nog verliefd

afbeelding van bert2

Hallo,

Ik ben een jogen van 23 en heb zopas een relatie achter de rug van 10 maanden.
8 daarvan waren letterlijk de mooiste van mijn leven. Een lange periode voor die relatie zat ik echt niet goed in mijn vel en smachte ik naar een partner omdat ik mij altijd eenzaam voelde.
We hebben thuis een prive manege met verschillende eigenaarspaarden. 1 van die paarden was van mijn toenmalige vriendin. Zo heb ik ze ook leren kennen. De eerste 8 maanden van onze relatie waren echt perfect, zalig. We planden al vanalles voor de toekomst, we verzamelden al enorm veel om na haar studies te gaan samenwonen (dan gingen we 13 maand samen zijn) Ik weet het. Alles ging nogal snel, maar we voelden er ons beide zo goed bij! Ze zocht ook constant op internet naar huisjes om een idee op te doen voor later. Het zat echt zo goed onze relatie. We waren zo verliefd.
Opeens na 8 maanden zei ze me dat ze met twijfels zat. Ze wist niet of ze nog verder wou met mij, ze was bang dat we te verschillend waren. Zij heeft een zeer uitgesproken hobby (paarden), in combinatie met school waardoor er zogoed als geen tijd meer was voor onze relatie. De eerste 8 maanden hebben we veel toffe dingen samen gedaan en kon ze tijd vrijmaken voor ons samen. Maar de laatste, sedert ze met die twijfels zat, kon/wou ze geen tijd meer vrijmaken. Door die onzekerheid waren er constant spanningen tussen ons en we konden onszelf niet meer zijn. Ben dan ook 2 maanden door een hel gegaan, met de schrik ze te verliezen. Verleden zaterdag (4dagen terug) hebben we er samen een punt achter gezet omdat het op deze manier niet meer ging. Haar paard staat hier nu nog bij ons, maar gaat 1 dezer dagen weg. Langs de ene kant goed, maar langs de andere kant zo definitief.
Het probleem is dat ik haar nog altijd doodgraag zie, ben nog altijd verliefd. Ik mis ze verschrikkelijk! 10 maanden is er geen halve dag gepasseerd dat ik ze niet hoorde. En nu plots niets meer. Ze belde me altijd veel op, gewoon om me te horen. Zelfs nog de laatste dagen dat we samen waren. Ik weet dat ze me nog altijd graag ziet. Maar dat die 'klik' er van haar kant niet meer was. Ik zou ze zo graag eens een smsje sturen om te zeggen hoezeer ik haar mis, maar denk niet dat dit een goed idee is? Ik ga echt kapot en weet niet of ik dit ooit teboven kom..

afbeelding van Pijnlijk

Zoiets komt niet opeens

Zoiets komt niet opeens Bert... Mijn ex had ook "opeens" twijfels. Nog geen week na onze breuk zat ze al in een nieuwe relatie. Nouja, je snapt denk ik wel wat ik bedoel: Ze heeft iemand anders op het oog.

afbeelding van bacootje

@ bert2

ben het met pijnlijk eens dat het niet opeens komt onmogelijk dat je smorgens wakker word en denkt jeetje wil ik dit wel gaat een proces aan vooraf

het feit dat ze een ander op het oog heeft ben ik het dan weer niet mee eens
het kan maar hoeft zeker niet zo te zijn

maar hieruit blijkt wel dat jullie communicatie niet goed was

heel veel sterkte ermee
cootje