Onverwacht nieuws

afbeelding van Brian777

ik heb in november de liefde van mijn leven ontmoet. Ik was daar op dat moment nog niet achter, omdat ik heel moeilijk iemand kan toe laten in mijn leven. Na 3 maanden met een blokkade op onze relatie te hebben geleefd, heb ik besloten hier wat aan te doen. Precies op het moment dat ik er echt voor wilde gaan vertrok mijn vriendin naar het buitenland. Na 6 weken intensief contact en lieve berichtjes over en weer kwam ze ineens met het onverwachte nieuws, dat ze niet genoeg voor me voelde. Ze komt over 2 weken weer thuis en ik vraag me af, of dat de reis die ze maakt iets met haar keuze te maken heeft, want ze kon niet echt ontspannen omdat ze er constant mee bezig was. Aan de andere kant heeft ze natuurlijk ook nog niet in Nederland gezien hoe het kan zijn, als we er wel allebei vol voor gaan. Hebben jullie misschien een idee? Zou me enorm helpen in het verwerken.

afbeelding van Flower Fairy

o nee

o nee, lijkt net alsof ik mijn eigen verhaal hier lees...met een aar verschillen natuurlijk.

Ja reizen kan je hele erg beinvloeden. Mijn geliefde ging ook weg en ik denk wel dat het zijn keuze om niet met mij door te gaan heeft beinvloed.

ie van jou moet natuurlijk nog terugkomen en jou dan weer opnieuw zien, maak jeop voor het feit dat ze je misschien ook opnieuw wil leren kennen, zal ik maar zeggen. Dat je toch weer wat stappen terug moet doen. Ik heb zelf veel over de wereld gereisd, ik weet hoe het is, het kan je echt ongelofelijk veranderen, in alles.
Maar ik hoop voor je dat als ze terug komt en jullie zien elkaar weer dat het wel weer heel leuk is en ze hopelijk de vlinders weer voelt vliegen. Maar doe het MEGA rustig aan dan. Kut voor jou natuurlijk omdat je je net open hebt gesteld, maar ik zou zeggen,echt rustig aan doen en haar laten voelen hoe lief en leuk je bent als jullie afspreken en dat je geniet van haar aanwezigheid.

Mijn geliefde kwam terug, had 2 dates met mij en kapte het plotseling af terwijl hij aangaf zo graag bij mij te zijn. Dat kan dus ook nog gebeuren. Acclimatiseren in eigen land heeft ook tijd nodig. Ik weet niet waar ze heen is geweest....maar waarschijnlijk niet 6 weken naar Belgie....

Veel sterkte ! Ik hoop echt dat het bij jullie niet zo ver hoeft te komen als bij ons.

afbeelding van Brian777

Vragen

Wat fijn om je reactie te lezen! Ze zit inderdaad in Thailand voor 9 weken. Ik denk dat de omgeving en het feesten daar zeker invloed heeft gehad op haar keuze. Je hebt totaal geen besef van de realiteit en ergens snap ik haar keuze ook wel, dat ze niet kan ontspannen omdat ze de hele tijd over ons aan het nadenken is. Dat is ook niet goed ten opzichte van de reis die je maakt. Je hebt inderdaad gelijk dat ik het heel rustig aan moet doen, ik heb nu ook al een week niks van me laten horen, terwijl ik nog zoveel vragen heb. Dat is erg lastig! Het kwam koud op m'n dak dat ze ineens zei, ik voel niet genoeg voor je en het had er naar mijn idee al moeten zijn. Nou naar mijn idee kan het ook niet echt komen als we 2 maanden van elkaar vandaan zitten en jij hebt daar ook nog eens een heel ander leventje. Ik hoop dat haar manier van denken weer om slaat als ze thuis is, dan kan ik pas zien hoe het ervoor staat. Tot die tijd is het helaas afwachten denk ik, als ik nu iets ga sturen dan duw ik haar denk ik alleen maar weg. Nogmaals bedankt voor je reactie!

afbeelding van Brian777

Update

Nou ik zal even een update geven. Ik heb der gister na 10 weken weer gezien. Ze was onherkenbaar. Totaal met der hoofd nog in Thailand en is helemaal niet met de realiteit bezig. Ik merkte toen ik met der aan het praten was, dat ze liet zien alsof het haar allemaal niks deed terwijl ik zag dat dat wel zo was. Uiteindelijk het nieuws gekregen dat ze daar iemand heeft ontmoet en ze deze jongen graag beter wil leren kennen hier in Nederland????. Ik ga nergens meer op hopen, maar ik blijf maar denken dat ze, omdat ze nog zo met der hoofd daar zit. Die jongen daarom leuk vind. Ik weet het allemaal niet, maar het doet ongelofelijk veel zeer!