relatie breuk, is er nog hoop?

afbeelding van Lottevdf

hallo allemaal,

Ik had een relatie van 10 maanden, we waren erg verliefd op elkaar en er was veel liefde aanwezig. Nooit eerder heeft een jonge mij zoveel liefde gegeven, hij was me eerste vriend en ik was zijn eerste... Het ging een hele lange tijd goed, perfect om het goed duidelijk te zeggen. We droomde samen over onze bruiloft, kinderen, huis en over onze vakanties waar we samen in de toekomst heen zouden gaan. We hadden echt trouw plannen. Toen kwam er een tijd dat we vaak ruzies hadden, het meest begon dat via WhatsApp. Laatst hadden we ruzie en hadden besloten samen om er samen een punt achter te zetten, al dat geruzie was niet goed voor ons. Het was vaker uit gegaan tussen ons maar dat duurde max 5 dagen, daarna kwam het weer goed... hij was wel altijd de gene die me belde of een smsje stuurde. Nou hebben we al 5 weken geen contact meer met elkaar, het enige wat er even speelde is, dat ik een nieuw mobiele nummer had en hij belde maar ik weet zeker alleen om te kijken of die nummer nog bereikbaar was, dat kon ik weten omdat hij op piepte. Dat is nu ook al 2 weken terug en nog steeds heb ik niks van hem gehoord. Het grappige is dat ik toch hoop heb, omdat ik hem ken. Toch heb ik hoop op die ene belletje van hem en of smsje. Is het valse hoop?

Groetjes,

Lotte

afbeelding van waterman

Poeh Lotte

Wat ingewikkeld is dit altijd........ Is het valse hoop? Dat weet ik niet..... Er is er maar een die daar het antwoord op weet. En die geeft geen antwoord, op het moment.

Soms is het goed om elkaar maar even los te laten. Als het samen niet gaat, dan heeft het niet veel zin om samen door te gaan. Dan moet ieder even zijn eigen weg gaan. Want samen gaat niet. En als ieder zijn eigen weg gaat, dan gaat ieder ook zelf nadenken. Onvermijdelijk dat hij ook gaat nadenken, ook hij heeft een breuk meegemaakt. Dezelfde breuk als jij. Hij gaat ook denken. Waarschijnlijk. Hij is al aan het denken. Waarschijnlijk. En dat denkproces van hem, dat kan twee uitkomsten hebben. En daar valt slecht op te speculeren.

Laat hem nog even......... Kun je hem tegenkomen? Toevallig ergens ontmoeten? Want na 5 maanden kunnen jullie misschien praten. Als jij voldoende afstand hebt gekregen. Als hij voldoende afstand heeft gekregen. Dan maar eens kijken of er te praten valt.

Soms kun je dan weer een stap verder maken. Maar soms ook niet.
Is het valse hoop? Ik weet het niet. Hoop op het beste, bereid je voor op andere uitkomsten. Meer kun je niet doen.
Waterman