

Dáár gáán we wéér!

Dáár gáán we wéér!

afbeelding van PoemLover

Hmmm

Staren