Plotseling niet meer verliefd...

afbeelding van Brian1989

Hoi, ik ben Brian ben 22 jaar en wil graag mijn verhaal met jullie delen om het zo van me af te schrijven en misschien wat tips te krijgen hoe ik er mee om moet gaan.

Ik had sinds 1 jaar en 5 maanden een hele lieve vriendin van 20, we hebben elkaar leren kennen bij een benzinestation waar zij werkte.
Na veel moeite heb ik haar nummer zien te bemachtigen en heb met haar afgesproken.
Vanaf de eerste dag hebben we nooit meer een dag zonder contact gehad en het verliep allemaal heerlijk en fijn.

Vrienden en familie vonden het een schat van een meid en zagen ons ook nooit meer uit elkaar gaan. Waar ik was was zij en andersom. Ze had eigenlijk niet echt vrienden meer door een wisseling van school en was daarom altijd bij mij.

Na ongeveer een jaar relatie kreeg ze een nieuwe vriendengroep waar ze regelmatig mee optrok en ik vond dit opzich niet erg alleen moest ik er wel aan wennen dat ik haar ineens moest delen.

Nu na 1 jaar en 5 maanden hadden we onze eerste echte ruzie, we hebben er de dag er na over gepraat nadat zij er met haar moeder over gesproken had. Alles leek weer koek en ei en ik zag nog niks aankomen dat het fout zou gaan.
De week er op was ze ziek en voelde zich beroerd dus ben ik vaak bij der thuis geweest om haar een beetje te steunen. Ze kon niks maar toen der vriendengroep af wilde spreken kon ze er ineens wel heen... Ik heb hier maar niks over gezegd en heb het laten gaan.

Precies een week na ons gesprek op zaterdag werd ik 's morgens wakker en had ik een berichtje van der gekregen met dat ze wilde praten omdat ze niet lekker in der vel zat en alles niet meer zo zag zitten,..

Ik ben naar haar toe gegaan, ze kwam huilend de deur uit gelopen en haar moeder stond voor het raam.. Ze vertelde me dat ze nagedacht had en met der moeder gesproken had en plotseling vertelde ze mij huilend dat het over was. Dit kwam voor mij als een enorme klap, juist omdat ik de weken er voor nog der lieverdje en der schatje was. Ze had zelfs tegen mijn moeder nog gezegd dat ik voor haar de ware was.

Ze maakte het uit omdat we te verschillend waren en zij zag de toekomst heel anders dan dat ik hem zou zien. Ik kwam bijna niet bij haar thuis(, puur omdat ik het druk had met fulltime baan en van alles, ook dit is voor haar een probleem geweest, ik begrijp goed dat ik vaker bij haar had moeten zijn).. We deden te weinig leuke dingen, en ze had het eerste jaar van onze relatie nooit echt haarzelf kunnen zijn omdat ze altijd met mij mee ging omdat zij niemand had. Zij gaat elke zondag naar de kerk maar ik ben bijna nooit mee gegaan, ik weet dat dat voor haar ook een issue is geweest. Ze zou er over na gaan denken of het de juiste beslissing is geweest.

Nu (1,5 weken later) houdt ze vol dat het de juiste beslissing geweest is, ze houd heel veel van me en geeft heel veel om me zegt ze keer op keer, 'maar dat is niet genoeg voor een relatie' komt er dan achteraan.. Ze heeft me nooit pijn willen doen maar ze kan niet met mij door omdat ze er niet volledig achter staat..... Ik beloof haar alle dingen anders aan te pakken maar ze blijft volhouden er niet achter te staan.. Ik heb haar net een berichtje gestuurd met alle dingen die ik anders zou doen, wat ik terug krijg is "Ik weet wat je allemaal anders zou doen brian, maar ik sta achter mijn keuze het lukt niet meer Verdrietig ik zou heel graag willen dat ik het gevoel weer had dat ik ervoor wil gaan.. maar dat heb ik niet.. sorry dat ik je de kans niet geef.. maar verder gaan met het idee het idee dat het niks wordt heeft geen zin"..... en zo zijn er nog heel veel berichtjes... wat moet ik hier nu mee.? Kan dit nog goed komen?

