Onzeker door hem...

afbeelding van Dieseltje

Ik ben nieuw hier en wil graag meteen een gevoel hier neerzetten. Ik ken hem nu ongeveer 3 maanden en ik heb sinds het begin meteen het gevoel gehad dat ik hem niet meer kwijt wil uit mijn leven.
Alleen hij geeft me zoveel onzekerheid. Hij heeft me benaderd en hij was helemaal weg van me, heb het in het begin wat op afstand gehouden omdat ik net uit een andere relatie was gestapt. Maar langzaam begon ik hem erg leuk te vinden en merk nu dat het meer is dan alleen maar leuk. Hij heeft dat ook maar bij hem is het op en af. Dan krijg ik een smsje dat hij waarschijnlijk echt verliefd is, een dag later is het weer andersom. Ik zie hem ongeveer 1 keer in de week en dan ishet erg leuk. Alleen als ik dan een dag niets van hem hoor dan begin ik erg onzeker te worden en ben ik bang dat hij me niet meer wil. Maar zodra ik dan weer iets van hem hoor dan is het weer goed met mijn gevoel. Ik vecht graag voor iemand en ik laat niet vaak mensen in mijn leven omdat ik te vaak gekwetst ben. Ik bescherm mezelf ervoor.
Maar nu zit ik soms zo in tweestrijd. Moet ik hem maar op afstand houden terwijl ik weet dat hij me erg leuk vind. Of moet ik hem gewoon maar toelaten in mijn leven en proberen om mijn dag niet te laten beinvloeden door hem???

Liefs
Diesel

afbeelding van T-Virus

Aan het leintje

ik lees hier op de site hoe begrijpend de meeste mensen zijn en dus dacht ik ik maak ook een account aan... here is my story:

Donderdag 10 November was die akelige dag...
Door veel spanning rondom haar maakte mijn vriendin het na 2 jaar en 7 maand het uit met mij... Die zaterdag daarop kwam ik haar tegen, we raakten aan de praat en ze sprong me in de armen, knuffelde en zoende mij alsof er niks aan de hand was. Alleen kreeg ik te horen dat haar moeder er zwaar op tegen was dat we weer bij elkaar zouden komen en zij is zoiemand die graag haar moeders goedkeuring krijgt.
Ondertussen heb ik een gesprek met haar moeder gehad en daaruit blijkt dat mijn ex-vriendin haar dus verkeerd begrepen had en dat ze er niet tegen was. Dit weet mijn ex nu ook en we komen elkaar aardig vaak in de bus tegen. Elke keer als we elkaar tegen komen doet ze zo poeslief enzo. Maar ze blijft maar wisselen, de ene keer is het dat ze me zo erg mist en me terug wil, de andere keer is het dat ze er over na moet denken, wat ze dus niet doet omdat ze het zo ''verschrikkelijk'' druk heeft.
ook wordt er door iedereen rondom haar gezegt dat ze beter af is dan mij terwijl de meeste van hen mij niet eens kennen. En als ik haar goed genoeg ken volgt ze der eige hart niet, maar de meningen van die anderen. Zo blijft ze beloven over bepaalde zaken, en houd ze zich hier niet aan of annuleert ze het net voor tijd. Hierdoor loopt alles in mijn leven in de mist en gaat dat van haar vrolijk door. Als zij iets wil van me komt ze alleen naar me toe, als ik iets wil, heb ik pech gehad.
Ik weet niet hoe lang ze hier nog mee door wil gaan maar het verscheurt me gigantisch en steun heb ik nouwelijks, mijn ouders zijn er gwoon niet voor me, en ik heb maar 1 vriend, en die kan natuurlijk ook niet 24/7 voor mij klaar staan.

Ze zouden me niet eens kunnen helpen, want wat ik nodig heb is een beetje liefde, iemand om naast te slapen op de zaterdagavond en iemand om mee te knuffelen.... ik voel me zo alleen....

Het einde is waarscheinlijk nabij..

afbeelding van dammit

Hey dieseltje

Ik ken het gevoel van onzekerheid, inderdaad met die smsjes elke dag en mocht er een dag zijn dat ik geen sms heb gehad denk je van hmm....reinste onzin eigenlijk, omdat je je weer goed voelt zodra je de volgende weer een sms hebt gehad. Laaat zo'n mobiel inderdaad niet overheersen, betrap me er zelf ook vaak genoeg op dat je continue kijkt of je alweer een sms hebt gehad.

Maar dat laatste is wel erg lastig, hoop dat iemand anders daar antwoord op heeft, date van mijn heeft volgens mij precies hetzelfde......sterkte....

afbeelding van berrie

diesel...

Diesel,

Ik denk dat jij je naam eer aan doet.. en dat jij iemand bent die stiekum een hele sterke diesel is. Als jij ergens voor wilt gaan ga je er ook volledig voor. Echter door de dingen die jij achter je hebt. Werkt je voorgloei lampje niet meer zo goed. Als dat lampje weer in orde is, ga jij weer lekker dieselen.

