Pfff

afbeelding van Gast

We zijn 2 maanden bijna 3 maand verder en ik voel me nog steeds gebroken. Ik hoop nog altijd dat hij zich zal bedenken en terug zal komen. Ik heb hem niet gehoord met de feestdagen helemaal niets. Dat deed zo.n pijn. Die dagen waren een echte lijdensweg , zoveel huilbuien gehad en ik kon het gewoon niet tegenhouden. Ik laat hem gerust maar ondertussen kreeg ik een snap van hem met een onaangename vraag. Toen ik dat kreeg ontving ik een uur later een bericht van hem dat ik het moest negeren dat hij het niet was. Ik was helemaal van mijn melk ik deed zo moeite om niet te sturen en hij beet altijd mijn neus eraf als ik wel stuurde. Hij had mij uitgelokt en ik voelde me weer gebroken.. ik heb er niet meteen op geantwoord maar een dag later vroeg ik wat het te betekenen had. Hij zei dat hij om te “lachen” in een beschonken bui tegen een vriend had gezegd dat hij eens naar mij moest sturen. Ten eerste drink hij niet en ten tweede mag er zelf niemand naar zijn gsm kijken of het is er al teveel aan. Een heel rraar verhaal dus. En dan zet hij er nog bij dat hij gehoopt had dat ik het ging negeren dus doet dat dan ook bedankt! Pffff.. 2 januari krijg ik een onaangename mail van hem met de vraag wnr hij zijn gerief en meubelen mag komen ophalen. Weer wenen en breken. Hij spreekt mij aan als een vreemde wat zijn wij geweest al,die jaren? Hoe is dit mogelijk?? Hij kan niet snel genoeg weg en het liefst van al wil hij alles zo snel mogelijk afsluiten terwijl ik nog altijd hoop heb. Wat is er mis met mij. Ik voel me zo eenzaam

afbeelding van T16

@anonymous

Hij speelt met je. Hij is heel overduidelijk voor een buitenstaander een reactie aan het uitlokken. Hou het zakelijk. Kei kort antwoorden op zijn vraag over zijn spullen en verder nergens op in gaan.
Ik zou doorgaan met het geen contact, laat hem maar in zijn sop gaarkoken.

afbeelding van Anonymous24

Ja ik laat hem nu ook wat

Ja ik laat hem nu ook wat wachten . Hij heeft me verdomme twee maand laten zitte smeke om nog eens te praten uiteindelijk moest ik zelf aan zijn deur onaangekondigd gaan staan en kon hij niet anders natuurlijk. Dat hij nu ook maar wat wacht . Ik begrijp hem helemaal niet. Eerst zo sturen via die snap en dsn bam weer kort en realiteit. Ben precies een stuk stront

afbeelding van Vlindertje0906

Hij is gemeen

Jeetje wat is hij gemeen zeg... Mensen kunnen soms 365 graden draaien en onthoud dat ze dit doen omdat ze zich zelf ook geen raad weten. Ik zou hem totaal negeren dan gaat hij pas voelen. Als jij niks laat horen stuurt hij berichtjes, snap hats etc. Reageer zakelijk als hij iets stuurt over jullie spullen en verder niet. Ik weet zeker dat hij nog wel eens goed gaat nadenken over deze keuze... Verder hoe klote het allemaal is (ik voel me ook zo) probeer door te gaan je verdiend beter!!

afbeelding van Anonymous24

Ja ik verschiet er ook van

Ja ik verschiet er ook van begrijp er niets van. Ik weet dat ik moet antwoordd op die mail maar wil hem ook wat laten wachten en voor meeelf ook. Ik ga sowieso weer breken als die moment aanbreekt . Heb er helemaal geen zin in!