afbeelding van still-love-her

Kan mezelf een beetje vinden

Kan mezelf een beetje vinden in jouw verhaal. Ik en mijn (ex)vriendin staan ook anders in het leven en dit botst ook voor haar. Gevolg we zijn nu ook al 17 dagen uit elkaar en ze blijft ook bij haar beslissing. Het enige verschil met mijn verhaal is dat zij zegt dat ze niet meer van me houdt. Voor haar voelt het nu als een opluchting om eindelijk te kunnen doen wat ze toen niet meer kon en om aan niemand verantwoording of toestemming te moeten afleggen. Geen contact zoeken en wachten is nu voor mij de boodschap maar ik denk dat dit haar alleen verder zal duwen in een nieuw leven zonder mij

afbeelding van still-love-her

En oja.. liefde gaat niet

En oja.. liefde gaat niet plots over. Daar zal wel een lange tijd aan vooraf gegaan zijn. Ook al beweren ze van niet. Mijn vriendin zei me dat ze niets gespeeld had en me nog even graag zag al die tijd. Right.. En van de ene op de andere dag zijn alle gevoelens weg. Kan niet..

afbeelding van mrniceguy

Kan inderdaad niet...

Kan inderdaad niet, maar mijn ex vriendin heeft het ook zo uitgemaakt. Binnen 24 uur was het van zeer intiem, naar heel koel 'ik heb gisteravond nagedacht en me gerealiseerd dat het gevoel helemaal weg is'. Het waarom zal ik ben ik bang wel nooit weten...

afbeelding van AprilRain

weet je mijn ex heeft

weet je
mijn ex heeft ongeveer hetzelfde gezegd... hij ziet me nog graag maar ziet geen toekomst. Tja als je geen toekomst ziet hoe weet je dan zo zeker dat ik er niet in voor kom? denk ik nu.
Hij voelt zich ook ongelukkig, we waren vaak samen en hij zag zijn vrienden niet zo vaak. Maar is het ZIJN taak niet om af te spreken met ZIJN vrienden? Dat is toch bij jouw ex ook het geval, zei heeft toch ook besloten bij jou te zijn dat hele jaar?
Ik weet in elk geval dat als ik me zo zou voelen, ik met mijn partner erover zou praten tot we een aanvaardbare oplossing hadden gevonden voor beide. Ik was er zelf mee akkoord gegaan elkaar 1x om de 2 weken te zien ofzo, ik werk liever aan een relatie. Maar blijkbaar zijn er veel mensen die er liever meteen mee ophouden... Hun eigen problemen die willen ze maar liever niet oplossen.
sterkte in elk geval!

afbeelding van gebroken_hart

Ik kan me heel goed vinden in

Ik kan me heel goed vinden in je verhaal.

6 jaar geleden leerde ik tijdens een vakantie een meisje kennen in Venezuela. Nadat ik terug naar huis keerde bleven we contact met elkaar houden en na een jaar ben heb ik dus alles achter gelaten en naar Venezuela vertrokken.
Door externe factoren was onze relatie dikwijls heel moeilijk en moesten we onze aandacht naar buiten richten inplaats van op onze relatie. Ik beken dat ik lange tijd gefocused was op werken omdat ik een goede toekomst wou opbouwen en dus most zorgen voor voldoende inkomen......anyhow.....nu 5 jaar later zegt ze plots (mss niet zo plots voor haar maar in ieder geval wel voor mij) dat ze het niet meer ziet zitten.....dat ze nog wel van me houd maar dat ze niet meer verliefd is....dat ze geen vlinders meer voelt.....ze zegt dat ze me vele kansen heeft gegeven om te veranders en meer "spice" in onze relatie te brengen maar spijtig genoeg heb ik het nooit zo gevat.....Toen ze mij vorige woensdag zei dat we ieder onze weg moesten gaan was ik echt verbijsterd....Ik ben toen op zelfonderzoek gegaan en ben tot het besluit gekomen dat ik inderdaad veel fouten heb gemaakt en heb haar dat ook zo verteld, alsook dat nu ik mijn fouten realiseer, dat ik het zeker beter kan doen....maar ze blijft volhouden dat het te laat is......vandaag, nadat ik veel counter argumenten had gemaakt, had haar ontbijd op bed gebracht etc.....zegt ze dat ze het opnieuw will proberen.....maar een half uur later sms'd ze me dat ze het niet kan.....Ik wil haar tijd en ruimte geven maar ze zegt dat niks haar mening kan veranderen..

Ik weet nu niet zo goed hoe ik dit moet aanpakken....ik ben ervan overtuigd dat "verliefd zijn" en "vlinders in de beuk" iets is dat zeker kan terug komen als je er beiden aan werkt en dat je niet kan verwachten dat je na 5 jaar nog puppylove en vlinders hebt