Onbereikbare liefde - Toch eens kijken of ik het van me af kan schrijven

afbeelding van Cees

02sep04: Eens kijken of ik mijn voortdurende verliefdheid van 14 jaar wat van me af kan schrijven. Ik zal een verhaal schrijven en op deze site plaatsen.
Al jaren ben ik verliefd op Irene en zij heeft niet die gevoelens die ik voor haar heb. Ik heb haar als collega ontmoet in Den Bosch en ongeveer 8 maanden samengewerkt. Na 14 jaar laat mijn hart haar nog steeds niet los en het lijkt 'ab'normaal te worden, of niet?... Gedurende deze 14 jaar heb ik haar ook niet meer gezien, maar weet wel waar ze woont, e-mail adres en zelfs haar gsm-nummer heb ik. Vaak probeer ik contact te krijgen, maar hierop reageert ze niet. Ik ben geen stalker hoor, daarvoor respecteer ik haar leven/welbehagen teveel. Ik laat het aan haar over of ze wat/iets/veel/niets met me wil. Het is een onbereikbare liefde en dat doet zo pijn!!..... In het verhaal zal ik meer over mijn verliefdheid schrijven en wie weet vind ik wel een lotgenoot bij jullie.

afbeelding van steenbok

geobsedeerd?

beste Cees, mij lijkt het of je (een beetje?) geobsedeerd bent door die onbereikbare liefde en ik vraag mijal af of dit niet gevaarlijk gaat worden want het lijkt al veel op stalken ook al beweer je van niet!
Een goede raad, gooi weg die adressen, telefoonnummers en zo meer, Leef je eigen leven en laat dat meisje haar leven, waar blijkbaar geen plaats in is voor jou!
Het lijkt niet alleen abnormaal te worden, het s het ook volgens mij, je moet weten wanneer je ermee moet ophouden en dat is nu!
Het beste nog,