Plotseling uit elkaar

afbeelding van Liszzie1

Ik heb vooral een plek nodig om mijn verhaal kwijt te kunnen zonder m’n dierbaren te belasten met het verdriet.

Ik ben net uit elkaar met mijn vriend. En het is zó plotseling dat ik gewoon niet weet wat ik met mezelf aan moet. Op donderdagavond hebben we het nog over het boeken van een vakantie in september en hebben we kaartjes gekocht voor het Carré in 2024. ‘Ik hou van je, schatje’ alom. Op zaterdag gaat hij weg met een nieuw contact (ook een man). Ik vraag simpelweg of wij samen eten of niet over de app. Ik kan zien dat het berichtje gelezen is maar er wordt niet gereageerd.

Een goed uurtje voor etenstijd vraag ik om reactie en krijg ik een laag vuil via de app over me heen. Ik stond perplex! Verder geen reactie gekregen. Zondagmiddag vraag ik over de app of we toch in ieder geval kunnen bellen om te praten. Het antwoord was nee, geen tijd. Toen ik aangaf dat er dan toch wel iets mis was met zijn prioriteiten ben ik geblokt, op Facebook is er gezet dat hij weer single is en vervolgens ben ik ook daar geblokt.

Hier zit ik dan. Zonder tekst of uitleg, met geen idee wat er die zaterdag gebeurd kan zijn waardoor dit het resultaat is. Ik voel me enorm respectloos behandeld en aan de kant gezet als vuilnis. Dus in dat opzicht is de beëindiging van de relatie iets goeds. Ik snap er alleen helemaal niets van!

Ik zit nu dus ook met een brok verdriet, en onbegrip en frustratie. Vrienden en familie staan achter me en geven aan dat ik altijd mag bellen, daarmee voel ik me gezegend. Alleen kúnnen ze niks. Ik zit hier met m’n ziel onder m’n arm en grenzeloos verdriet in het ongewisse. Pogen te verwerken dat dit het dan is. En ik hoop enorm dat dit simpelweg uitschrijven daar aan bij draagt.

Ik ben ook gewoon zó boos. Uitmaken tot daar aan toe, maar heb dan in ieder geval het lef om dat gewoon op de man (vrouw in mijn geval) te doen! Ik vind het zo laf. Ik heb me blijkbaar enorm vergist in deze jongen en dat draagt bij aan mijn verdriet.

afbeelding van Ikbenik1981

Hoe gaat het nu met je?

Hoi hoi,

Ik zit je verhaal te lezen en mij is vorige week zaterdag precies hetzelfde gebeurd. Ik was nog maar 2 maanden samen maar uit het niets ook geblokt ook op de app ook op Facebook nadat hij ook eerst zich weer single had gemaakt ik had voordat hij met geblokt had 2 apps gestuurd 1 op zondag en 1 op maandag met wat er aan de hand is en eergisteren laatste poging via mail maar niks geen uitleg heel frustrerend en pijnlijk (al is het kort) maar het lijkt nu gewoon alsof ik er niet toe doe niet eens de moeite om uitleg terwijl we 3 weken terug nog paar nachten naar hotel waren en hij hier voordat hij de deur uitliep al 8 dagen achter elkaar sliep ik zit net als jij ook met deze raadsel. Het onbegrip en niet weten waarom en dat er zo met je om wordt gegaan dat maakt het lastig los te laten plus mensen in de toekomst te vertrouwen.

Ik was eigenlijk heel erg benieuwd of jij intussen al uitleg heb gekregen of iets heb gehoord? Bij mij is het zal 9 dagen totale radiostilte.
Ik hoop voor je dat hij de moeite heeft genomen je alsnog te woord te staan want dit verdiend niemand. Heel veel sterkte met alles groetjes