Radiostilte

afbeelding van Ik3000

Ik probeer nu gewoon om geen contact te hebben met mijn ex.
Dit is nu bijna twee weken het geval.

Omdat ik zijn keuze probeer te respecteren en tja, je weet pas wat je mist als het weg is... In de hoop dat hij dat misschien ook krijgt.

Zijn er mensen die dit ook geprobeerd hebben en en hun ervaringen willen delen met mij?

Is het niet echt zo: uit het oog, uit het hart?

Dank jullie wel lieverds

afbeelding van johnnn

@Ik3000

Ik heb hetzelfde geprobeerd, en hoop eigenlijk nog steeds een beetje dat het werkt. Mijn ex heeft de relatie geëindigd met de reden dat ze geen gevoel meer voor mij heeft. Toen heb ik haar een maand lang maar 1 keer gezien en verder helemaal niet gesproken. Ze vertelde me dat ze me heel erg miste en dat ze er ook heel veel moeite mee had toen ik haar tegenkwam, ik kreeg hierdoor heel erg hoop dat het goed zou komen, toen heb ik haar nog een best lange tijd niet gesproken of geappt of wat dan ook. Met de gedachte waar jij ook aan denkt, namelijk hopen dat ze door tijd me zal gaan missen maar dat is bij mij niet gebeurd, ze is gewoon niet meer verliefd op mij en heeft het verwerkingsproces al deels tijdens de relatie verwerkt, ze laat niks van zich horen en ik ben nu inmiddels al 2.5 maand verder. Nog heb ik de hoop dat het goed komt, ook al weet ik dat dat niet vanzelf zal gaan. Ik wil haar na een lange tijd nog wel een keer benaderen maar voor nu weet ik dat als ze niets laat horen dat ik er ook niets meer aan kan doen. Dus ja ik heb meer het gevoel dat het bij haar uit het oog, uit het hart is en bij mij uit het oog des te meer gemis Verdrietig

afbeelding van Nientjuh1

@ik3000

Jij hebt nog heel erg die hoop dat jullie bij elkaar komen. Het wordt dan extra pijnlijk als dat nooit gebeurt. Je moet echt proberen die hoop minder te laten worden. Wat jij zegt kan natuurlijk, er zijn vaker mensen weer bij elkaar gekomen door elkaar gewoon even te missen, maar dat werkt lang niet altijd.

En die manier werkt ook alleen als jij er ook niet te veel mee bezig bent. Mensen merken het als iemand wanhopig is om iemand weer terug te krijgen, dat stoot alleen maar af. Dus laat het los. Probeer eerst zelf zonder hem te leven. Geniet dat je nu zonder hem ben. Probeer de dingen te doen die hij nooit wilde doen.

ik zeg niet dat jullie nooit meer samen komen, ik kan natuurlijk niet in zijn hoofd kijken, maar het is wel heel pijnlijk om te lezen hoeveel hoop je nog hebt. Ik herken het, maar ik heb die hoop (tenminste ik probeer heb) een beetje weggestopt, ik zeg steeds tegen mezelf dat ik niet van iemand moet houden die mij niet wil en zo aan de kant heeft gezet. Ik ga er ook absoluut niet meer van uit dat het nog goed komt. Tuurlijk hoop ik van wel, maar ik ga er niet van uit. Zo voorkom je teleurstellingen, als hij weer niks stuurt of antwoord.

Ik weet hoe je je voelt, het is mega klote, maar echt.. Die hoop maakt het alleen maar erger.

afbeelding van Nientjuh1

@ik3000

Bij een andere ex van mij heeft het een jaar geduurd voor hij ineens besefte dat hij me miste. Toen het weer geprobeerd, maar na 2 jaar helemaal uit elkaar gegroeid. Dus ook al kom je weer samen, denk dat wel goed na of je dat echt wil.

De relatie is dan heel anders en je moet nog harder werken. De angst dat hij je weer verlaat is groter en het vertrouwen is wat minder. In het begin is het natuurlijk geweldig, maar als de nieuwigheid er weer af is komen dezelfde problemen weer terug.

Ja kan beter gewoon doorgaan met je leven en hem proberen te vergeten, hoe moeilijk het ook is.

afbeelding van Ik3000

Ik besef het ook wel hoor. En

Ik besef het ook wel hoor.

En ik heb zeker genoeg afleiding ook.
Drukke baan, vrienden met wie ik weer meer kan afspreken, ...
Die tijd doet me deugd en dan denk ik ook dat het beter gaat. Tot ik dan thuiskom, in een leeg huis. Terwijl we een paar weken geleden nog gezellig samen huisjes aan het bekijken waren (op zijn initiatief dan nog).
Het zijn die momenten dat ik hem mis om lekker tegen hem aan te kruipen en elkaar te vertellen over onze dag.

Nuja, die momenten wil ik dus terug. Zo erg hard dat de wanhoop vaak nabij is en ik me vastklamp aan stappenplannen oid