Relatie plotseling beëindigd na ongeveer 4 jaar

afbeelding van Ldj1989

Hallo, Ik vind het lastig om erover te kunnen praten maar het lucht me wel op. dus probeer het op deze manier zo goed mogelijk te omschrijven.

Ongeveer een maand geleden nu heeft mijn vriendin mij verlaten.
ze heeft op 7 juni keihard tegen me gezegd dat ze geen gevoelens meer voor mij heeft. Dit kwam natuurlijk als een bom bij mij binnen. Nu zijn we inmiddels een maand en een paar weken verder, 13 juli heeft ze haar spullen bij mij weggehaald. Nu is het huis nog veel leger en voelt het voor mij nog extra raar dat het over en uit is, dat ik haar mis dat is ongelooflijk groot. Ook komen er steeds gemengde gevoelens en vragen bij mij naar boven.

  • Waar is het misgegaan?
  • Kon ik er wat aan doen?
  • Heeft onze relatie dan niks voorgesteld?
  • Heeft ze een ander?

Dit zijn wel vragen die in mij naar boven komen, en ergens zou u moment moeten zijn geweest waardoor ze het niet meer ziet zitten. Hele tijd als ik vraag, ligt het niet aan mij maar aan haar, maar vervolgens moet ik wel van vrienden van haar horen dat ik alleen maar veel voor de computer boven zat. Terwijl dat ze het anders altijd zei dat ze het niet erg vond. Vooral in de corona tijd leven we veel om elkaar heen. Mogelijk zou dit ook een oorzaak kunnen zijn van onze breuk. Toch denk ik zelf dat er meer speelt dan alleen dit. Ik had het zo graag allemaal goed voor haar willen doen, maar begrijpt niet waar het aan ligt.

Nu een paar dagen terug, hebben we een gesprek gehad. hieruit is gebleken dat ze zelf ook op dit moment even niet weet wie ze en wat ze wil zijn. Het lijkt wel of heb ik haar gesloopt of zo. Waar zij vooral mee zat is dat ze moeilijk over problemen kon praten, en dat ze dit nooit heeft durven zeggen. Het lijkt er de sterk op dat onze relatie door deze problemen is beëindigd. toch vind ik als je een relatie hebt dat je over problemen kunt praten toch? En vooral als je zoveel om elkaar geeft moet dat geen probleem zijn.

Ze weet dat ik een vechter ben, maar zij lijkt op dit moment helemaal klaar mee. Na alles wat wij ook hebben meegemaakt. Dit is ook niet onze eerste breuk, maar voor mijn gevoel kwamen er ook altijd weer sterker uit. Dit heeft mij zo in onze liefde laten geloven. Dat het voor mij leek of was het voor eeuwig.

Ik zit er nog wel heel erg mee in de maag, het voelt voor mij of heb ik iets fout gedaan. En ik wil het allemaal juist goed doen, je wilt immers het beste voor je meisje!

Inmiddels weet ik dat ze ook allemaal weer contact met haar ex(en), dit geeft nog meer een rotgevoel. En ben ik bang dat het ook niet meer goed komt ????

In het begin veel app contact, we hebben ook voor mekaar besloten om dit maar even een tijdje te laten. Zodat ze kan uitzoeken wat ze nou werkelijk wil in het leven. Ik heb alleen gezegd "IK LAAT JE GAAN MAAR WEET DAT IK VAN JE HIELD!" Dit waren Mijn laatste woorden naar haar toe. Ik hoop dat het wat met haar heeft gedaan maar toch geeft mij het gevoel dat het haar niks kan schelen. Ook op de manier hoe we soms gesprekken met elkaar hebben kunnen voeren. Ze zat erbij of boeide het haar allemaal niet. Dit heeft mij nog het meeste geraakt.

Ook de manier waarop onze relatie is beëindigd vind ik gewoon raar, We hebben zoveel doorstaan daar laat ik niet iets tussen komen zoals dit. Onze relatie is wel meer waard dan dat lijkt me. Ik vind wel als je problemen zijn dat je erover moet kunnen praten.

Liefde voor elkaar betekent ook, respect, liefde, en vertrouwen in elkaar hebben. Toch dat ze niet over deze problemen heeft durven praten raakt mij enorm in het hart, net of dat ze mij toch niet vertrouwd. Maar je gaat toch niks voor niks samenwonen en je wilde het toch allemaal zo graag?

Ik hoop dat jullie mij wat raad kunnen geven, want ik ben op dit moment geestelijk en psychisch in de war. Ik slaap en eet al weken niet goed. En weet dat dat belangrijk is maar als dit je gewoon niet lekker zit dan lukt het gewoon niet. Ze heeft volgens mij gewoon geen flauw idee wat ze mij aandoet maar ook vooral haar zelf

afbeelding van Kut mijn ex gaat weer door mijn hoofd heen...

