nog steeds moelijk, zelfs na 5 maanden

afbeelding van thacor

Kan iemand mij vertellen hoe lang het duurt voordat je echt het gevoel hebt dat je na de breuk dit verwerkt hebt, en eindelijk weer kunt genieten van het leven? 5 Maanden geleden heeft mij ex het uitgemaakt terwijl ze nog van me hield. Terwijl ik echt toe was aan huisje boompje..... kreeg zij juist het gevoel vast te zitten. mede veroorzaakt door het leeftijdsverschil. Toen zij mij dit vertelde kon ik het mij ook nog wel enigszins voorstellen en we zijn dan ook op een "goede manier" uit elkaar gegaan. Wij woonden samen in een koophuis enomdat ik haar niet uit hoefde kopen kan ik hier blijven wonen. Maar toch denk ik als ik ga slapen aan haar, en kan het niet echt los laten. Wat ik echt zou willen is lekker in m''n vel zitten en niet als ik op de bank zit een nerveus gevoel hebben. Gelukkig heb ik veel vrienden die helaas allemaal een relatie hebben. Dus als lk ga stappen zijn dit altijd mensen waar je niet echt een band mee hebt. Heb het gevoel dat ik de breuk wel geaccepteerd hebt maar het leven dat dan overblijft niet. Zeker omdat andere vrouwen mij op dit moment niets intresseren?
Heeft iemand iets vergelijkbaars meegemaakt??? Tevens lijkt het dat andere mensen sneller met dit soort dingen omgaan dan ik. Ze hebben snel weer een nieuwe vlam terwijl ik daar niet aan moet denken.

Groet Thacor
Groet,
Thacor

afbeelding van Lana

reactie voor Thacor

Beste thacor, ik kan je helaas geen hart onder de riem steken, alleen laten weten dat ik precies hetzelfde doormaak. Ik woonde ook samen en had een 9 jaar jongere vriend, die mij twee weken geleden liet weten nog niet uitgekloot te zijn en al een aantal dingen had gedaan in de afgelopen weken waar ik al helemaal klaar mee was door vorige relaties. hij was mijn beste maatje en steun en met ruzie heb ik hem de deur uitgezet. ben die avond helemaal doorgedraaid en kon het niet geloven. ik blijf achter met de herinneringen in het huis, ik heb de slaapkamer veranderd, het bed anders gezet, geverfd en mijn hele huis anders ingericht. door mijn liefdesverdriet zie ik er ook niet goed meer uit en dat maakt me weer onzeker, het liefst wil ik de deur niet uit en van thuiszitten raak ik in paniek. ik ben nu 2 weken aan het ?ɬ?verleven en kijk alleen maar uit naar de nacht wanneer ik lekker mijn slaapmedicatie kan nemen en niet meer hoef na te denken over de situatie waar ik inzit. Dit is de derde keer dat ik dit meemaak en de andere keren ben ik er overheen gekomen, maar iedere keer weer als het gebeurt denk je er nooit meer overheen te komen. Ik denk ook steeds dat ik de enige ben, de wereld draait door en ik sta stil en voel me zo vreselijk ongelukkig. Ik wens je veel sterkte en zoals je weet je bent niet de enige!!

afbeelding van thacor

Reactie voor Lana

Beste Lana,

Dank voor je reactie. Altijd "prettig" om te lezen niet de enige te zijn, zonder dit een ander toe te wensen. Zoals ik al schreef krijg ik altijd het gevoel dat andere mensen makkelijker over dit soort dingen stappen. Toch weet ik dat er ook weer andere tijden komen, ik laat 2003 voor wat het was en maak een nieuwe start in 2004. ik hoop dat ik dan weer lekker in m'n velletje zit. Nu is het nog zo dat ik tijdens het uitgaan mij onzeker en niet op mijn gemak voel terwijl ik hier normaal gesproken geen last van heb. Nogmaals bedankt voor het lezen en ik hoop dat je de feestdagen een beetje goed door komt.

Ik wens je in ieder geval een goed 2004.

Groet,

Thacor