Onzekerheid

afbeelding van davidw

De afgelopen 24 uur worstel ik continu met hetzelfde gevoel. Het gevoel van onzekerheid.
Gisteren had ik het uit gemaakt. Dit omdat ze niet meer wist of ze me wel leuk vond en daar over na wilde denken.
Ik zocht iets om de pijn van het idee haar kwijt te raken te verdrijven en dacht dat te vinden in het stoppen en uitmaken.
Vanaf het moment daarna begon ik te twijfelen aan mijn keuze. Ze betekent veel voor me en misschien snapt ze niet dat ik het niet uit maakte omdat ik haar niet leuk vind maar omdat ik haar de rust wil geven te denken over wat ze wil. Ik wil haar niet kwijt en heb het idee dat ik haar nooit meer terug zal krijgen omdat ik het zelf uitgemaakt heb. Wat moet ik nu?

afbeelding van rik21

Je moet nu maar 1 ding

Hey david,

Als zij jou niet meer ziet zitten dan heb je sowieso al de juiste keuze gemaakt om er een einde aan te maken. Op het moment dat je bij iemand blijft die niet verder met jou wil, dan word die onzekerheid nog 10x erger. Daarnaast komt nu de klap pas van wat er is gebeurt. Geef jezelf minstens een paar weken bezinning om na te denken over wat jij wilt. Daarna zou je weer contact met haar kunnen opzoeken en samen overleggen hoe je er dan beide over denkt.

Ik snap dat je haar niet kwijt wil, maar bij iemand blijven die niet verder wil met jou moet toch wel het laatste zijn wat je wilt.

afbeelding van davidw

Re: je moet nu maar 1 ding

Ik heb t idee dat ze toch niks meer met me te maken wilt hebben. Dus ik denk dat ik me er inderdaad overheen moet zetten. Alleen ik weet niet hoe. Na alles wat ze voor mij heeft betekent is het zo moeilijk om ineens niks meer te kunnen zeggen tegen haar. Ik zou zo graag opnieuw willen beginnen en hopen dat het goed afloopt. Maar ik weet ook dat dit niet kan. Hoe zet ik me hier het beste overheen.