En dan tokkelt dat machientje heel wat bergen op zonder ook maar enige moeite!

Gr Berrie

afbeelding van bloem29

same story

hai diesltje, ik heb een jaar lang hetzelfde meegemaakt. en nu is het sinds 4 weken over. hij zei me dat ie makkelijk een dag of paar dagen zonder kontakt kon. maar hield wel van me..nog steeds als ik hem moet geloven. hij vond het fijn als ie bij me was maar hechtte veel waarde aan zijn vrije tijd. en lei dat zwaarder wegen dan de tijd met mij. altijd hadden we daar discussie over. ik wilde hem meer zien dan hij mij. hij zei ook letterlijk dat ie minder behoefte aan mij had dan andersom. heb zoveel gestreden..begreep t ook niet. want het was zo fijn samen..waarom wilde hij dan niet meer kontakt? uiteindelijk kwam t erop neer dat ie niet kon geven wat ik wilde en bang was zijn leven weer kwijt te raken. dat is in een vorige relatie ook gebeurd. misschien is dat bij jou ook zo?...misschien heeft je partner ook een vervelende ervaring en is bang te snel te gaan. maar het maakt je idd heel onzeker als je dan een dag nix hoort!!! zeker als je al veel hebt meegemaakt. maar ja...de een wil dagelijks kontakt de ander niet. maar das moeilijk te begrijpen als je denkt gek op elkaar te zijn. en als je in t begin wel dagelijks kontakt had. ik begrijp heel goed hoe je je voelt. bij mij is het niet goed afgelopen en eigenlijk.....had ik dat toen al kunnen weten. ik hope dat het bij jou goedkomt, heel veel sterkte!! liefs bloem

afbeelding van stevigemeid28

eeeeeeey diesel

hoi hoi,

3 weken geleden belde hij dinsdags op en zei dat hij vrijdags met me wilde praten. dat werd dus uiteraard zaterdag. de tranen stonden al in zijn ogen. hij zei miran ik zie je meer als een goeie vriendin dan als mijn vriendin. maar hou nog te veel van je om je te laten vallen en daar hoef je ook niet bang om te zijn. want we blijven gewoon goeie vrienden. je kan en mag me altijd bellen. daardoor ben ik ook onzeker geworden. wat heb ik fout gedaan dat het kapot is gegaan. hij zei ook nog van het ligt niet alleen aan jouw maar ook aan mij. maar hij heeft ondertussen wel al een andere vriendin. Verdrietig
ben nu ook bang om een andere relatie te beginnen. want ben bang dat die ook kapot ga.

groetjes liefs xxxx

afbeelding van joske

Herkenbaar

Diesel,

Jouw verhaal kwam me zo herkenbaar voor dat ik vond dat ik je een eigen ervaring moest meedelen. Hopelijk heb je er iets aan.

Op een dag werd ik door een vriendin geconfronteerd met het feit dat ze verliefd op me was. Ik wilde het wel een kans geven en niet lang daarna was ik ook helemaal weg van haar. Echter na een maand begonnen bij haar zichtbaar twijfels te spelen. Plots wist ze niet meer of ze nog wel verliefd was, daarna was ik weer "een droom die werkelijkheid wordt". Omdat ik weet dat ze vroeger vanalles heeft meegemaakt, wou ik haar de kans geven om die twijfels te uiten en wou ik dit wel even tolereren.

Maar ik werd zo onzeker door haar! En net door die onzekerheid begon mijn dagelijks goed gevoel bijna volledig van haar af te hangen. Als ik met haar was of als ik een smsje kreeg dan voelde ik me gelukkig, als ik weer even niets van haar hoorde dan voelde ik me rot en was ik bang dat ze me niet meer wou. Het werd obsessief gedrag.

Ik had uiteindelijk wel door dat dit niet goed voor me was. Ik was ook van plan om opnieuw wat meer afstand te nemen of om mijn leven niet door haar te laten be?ɬØnvloeden. Maar wat is dat moeilijk! Het is me nooit echt gelukt.

Ik kan geen uitspraken doen over de slaagkansen van jouw relatie, maar ik wil je wel waarschuwen. Enerzijds kan je van dit soort turbulente gevoelens wel genieten, maar anderzijds is het ook zeer uitputtend en riskant. Je moet je persoonlijk geluk in je eigen handen hebben, des te meer in een nog jonge relatie. Je moet naast een zekere passie ook een zekere rust proberen te bewaren in een relatie. Die onzekerheid zorgt alleen maar voor stress, in mijn ervaring.

Maak je vriend duidelijk wat je ervaart en dat je lijdt onder deze situatie. Laat hem zien wat je voor hem voelt. Hopelijk kan en zal hij je beter uitleggen wat er precies speelt bij hem. En dan kan je zelf beslissen wat je er mee doet.

Vergeet nooit aan jezelf te denken! Sterkte!