pff..

afbeelding van 12345678

Volhouden een maand niks van je te laten horen hoeft niet moeilijk te zijn..
Maarr wat als je ex tege je begint te praten op msn..
Ik hou het altijd vol om niks te zegge maar dan kome er van de rotvragen..over hyves of dit dat..die hij blijkbaar alleen aan mij kan vragen?
Waarom moet hij mij vragen hoe hij zijn wachtwoord moet veranderen.. bull shit.. heb vandaag wat teruggetypt.. gister ook shit shit.. heb t gevoel alsof hij aan het uitlokken is.. hij zegt dingen zodat ik wel reageer..zoals..je moet gewoon wennen zonder mij..over een tijdje ben je me wel vergeten..denk je niet..
en zo kan ik er nog wel een paar opnoemen..waarom staan mijn foto's niet meer op je hyves..niet dat ik hele dage op je hyves kijk hoor (neenee)
moeilijk moeilijk.. maar de volgende keer..reageer ik niet!

afbeelding van Lessie

Blokkeren die handel! Al is

Blokkeren die handel! Al is het maar voor een maand. Je bent hem geen uitleg verschuldigd hoor. Zeg dat je een paar weken wil nadenken. Dat je moet bekoelen en hem daarom zal blokken. Ook je hyves prive zetten voor hem (volgens mij kan dat per persoon) zodat ie helemaal niks meer ziet. Is gewoon beter. Ook voor hem!

afbeelding van Brides

mijn idee hierover

Mijn eerste gedachte die bij me opkwam was het volgende,kan het wel helemaal mis hebben hoor!!
Lijkt mij typisch zo'n geval van:Ik hoef eigenlijk niet meer,of toch wel,maar ik wil in ieder geval niet dat jij een ander krijgt,of kennis maakt met iemand anders.Beetje moeilijk uit te leggen,maar hij is duidelijk aan het uit vissen wat jij zonder hem doet.
Over een tijdje ben je me vast wel vergeten,denk je niet? Staat volgens mij gelijk aan,heb je al iemand anders gevonden.
Waarom heb je mijn fotoos verwijderd,staat volgens mij gelijk aan;Doe jij je weer voor als vrijgezel?
Maar goed,kan het helemaal mis hebben,maar dit was het eerste wat in mij opkwam.
xx Brides

afbeelding van 12345678

`@ brides

Jaah.. ik heb ook sterk dat gevoel..
Ook steeds zegge van jaah ik spreek niks met andere meisjes af..en loop niet te klote..doe jij dat dan wel?
Raar figuur.. maar wat jij denkt..denk ik ook..
Heb ook al ene paar keer naar mn hoofd geslingerd gekregen van goh.. ik had niet verwacht dat je je zo snel weer goed zou voelen..

Haha maarja..2e vraag..wat moet je ermee Knipoog

afbeelding van Brides

wat moet je ermee?

Geen id!!!Heb precies hetzelfde meegemaakt,en dan kwam het weer goed,om vervolgens poosje later weer hetzelfde liedje en weer en weer en weer...dus.
Loslaten is zoooo moeilijk,voor beide partijen lijkt me in dit geval,wanneer ga je door en wanneer is liefde niet genoeg??
xx Brides

afbeelding van lotusblad

Hoi 12345678,Ik weet niet

Hoi 12345678,

Ik weet niet of ik hierover kan oordelen, zit natuurlijk in een andere situatie, maar idd ben het er wel mee eens met de vorige reacties. Als jij zeker weet dat je niet meer verder met hem wilt, dan zou ik ook alle contacten met hem verbreken, anders maak je het alleen maar moeilijker voor jezelf om los van hem te komen. Zoek afleiding, dingen waar je anders geen tijd voor had. Lekker tijd voor jezelf nemen.

Veel liefs Lotusblad