Klote !!

Eey man!

Ik vind het heel erg klote voor je.

Ken je het gezegde...een vrouw verlaat nooit haar boom
voor ze eerst een andere tak gevonden heeft, helaas.
Uiteraard zal ze dit ontkennen maar trap er niet zomaar in.

Onthoudt dat vrouwen niet alleen kunnen zijn en
niet ineens hun relatie uitmaken, 9 van de 10 keer
is er een ander in het spel (sorry maar ben liever eerlijk)

De meeste vrouwen zitten liever in een slechte relatie
maar wel de zekerheid dan dat ze alleen zijn.
Je gooit ook niet je schoenen weg voor je
eerst een andere exemplaar hebt..

Mijn tip!:
Ga tegen je gevoel in:
Geef aan dat ze beter kan gaan (ook al meen je dat niet)
Ze weet nu dat ze elke moment weer terug naar je kan
En ervaart het gevoel van verlies niet.

Sterkte !!

afbeelding van Ldj1989

Dankjewel!

Bedankt voor de reactie, ik heb besloten om haar een tijd met rust te laten en niet te appen zodat ze uit kan zoeken wat ze nou werkelijk wil met haar leven. Toen ze hier op de bank zat te huilen, wist ze niet wat ze moet voelen of denken. Helaas merk ik wel dat ze vaak bij anderen is, als ik dit meld bij haar zegt ze meteen dat het haar manier is van afleiding zoeken. Dit geeft mij het gevoel dat ze er misschien ook gewoon wel niet aan wil denken ofzo. Maar dan hoop ik dat ze er nog wel achterkomt!

afbeelding van Ldj1989

nieuwe liefde

Mijn ex heeft een nieuwe liefde dit komt toch wel weer eventjes binnen en raakt me toch wel weer. Wat kan ik eraan doen om haar te vergeten ik wordt er zo moe van. Het vervelende is dat je ze ook tegenkomt in de stad hier zit ik dus helemaal niet op te wachten.

afbeelding van Ldj1989

Dagboekje

Hierbij dagboekje van mij die iedere dag wat bijhoud, ik moest voor mezelf dingen vanaf schrijven dus doe ik dat in deze dagboek. Misschien kunnen jullie mij nog voorzien van tips!

Enkele weken eerder:
Je had toch zoveel plannen voor de tuin, samen de schuur opgeruimd zodat je makkelijker je fiets kon pakken als je naar het werk moest. We hadden nog leuke dingen gedaan samen en merkte niet dat er wat was.

7 juni:
De dag dat je tegen me zei dat je niet meer van me hield. Opeens zei je keihard Ik heb geen gevoelens meer voor je dit kwam binnen bij mij als een bom. Het voelt als je aan de kant gezet of stelt je relatie niks voor.
Mijn reactie was dat ik enorm boos was en ben ik boos in de auto weggegaan, later werd dit natuurlijk veel verdriet.

8 juni:
De dag dat wij nog contact hadden, dat je zelf ook eventjes niet weet wat je wil. Hiervoor heb een paar dagen eventjes geen contact gehad. Dit leek ons beiden beter, echt had ik veel moeite mee om haar echt met rust gelaten. Omdat de gevoelens en stemmetjes in je hoofd zeggen je moet haar appen.

Enkele weken later:
Nu dat ze heeft gezegd dat ze zelf even niet weet wat ze wil hebben we dan toch besloten om elkaar een tijdje met rust te laten, hopelijk ziet ze hiermee in dat wij wel voor elkaar gestemd zijn. van mijn kant is het lastig om haar met rust gelaten maar het is toch wel het beste. Ik wil haar zo niet lastig vallen, ook omdat ik anders bang ben dat ik het alsmaar erger maak. toch komt in mijn hoofd naar boven Ik wil dit redden Ik wil er alles aan doen om dit te voorkomen dat ik haar verlies. nu dat blijkt dat er problemen zijn waar ze niet over heeft durven praten vind ik het lastig om vooral kunnen afsluiten, we komen er alvast altijd wel uit. En dat hierdoor dan de relatie kapot gaat is doodzonde en laat ik niet gebeuren. Ook na al die jaren wat wij hebben meegemaakt zijn we ook altijd weer bij elkaar terugkomen, dit geeft mij ook sterk de kracht om te vechten voor wat mee waardevol is. Zij is mijn leven en ik hoef niet beter. Toch lijkt hij er anders over te denken plotseling!

