Op een rare manier is de relatie uitgegaan

afbeelding van Chipie

Hallo,

Vorig jaar heb ik iemand leren kennen en ik moet bekennen dat ik bij de eerste ontmoeting niet `` de klik`` voelde. Heb ik genegeerd omdat ik dacht ..ach laat ik hem een kans geven en kijken wat er uit komt.Wel een relatie met hem aangegaan ( ondanks dat hij in scheiding lag) . In die hele periode van een jaar is het een knipperlicht relatie geweest ook omdat hij zijn nederlands niet voldoende beheerst, geeft dat toch communicatie problemen. Omdat hij zo vreselijk lief was heb ik het steeds weer geprobeerd en hij is een paar keer zinder reden en afkondiging niet op afspraken gekomen wat ik echt vreselijk vindt. We hadden een weekendrelatie, dus dat was ook niet ideaal. Nu afgelopen kerst zijn we een paar dagen samen geweest en ben ik naar huis gegaan en afgesproken dat hij dan weer naar mij zou komen op oud en nieuw. Hij is niet geweest zonder zich af te melden. Ik was zoo verdrietig dat hij dit weer gedaan had en adan nog wel op oudjaarsavond! Ik krijg als antwoord dat hij alleen wilde zijn. Ik begrijp er niets van ...het was zo leuk een paar dagen ervoor en het ging echt goed de laatste maanden, Vervolgens wil hij niet met mij praten want hij wil tv kijken.
Hij wil er dus niet over praten en ik blijf achter met de vraag `` waarom in hemelsnaam?``

afbeelding van Micarus

moeilijk?

Chipie schreef:

Vorig jaar heb ik iemand leren kennen en ik moet bekennen dat ik bij de eerste ontmoeting niet `` de klik`` voelde. Heb ik genegeerd omdat ik dacht ..ach laat ik hem een kans geven en kijken wat er uit komt... In die hele periode van een jaar is het een knipperlicht relatie geweest ook omdat hij zijn nederlands niet voldoende beheerst, geeft dat toch communicatie problemen. Omdat hij zo vreselijk lief was heb ik het steeds weer geprobeerd. We hadden een weekendrelatie. Nu afgelopen kerst zijn we een paar dagen samen geweest en ben ik naar huis gegaan en afgesproken dat hij dan weer naar mij zou komen op oud en nieuw. Hij is niet geweest zonder zich af te melden. Ik was zoo verdrietig dat hij dit weer gedaan had en adan nog wel op oudjaarsavond! Ik krijg als antwoord dat hij alleen wilde zijn. Vervolgens wil hij niet met mij praten want hij wil tv kijken.
Hij wil er dus niet over praten en ik blijf achter met de vraag `` waarom in hemelsnaam?``

Van uw korte blog heb ik een poging ondernomen om er de essentie van weer te geven.
Het is natuurlijk een heel kort verhaaltje en dat maakt het moeilijk om de situatie in te schatten, maar als ik enkele dingetjes in het vet zet, dan komen bij mij toch enkele vraagtekens naar boven...
Vergeef me mijn boude stelling, ik snap ook niet goed hoe je iemand 'zo vreselijk lief' kan vinden die 'niet met je wilt praten omdat hij tv wilt kijken'?
Ik heb op een of andere manier zin om op uw vraag te antwoorden met 'daarom'... (sorry)
Ik kan er niets aan doen, maar hier heb ik het moeilijk mee...
Ik begrijp dat je je slecht voelt maar 'seriously'?
Ik wens je een 'betere' relatie toe!