nu je zelf een gebroken hart heb evaren, zou je zelf ooit nog een hart kunnen breken?

afbeelding van Peter91
Ja
40% (29 stemmen)
Nee
60% (44 stemmen)
Totaal aantal stemmen: %votes
afbeelding van henkdezwart

nee nooit

Nee dit zou ik zelf nooit doen en ik heb daar ook een oplossing voor gevonden, ga geen relatie aan.

Al denk ik er nu wel hard over na om weer wat met me ex te nemen Verlegen

afbeelding van ikhebhulpnodig1

Ik zal het nooit kunnen

Ik zal het nooit kunnen doen!!! Nooit niet, dit gun je niemand. Maar, het zal heus wel 1 x gebeuren... spijtig genoeg. En dan zal ik er alles, maar dan ook echt alles aan doen om die persoon in haar waarde te laten en het niet op een botte manier uitmaken of gelijk weer in een andere relatie stappen. Dat kan gewoon niet, dat is niet netjes!

afbeelding van Malisja

Beetje een strikvraag dit he?

Beetje een strikvraag dit he? Je kan met alle goede hoop een relatie aangaan en er onderweg achter komen dat dit het toch niet voor je is. Dan ga ik ook echt niet ongelukkig in een relatie blijven plakken hoor. Goede zelfreflectie dit, we zijn allemaal in staat om harten te breken. Je kan gevoel namelijk niet faken en ik weiger om ongelukkig te worden om een ander gelukkig te houden (waar je niet eens toe in staat bent als het gevoel er niet is) Hey, is dit niet wat mijn ex mij destijds duidelijk heeft proberen te maken? Verhelderend weer....

afbeelding van mrpither

Re:

Ja, dat is een risico wat in elke relatie zit opgesloten.
Zekerheden zijn er helaas niet, hoe graag we dat ook willen.

afbeelding van vlindertje59

Dat ligt er aan. Stel dat ik

Dat ligt er aan. Stel dat ik ooit een nieuwe relatie zou krijgen (wat ik nu zeker niet wil) en het zou echt niet werken van mijn kant, dan zou ik heel snel open kaart spelen en eerlijk tegen hem zijn. Ik zou deze man niet aan het lijntje houden. Ja dan waarschijnlijk breek ik dan wel zijn hart, hoe erg ik dat ook zou vinden maar dan ben ik wel oprecht en eerlijk tegen hem geweest.
Als die ex van mij dat nou ook maanden geleden gelijk had gedaan, had ik nu nog respect voor hem gehad en niet maanden door blijven klooien met me, terwijl hij al lang in zijn achterhoofd had mij te dumpen.
Ik weet dus niet waar ik nu op moet stemmen.

afbeelding van Butterfly22

Moeilijke vraag hoor... Ik

Moeilijke vraag hoor...
Ik ben bang dat als ik een nieuwe vriend zal hebben, dat ik nooit volledig over mijn ex geraak.
en dat ik dan die nieuwe vriend als een soorte "2de keus" zal beschouwen.
Ik wil dat ECHT niet, maar ik ben er wel bang voor dat ik het zo zal aanvoelen, al dan niet onbewust.
Je weet nooit hoe het dan draait...

afbeelding van Malisja

Hey butterfly, Dat gaat niet

Hey butterfly,

Dat gaat niet gebeuren, je zal zien dat iemand je ooit weer helemaal van je stuk brengt en dat deze persoon jou ex een plaats laat zakken. Vertrouwen houden, niet opzoek gaan en liefde jou laten vinden. Niet met minder genoegen nemen dan het gevoel dat jou ex in jou heeft los kunnen maken en dan komt het echt allemaal op zijn pootjes terecht.

afbeelding van Peter91

ik zou het zelf echt niet

ik zou het zelf echt niet kunnen , mijn leven is er door kapot gegaan en zou dat iemand anders niet kunnen aan doen tenzij ze echt is vreemd gegaan maar dan heeft ze mij al pijn gedaan. ben er zo zeker van dat ik dit niet zou doen dat ik er heel wat geld om zou durven te verwedden, ik kan zoiets gewoon niet iemand aandoen

afbeelding van sunny1

Als je schrijft 'Min leven is

Als je schrijft 'Min leven is erdoor kapot gegaan'dan omt dat op mij over als; 'ze was mijn leven, en zij moet mij gelukkig maken'ik denk zelf dat dit onhaalbaar is, geluk zit altijd eerst in jezelf.
Ik ben van mening dat ik eerlijheid belangrijker vind, dan kan ik natuurlij iemand pijn doen, om de relatie niet voort te willen zetten, maar het alternatief is dan, leven in een leugen. Dat zou ik een ander nooit aan willen doen! Ikzelf zou het ook heel erg vinden voor diegene maar ook voor mezlef, als je samen blijft omdat 'je het niet over je hart kan verkrijgen'zo blijf je samen hangen in een niet volledige relatie en maak je de weg niet vrij voor het geluk van jezelf en ook niet voor het geluk van de ander.

afbeelding van Moerbei

Mooi verwoord. Er is

Mooi verwoord. Er is eigenlijk maar één ding erger dan je partner verlaten... Bij je partner blijven als je eigenlijk niet meer voldoende van die persoon houdt. Je ontneemt je partner dan de kans om zijn leven te delen met iemand die dat wel zou doen. Soms is de relatie breken de meest liefdevolle stap, hoe hard dat ook mag zijn!

afbeelding van wunderbar

mijn ex dankbaar

Ik ben mijn ex dan ook erg dankbaar voor deze liefdevolle stap! Had ze eerder moeten doen!

afbeelding van Malisja

@Sunny

Dat vind ik echt heel erg mooi verwoord.

afbeelding van sunny1

dank je..

Alleen... sorry voor de type fouten Glimlach

afbeelding van Malisja

Daar kijken we gewoon

Daar kijken we gewoon doorheen Lachen