Nog steeds heel erg verliefd

afbeelding van adam.s

Goedemorgen/nacht

Mijn naam is Adam ben 21 jaar oud en via deze weg wil ik mijn verhaal vertelen en hoop dat mensen mijn kunnen helpen, vertelen wat ik mieschien zal kunnen doen.
Het is nu al 10 maanden dat het uit is tussen mij en mij ex, ik zie haar als mijn droom vrouwtje mijn ziel mijn alles.
In het begint zal ik vertelen hoe ik haar ontmoet hebt.
Ongeveer 4 jaar geleden, had ik relatie met een andere meisje die ik ontmoet had in de discotheek ,,ze was bartender/danserese,, ik kwam in de weekend naar de dscotheek om meer tijd met haar door brengen dan allen bij mij of bij haar huis of wat dan ook wou heel de tijd bij haar wezen natuurlijk was ik ook wel beetje jaloers haha zo veel mensen om haar heen.
Na een lange tijd ongeveer anderhalf jaar ging het niet meer zo goed in mijn relatie met het barmeisje, maar alsnog deed ik wel heel veel moeite voor haar, ik kwam er achter dat zij bij andere jonge sliep wat ik vergeven had, en na een tijdtje kreeg ik fotos van haar dat ze weer daar was, dat was de einde van onze relatie we konden niet meer door gaan maar alsnog kwam ik elke weekend naar de discotheek, Na een week of 5 dat ik vrijgezel was ging ik in de weekend met mijn vrienden naar de discotheek maar toen gebeurde wat anders dat ik verwacht had, ik zag een meisje in een mooie witte jurk, lang blond haar en ogen die mij lieten verdwalen in de sterende hemel, ik werd verliefd op eerst gezicht.
Paar weken lang ging ik elke weekend naar de club om haar ff te kunnen zien, ik probeerde haar aanspreken maar ging telkens fout om een of andere manier zwist ik dat zij het ook wel wou maar ook niet duurfde, uiteindelijk kwam ik in de rookruimte waar zij ook stond met haar vrindinnen we haden eindelijk een gesprek gevoerd, ik kreeg haar nummer om haar te whatsappen maar omdat zij mij nummer niet had kon het niet, weer paar weken gewacht tot ik haar tegen kwam en alles in orde gebracht en zo begon het elke dag en nacht heel fijne gespreken waar door ik steeds gekker en gekker werd op haar, maar toen had ik al heel veel fouten gemaakt, ik loog over wie ik was en wat ik had omdat ik bang was dat zo meisje als zij mij nooit als vriend zal nemen ( tot vandag heb ik er spijt van)
Na ongeveer 2 weken de tijd haden we afgesproken in haar stad alles ging echt perfect, ik voelde mij net als of ik in een film zat we waren zo verliefd op elkaar en konden niet van elkaar afblijven, ze kusde me zagjes op mij wang en keek me steeds aan als of ik een prins op witte paard was.
Toen ik huis kwam kreeg ik een bericht van haar dat ze door vandag echt helemaal verliefd op mij was en dat ze mij nooit meer kwijt wilt, maar natuurlijk zwist ze niet alles van mij, ze zwiest niet dat ik loog.
Na een tijdtje kregen we relatie en toen kwam alles boven water maar ze was zo gek op mij, op echte mij dat ze mij had vergeven ik was dol blij en gelukkig want ik had mijn droom meisje in mijn armen.
We haden eigenlijk echt een leuke relatie soms wat botsing in onze relatie of een onenigheid maar we zaten niet in een sleur maar meestal kwamen de ruzienen door mij, haar vertrouwen in mij was beschadig. Wel waren er in onze relatie dagen een of twee keren dat ze het uit wilde maken maar toch niet deed zij mijn eerste echte vrouwtje waar ik mijn toekomst mee op wou bouwen en ik haar eerste echt mannetje die echt alles voor haar over zal willen hebben.
Ik had haar voorgesteld aan mij oude vriend die ik kende via via, alles was leuk en aardig maar plotseling werd zij verliefd op hem en had ze hem gezoend en heel veel met hem gepraat.
Ik zwist alles wat er toen spelde maar ze koos toen voor mij en niet voor hem omdat ze van mij hield, in de zomer vakantie was ik heel erg druk met werk en hij heeft dat gebruikt om tussen ons komen, want toen ik er niet was of was aan het werk was hij er wel en kon heel goed met haar opschieten, ze werden verliefd op elkaar.
Mijn aller liefste meisje dacht altijd dat mijn ex belangrijker was dan haar, wat dus echt niet zo was , mijn vriendin was alles voor mij mijn ziel mijn steun mijn hart mijn alles maar dat geloofde ze niet door al mijn logens en dingen die ik slecht deed.
Een lange tijd ging alles weer goed tot de december was alles perfect, eindelijk kwam de dag dat ik alles perfect wou makken en doen haar verjaardag net na de kerst toen alles nog perfect ging, volgens mij had ik haar verjardag verpest want ik kon niet zo goed opschitten met een van haar vriendinnen , ik had altijd het gevoel dat zij tussen ons probeert te stoken wat dus niet zo was, toen wou ik zo als ik geplend had een perfecte oud en nieuw door brengen met liefde van mijn leven , een kamer in hotel, met eten op bed en bad met rozen en karsjes met schitterende uitzicht op de maas in Rotterdam vanuit de bad, maar alles zat tegen , minder geld kamers vol telaat met boeken echt alles ging niet zo als het moest Verdrietig........
uit eindelijk waren we naar mijn neef ze huis gegaan op oud en nieuw te vieren maar omdat er meeste mensen ware die allen pools sprakde was het voor haar niet echt mooiste en perfecte oud en nieuw, ze voelde zich kut en niet op der gemaak uit eindelijk waren we naar huis gegaan ze was boos en verdritig toen ze in de ochtend naar huis is gegaan, zwist ii niet dat het het einde was van onze relatie precies 1 januari , ik kreeg bericht dat het uit is tussen ons en sinds die dag krijg ik haar niet meer uit mijn hoofd....

