Relatie Crisis - verlatingsangst

afbeelding van kekika

Hi,

Ik begin hier te schrijven omdat het mij een goede oplossing lijkt om ipv. van mijn vriend en vrienden lastig te vallen toch mijn emoties nu kwijt te kunnen. Het gaat echt slecht !

We zijn bijna 2 jaar samen , waarvan 3 maanden uit elkaar. Het ging net weer 3 maanden vet goed, echt beter dan ooit en we waren super gelukkig. Door financiële problemen kon onze vakantie alleen niet meer door gaan. Ik kan wel op vakantie gaan met vriendinnen en zij waren mij gister aan het pushen te boeken. Ik wist dat het voor mijn vriend niet leuk was en ik heb het verkeerd aangepakt en kort medegedeeld via de app. Hij was al een beetje ziek aan het worden, maar nu heeft hij al onze afspraken gecanceld en wil hij niks meer van mij weten. Hij wilde gister met rust gelaten worden en ik had hier eerst begrip voor. Tot we ruzie kregen.. toen ging het helemaal mis. Ik raakte totaal in paniek en heb super veel appjes gestuurd en gebeld helemaal in paniek. Weet de helft niet eens meer wat. Nu wil hij nog langer rust en vandaag durf ik niet eens meer te bellen of te appen. Ik belde vanmorgen wel om te vragen of het goed komt, hij zegt van wel, maar hangt dan op en reageert nergens meer op.

Ik heb nog steeds de vakantie niet geboekt. Wil dit wel graag maar ik snap dat hij het niet leuk vind omdat we samen in die tijd in Nederland vakantie zouden houden. Maar ik wil ook niet dat hij nu over mij heen loopt, want het voelt echt als manipulatie.

Al met al kan ik nu niet met hem praten en zijn al onze leuke dates gecanceld. Ik ben echt verdrietig en wil het niet erger maken . Ik wil hem ook echt niet kwijt. Moet ik nu die vakantie gewoon boeken, of toch wachten tot ik hem spreek erover. Ik wilde gewoon goed overleggen en zijn gevoel juist niet omver walsen en begrip tonen, maar dit is helemaal mislukt . Hij denkt trouwens dat ik geboekt heb . Dit was een miscommunicatie via de app.

Ok nou zucht hoop dat dit helpt en dat ik hem met rust kan laten. Hij wil mij duidelijk niet meer zien of spreken. Wat een hel .

afbeelding van mrpither

Re:

Je bent nu single, ga lekker op vakantie.
En stop met contact zoeken.

afbeelding van kekika

Hoezo denk je dat ? Hij zegt

Hoezo denk je dat ? Hij zegt van niet

afbeelding van mrpither

Re:

Afstand nemen of tijd voor jezelf nodig hebben betekend meestal het einde. Is een manier om een rechtstreekse confrontatie te ontlopen.

Je onderbuikgevoel geeft dat al aan.

afbeelding van kekika

Hij zegt van niet .. maar het

Hij zegt van niet .. maar het voelt wel zo ja .

afbeelding van En_weer

Ik ga er voor het gemak

Ik ga er voor het gemak vanuit dat je nog vrij jong bent.

Als je relatie en je zelfvertrouwen in orde is, dan is het een stuk makkelijker om hem de ruimte te geven. Ruimte vragen heeft niks te maken met jou persoonlijk, maar hij heeft het nodig om bij zichzelf te komen. Door zijn vraag om ruimte niet te respecteren, respecteer je hem (en jezelf) niet.

Focus op jezelf en je vriendinnen. Vertel hem dat je gek op hem bent en nu lekker even je eigen ding gaat doen. Als hij er weer ruimte voor heeft, dan is hij weer welkom. Ruimte is gezond, ook voor jou.

Sterkte!

afbeelding van kekika

Dank je . Door mijn gedram

Dank je . Door mijn gedram heeft hij nu ook langer ruimte nodig dan eerst denk ik . Ik heb er weer vertrouwen in en laat hem inderdaad met rust. Beetje laag maar goed .

afbeelding van torn

Gestraft worden

Het is wel 'lelijk' als je eerst met hem afspreekt samen de vakantie door te brengen in NL en dan ineens aangeeft met vriendinnen op vakantie te willen gaan. Hij zou zich, ik vul even iets in, door jou nu in de steek gelaten kunnen. Is wel iets waar jij en je pushende vriendinnen van te voren over hadden kunnen nadenken.

Aan de andere kant hoef je er niet voor 'gestraft' en gemanipuleerd te worden.

afbeelding van kekika

Inmiddels is alles weer goed

Inmiddels is alles weer goed en is hij bijgedraaid . Beide hebben we excuses aangeboden ! Fijn dat ik hier even stoom kon aflazen en hem daardoor met rust kon laten , zoals hij vroeg.

afbeelding van Mo12345

waarheen, waarvoor..

Ok, maar hoe zit het nou met de vakantie vraag ik me af.
Gaat hij met een ander wat leuks doen of wat ?