Nog meer frustratie!

afbeelding van ikhebhulpnodig1

Ik snap er gewoon helemaal geen zak meer van! Zoals ik al vermeld had had mijn ex het uitgemaakt om de hoofdzakelijke rede: "Ik wil niet in een relatie zitten nu", ze ging ook in Adam studeren. 2.5 maanden later had ze een nieuwe relatie. Waarom kan ik dit niet plaatsen in mijn gedachten, waarom wil ik dit perse begrijpen, waarom kan ik dit niet gewoon loslaten, waarom mis ik haar nog steeds....?

afbeelding van vlindertje59

@ikhebhulpnodig

Ze wil geen relatie en maakt het uit en vervolgens 2.5 maand later een nieuwe relatie??? Sorry dit kan er bij mij niet in hoor. Misschien wilde ze geen relatie met jou??? Waarom zegt ze dat dan niet gewoon?
Waarom zo oneerlijk?

afbeelding van ikhebhulpnodig1

Nee ik begrijp het gewoon

Nee ik begrijp het gewoon echt niet, ik probeer me eraan vast te klemmen dat ze me niets meer voor me voelde. Maar ook dat was niet waar, ze had nog wel degelijk gevoelens (zei ze). Alles wat ze zei in de laatste periode ben ik over aan het twijfelen! Maar nu voel ik me even iets beter, waarom weet ik niet... maar ik ben aan het leren voor tentamens en ik kan eindelijk mijn gedachte even links laten liggen... opluchting!! Even volhouden dit!

afbeelding van vlindertje59

@ikhebhulpnodig

Goed idee van je!! Dat is een goeie afleiding. Ik wens je heel veel succes met je tentamens!

Groetjes