Ik ben hard van buiten gebroken van binnen, ik voel mij brak leeg van binnen en als of iemaand mijn hart uit mijn borstkast heeft getroken en kapot geslagen.
heb geprobeert om haar treug te krijgen maar het lukt niet ik stuurde leuke lieve brief via het post op valentijnsdag, ben gaan werken voor minimumloon in een club waar ze vaak kwam om dichter bij haar te zijn, ik ben veranderd om haar treug te winnen, ik heb begrepen wat ik kwijt ben en dat ik het niet meer treug kan winnen en had het opgegeven, maar het lukt mij niet om haar te vergeten ik krijg haar niet uit mijn hoofd en niet uit mijn hart.
ik denk elke dag aan haar en aan wat ze altijd zei (dat ze nog nooit voor iemand zo iets heeft gevoeld wat ze voor mij voelde) Wat kan het leven toch raar lopen, ineens lijkt alles wat je lief hebt te verdwijnen, Wat kan ik doen? ik wil zo graag contact met haar om weer eens een met haar drankje te doen ofzo. Ik denk dat ze wel reageerd als ik nu iets van mij laat weten, ze zou zelf erg boos kunnen worden. Ik weet dat ik stom ben geweest maar iedereen maakt wel eens fouten toch?
ik weet dat mijn oude vriend nog steeds in de speel zit en dat als ik haar ooit zal kunnen treug krijgen dat hij weer er tussen komt .
Ik wil met haar verjaardag een leuk kaartjes sturen ,dit duurt nog even dus dan kan het nog even rusten, want wil echt niet dat ze boos word en hoop dat ze het wel leuk vind. Via een site wou ik een eigen kaart maken en een foto uploaden. Wilde een leuke foto van ons samen doen, gewoon happy birthday op de voorkant en een korte en normale tekst aan de binnenkant. Geen geslijm, maar gewoon iets liefs, is het een goed idee of niet.
Ik zie mijn leven niet met een andere vrouw aan mij zij, had geprobeert om met iemaand anders te nemen of wat dan ook maar gaat gwn niet, mijn hart heeft een lege plekje die allen zij kan weer opvoelen.

