Pfff hier ben ik weer

afbeelding van Shauny

Hallo iedereen.

Mijn verhaal is ng steeds niet beter geworden ( zie verhaal 31/01/16 titel twijfels)

Ik heb hem ondertussen wel al weer gezien, maar echt positief ks het niet. De emotionele en mentale vernedering die ik ng steeds naar mn hoofs geslinget krijg stopt gewoon niet. Elk verdomd weekend ziet hij me niet staan opdat zijn familie altijd op eerste plaats komt -_- hij is verdorie 22jaar en gedraagt zich zoals een peuter dat voor alles ng mee moet met papa en mama. Hij dreigt voor het minste het steeds uit te maken met mij. Alsk durf uitgaan, als ik het niet bijleg met zijn ouders ( hun haat ik ook omwille van in het verleden hun bemoeienissen en mij de les te spellen en zo), ... . De ene dag zegt hij dat hij me graag ziet. De volgende dag als er ruzie is zegt ie dat ie me al lang ni meer graag ziet, dat ik niets waard ben, dat ik een last ben. En meestal als we zo bezig zijn, dan zet ie zn gsm uit waarna ik hem de rest ban de dag niet meer kan bereiken.

Ik zit zo goed als dagelijks en wekelijks te wenen. En hij lacht mij telkens vierkant uit

afbeelding van Nientjuh1

Beste Shauny! Ik heb ook zo'n

Beste Shauny!

Ik heb ook zo'n soort relatie gehad. Elke keer aan/uit als hij even wat minder van me hield.

Een jongen die het altijd voor z'n ma opnam. Ik ben niet iemand die ruzie maakt en ik cijferde mezelf ook een beetje weg hierdoor. Z'n ma vond mij dus helemaal geweldig (omdat ik dus nooit zei hoe ze werkelijk was). Op een gegeven moment gingen we samenwonen en die moeder kwam continu gewoon zonder aan te bellen met de sleutel binnen. Ik kwam vaak pas 4 uur 's nachts thuis van werk, dus sliep vaak door tot in de middag. Maar die moeder kwam vaak al om 9 uur binnenvallen om schoon te maken en weet ik veel wat.

En dan had ik ook nog een vriend die het steeds uitmaakte. Helemaal niks dus, maar hield wel van hem enzo.
Uiteindelijk kregen we een heftige ruzie over die moeder. En toen heb ik het uitgemaakt (na 5 jaar). Sindsdien nooit meer de behoefte gehad terug te komen. Het is echt beter.

Hoe hij doet is niet normaal, dat zie ik nu ook bij m'n ex. Maak het uit, je gaat je kut voelen, maar op lange termijn is het beter. Heb geen contact met hem, reageer niet op berichtjes. En doe lekker veel met vrienden en familie. Schrijf hier op de site je verhaal, dan kunnen wij je steunen. Het is echt beter om niet met dat soort jongens om te gaan. Je voelt je alleen maar vernederd en rot. Tot hij weer met lieve woordjes komt en in hem weer de oude ziet. De lieve, leuke jongen waar je verliefd op werd. Dan moet je sterk zijn en voet bij stuk houden.

Denk aan de tijd dat je je kut voelde bij hem. Alle ruzies, vervelende momenten met de ouders enz. Wil je dat echt allemaal nog?

Als het uitgaat met iemand is het normaal dat je alleen aan de leuke dingen denkt, maar probeer aan de slechte momenten te denken!

afbeelding van Shauny

Super bedankt voor je reactie

Super bedankt voor je reactie allereerst.
Ik moet gewoon idd die kracht vinden om voor mezelf t zorgrn en mij uit deze ziekelijke relatie te helpen. Maar op een of andere manier heb ik schrik om het gedaan te maken zelf... Juist omdat het weer zoveel pijn gaat doen.
Maar idd op lange termijn zal het voor mij wss veel beter zijn.

Ooh god wat een moeilijke beslissing. Ik hoop voor mezeld dat ik snel de kracht en moed zal vinden de knoop voor eens en voor altijd door t hakken en het ook daarbij te houden.

Daarnaast vind ik het gewoon super dat een simpele blog/pagina als deze toch wat troost en hulp kan bieden.
Daarom nogmaals bedankt voor je reactie