nog steeds de pijn...

afbeelding van crientje

vandaag is het dinsdag psies een week geleden dus dat mn ex heeft uitgemaakt...beter voel ik me nog steeds nie het is net of elke dag dat ik wakker word ik weer van em krijg te horen dat et over is...soms zou ik willen dat ik nooit meer wakker zou hoeven te worden...mijn hoofd en hart is gewoon zo vol van alles...ik heb geen werk geen zekerheid op een opleiding en nu ben ik hem ook al kwijt...wat blijft er dan nog over?? ik wou dat ik er al over was dat ik een klap op mn hoofd zou krijgen en geheugenverlies zou krijgen zodat ik dit allemaal zou zijn vergeten...ik kan gewoon niet zonder hem, ik weet gewoon echt nie meer wat ik nu moet met mijn leven...ik ben zo in de war...elke x als ik denk gelukkig te zijn gaat het weer fout en voel ik me zoo slecht...maar nog nooit was de pijn zo groot als nu...nog nooit zoveel gehuild als nu...mn tranen zijn aant opraken en nog zoveel heb ik aan em te vragen...ik weet het allemaal nie meer alsjeblieft iemand help me!! Verdrietig :( Verdrietig

afbeelding van Evy

Sterkte meid!!

Hey Crientje
Ik begrijp heel goed hoe je je voelt, ik kon ook niet zonder mijn ex... bij mij gaat het nu al wel beter, maar ik mis hem nog steeds en dat zal nog wel even zo blijven, en bij mij is het al bijna 7 weken uit.
Ik heb de eerste weken ook zoveel gehuild dat ik soms moest huilen maar mn tranen gewoon op waren.
Ik snap jou verdriet, huil het maar gewoon uit en prop het niet op, dat is niet goed voor je.
Sterkte meid.....
het komt allemaal goed, (kan niet geloven dat ik dat zelf zeg) maar het is wel zo....mij moet het ook nog overkomen maar het gebeurt echt weer een keer!
KUS EVY

afbeelding van LadyC

hey meis, Ik weet hoe moei

hey meis,

Ik weet hoe moeilijk het in het begin is. Ook ik was van diegenen die in de eerste dagen niets at en alleen maar huilde, net zoals er hierboven werd gezegd, prop niets op en praat erover, laat al die tranen lopen, ik weet dat het moeilijk is om te geloven nou, maar echt het word minder! Het is bij mij nou 2 maanden uit, en voel me langzamerhand iets sterker worden, mis hem erg veel, maar geloof nu wel weer in de toekomst. Alles word beter!
Sterkte meissie!

Liefs, Carool