positiviteit

afbeelding van snowflake

Vandaag voel ik me beter dan andere dagen. Ookal denk ik nog wel steeds aan hem, ik kan er steeds al iets beter mee omgaan dat hij er niet meer is.

Ik had gisteren een borrel met mijn koor, dat was heel gezellig en we zijn daarna doorgegaan naar de studentenvereniging waar we toevallig allemaal lid zijn. Voor het eerst heb ik weer een beetje lol kunnen hebben, zonder me slecht te voelen over het feit dat ik wer alleen naar huis zou moeten gaan, op sommige momenten zelfs zonder me af te vragen wat hij aan het doen was op dat moment.

Het is grappig dat een aantal mensen zich nu ineens aan het bemoeien zijn met mijn liefdesleven en pogingen ondernemen om mij aan andere jongens te koppelen. Ergens voelt dat beetje aandacht ook wel fijn. Het koppelen zelf gaat overigens absoluut niet lukken, want momenteel zit ik in de fase dat ik alle mannen stom vind, dit is inclusief mijn ex, ook wel weer een vooruitgang. Eerder vond ik namelijk alle mannen behalve mijn ex stom.

Gisteren heb ik ook stappen genomen om mijn vakantie te plannen. Het plan is om vrijwilligerswerk te gaan doen in het buitenland. Ik ga hier helemaal in mijn eentje heen, zonder iemand die ik ken. Dit zou ik absoluut nooit gedaan hebben als ik nog een relatie had en ik vind het nu ook best doodeng, maar ik ga lekker toch.

Ik ben wel blij dat ik me vandaag weer iets beter voel. Ik weet dat er nog vele dagen zullen komen dat ik weer in een dipje kom (ik heb straks drie weken vrij vanwegen tentamens, echt geen idee hoe ik dat door ga komen), maar daarom moet ik dit soort dagen juist waarderen.

afbeelding van Lis

goed bezig!

Hoi snowflake, even een compliment voor je optimistische houding! Ik word er in ieder geval iets vrolijker van. Ook al zullen er mindere momenten komen, deze had je toch maar mooi. En over de koppelpogingen, inderdaad best grappig maar ik kan het ook nog niet.. Fijne dagen! Lis

afbeelding van femmie

@ snowflake

Klinkt goed zoals je bezig bent, je op je eigen leven richten. Grappig wat je zegt over vrijwilligerswerk: ik vind het doodeng maar ik doe het toch... ik ben vorig jaar in mn eentje naar India gegaan om daar vrijwilligerswerk te gaan doen en scheet idd ook in mn broek Glimlach. Maar het is zo'n goeie stap voor jezelf, om zoiets te doen! Je geeft jezelf er echt iets mee, je toont jezelf vertrouwen dat je dit soort dingen best kunt in je eentje. En als je het dan nog doet ook, geeft echt zo'n supergoed gevoel!!

Tuurlijk komen er ook weer mindere tijden en dipjes, maar je bent aan het groeien en met elke stap op je eigen weg word je sterker, dus dan heb je ook weer meer energie voor de mindere tijden!

Komt helemaal goed met jou! Glimlach
Liefs