Ik hoor graag jullie mening en comentaar en wat ik het beste zal kunnen doen
Met vriendelijke groet Adam

Citaat:

Mijn excuus voor slecht Nederlands

afbeelding van ikhebhulpnodig1

2,5 jaar

Het heeft mij 2,5 jaar gekost, misschien wel 3 jaar om over mijn eerste liefde heen te komen. Nu ben ik hier weer actief voor een andere harte break. Ik zei toen ook altijd dat er niemand anders was, dat ik dat gevoel nooit meer bij iemand zou krijgen. Gek genoeg heeft een week tijd in mijn leven dit doen omdraaien. Ben heel erg gek op iemand geworden, wat helaas niets word. Enige wat ik je dus kan meegeven is dat er andere zijn... Ook al wil je dat nu niet horen. Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

afbeelding van ikhebhulpnodig1

2,5 jaar

Het heeft mij 2,5 jaar gekost, misschien wel 3 jaar om over mijn eerste liefde heen te komen. Nu ben ik hier weer actief voor een andere harte break. Ik zei toen ook altijd dat er niemand anders was, dat ik dat gevoel nooit meer bij iemand zou krijgen. Gek genoeg heeft een week tijd in mijn leven dit doen omdraaien. Ben heel erg gek op iemand geworden, wat helaas niets word. Enige wat ik je dus kan meegeven is dat er andere zijn... Ook al wil je dat nu niet horen. Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

afbeelding van adam.s

Bedankt voor jou reactie !

Ik heb begrepen dat ik heel erg fout zat in onze relatie en dat zij mij niet treug wilt maar alsnog wil ik haar wel in mijn leven hebben, omdat ze heel veel voor me bedetekend en dingen van mij weet die iemaand anders niet eens zal begrijpen of goed vinden, ze was altijd voor mij in moeilijke tijden en dat wil ik ook wel voor haar doen !
Ik ga met klein stapjes actie ondernemen om te kijken of het wel mogenlijk is vrienden te zijn als niet ja dan heb ik pech en weer genroken hart wat denk niet meer kan woorden als het nu is
Fijn dat je mijn verhaal hebt gelezen en dat je een helpende hand uitsteekt
grotetjes Adam

afbeelding van waterman

Hoi Adam

Waarom denk je dat jij heel erg fout geweest ben in de relatie? Je zegt het verschillende keren, dat je wel snapt dat ze jou niet terug wil en dat jij erge fouten gemaakt hebt. Meestal denk ik eigenlijk dat dat wel meevalt (erge fouten maken), maar dat je gewoon iets helderder moet zijn. Als je voor haar wilt gaan, maak het haar dan niet al te moeilijk. Maar maak het ook jezelf niet al te moeilijk. Als een van tweeën zich in allerlei bochten moet wringen om de ander te winnen of tevreden te houden, meestal lukt het dan niet. En ik lees in jouw verhaal een beetje dat jullie elkaar wat vaak aan het afstoten zijn, en niet voldoende opzochten.

Als je een vogeltje wilt vangen, bouw dan een nestje voor het vogeltje, en wacht tot het vogeltje er zelf in komt zitten. Maar het vogeltje dwingen in jouw nestje te landen, dat gaat niet lukken (Chinees spreekwoord Knipoog )

In de meeste gevallen is het het beste om haar dan maar even met rust te laten. Komt ze weer naar jou toe, prima, dan kan je een stapje vooruit zetten. Ietsje rustiger aan, niet te veel hooi op je vork, ietsje voorspelbaarder worden voor haar. Komt ze niet, ook niet nadat je een keertje aangegeven hebt haar graag weer te zien, dan kan jij er niets van maken.

Ga haar niet claimen, ga haar niet achtervolgen, maar laat een keertje weten dat je graag weer wilt afspreken. Maar geef haar de ruimte, misschien wil ze niet. Geef haar die ruimte.

Als ze wel verder wil, probeer dan iets helderder naar elkaar toe te zijn. Als ze je niet terug wil, laat haar dan gaan. Maar probeer aan alle kanten de druk, de claims uit het geheel weg te houden.

Succes, sterkte de komende tijd
Waterman