13 juli
De vriendin heeft me nu echt verlaten, en is vertrokken met al haar spullen. Ergens voelt het nu valt een last van je schouders. Maar toch ook echt weer niet, dat nu definitief is valt mij zwaar. En mis het nog steeds altijd. Ik kan dit niet afsluiten en wil niet opgeven.
want ik weet diep van binnen dat zij ook van mij hield. De einde van de avond heb ik haar nog een audiobericht gestuurd, hierin stond Ik laat je los maar hield van je en ik hoop dat je jezelf terug kunnen vinden en weet wat je wilt zijn en wie je bent. Ik hoop zo dat ze realiseert wat ze weggegooid want ik wilde mijn liefde altijd met haar delen. Ik was zo stapelgek op der, zij was voor mij de hemel en aarde.

16 juli
Nu een lange tijd geen contact gehad ben benieuwd wat dat met jouw doet of ze er ook nog stil bij staat ik sws nog elke dag en elk moment. Ook heb ik sinds kort steeds last van van mijn borst wat het precies is weet ik het nog nie, maar dat het met jouw te maken heeft is zeker. Denk dat het vooral spanningen en stress is.

18 juli
Nu zijn inmiddels weer een paar weken verder, het gemis is nog steeds aanwezig en ook ieder weekend moet ik maar weer bedenken wat zal ik gaan doen. Natuurlijk zat ik veel boven voor de computer maar nu dat ik realiseert dat dat niet belangrijk is kan ik mij niet meer thuis vermaken. Het belangrijkste wat ik bezat is niet meer. Gisteravond heb ik een goede vriend hier uitgenodigd, dit was weer eens een avond goud van houd maar toch ook wii herinnert zich nog aan haar, omdat anders altijd wel Wii party met zijn allen deden. Verder hebben zijn wij een blokje om geweest met de hond, Dit vond die ook wel fijn. En heeft mij ook wel een beter gevoel gegeven.

Later op de nacht dat je weer alleen bent, komt het vervelende gevoel weer naar boven. En sta je er weer helemaal alleen voor!

19 juli
je zegt dat ze tijd nodig heeft om na te denken, intussen heb ik gezien en gemerkt dat ze wel met andere jongens omgaat. Dit geeft mij zo'n steek in mijn hart nog eens extra. Het lijkt net of is er nog steeds niet eerlijk tegen mij. Aangezien ze zelf zegt dat ze nog niet weet wat ze wil, toch lijkt het erop met deze ex-en en jongens die ze om haar heen heeft of ze de keuze al heeft gemaakt. dat vraag ik me dan afvraag waarom ze dan nog steeds niet eerlijk tegen mij is.

Misschien wil ze me niet verder kwetsen, toch vind ik het belangrijk dat ze dan wel eerlijk tegen mij is zodat ik ook weet waar ik aan toe ben. Ik wacht op haar en vecht voor mijn liefde van mijn leven. Maar goed nu weet ik ieder geval ook op welke plek ik sta, als ze alweer met andere jongens afspreekt.
Ook heb ik het idee dat zij gewoon niet zonder kan. Ze heeft nog zelfs niet eens een moment rust gehad. dus ik hoop dat ze haar zelf nog wel eens tegenkomt dan straks.

vandaag is de bedoeling dat ik ook weer wat afleiding zoek maar dit zijn nu gedachtes die door me heen gaan, nu dat ik weet dat ze met andere jongens bezig is. Probeer ik haar dan ook maar te vergeten, makkelijk zal het niet gaan maar ik wil haar niet meer dat ze mij kan beïnvloeden. Het lijkt wel of interesseert het haar gewoon allemaal niks. Of heeft onze 4-jarige relatie niks voorgesteld. of misschien ben ik gewoon al die tijd te zachtaardig tegen haar geweest. Zodat ze helemaal geen spijt gevoel kent of zoiets, sowieso is altijd al keihard geweest. Net of is er bij haar een schakelaar om gegaan en ze gaat weer door met leven en laat mij gewoon keihard barsten.

Veel vrienden en familie van mij zeggen dat ze dit eerst allemaal wel weer even spannend vindt enzo, tot straks al haar nieuwe ex vriendjes of nieuwe liefdes geen succes zijn. Dan vermoed familie en vrienden dat ze weer met kruipende pootjes terugkomt. ze weet dat ik makkelijk te beïnvloeden ben, dus daar gaat ze vast en zeker gebruik van maken!

veel vrienden en familie waarschuwen mij voor haar om haar niet terug te nemen als het zover is. Aangezien ze weet dat ik beïnvloedbaar ben flikt het vast nog een keer en steeds weer en weer.

afbeelding van Melissa Jongen

Hallo Ik ben nieuw op deze

Hallo

Ik ben nieuw op deze site
En jou situatie komt me bekend voor alleen ben ik een vrouw en heeft mijn ex vriend me verlaten na een relatie van 4 jaar.
Ik weet precies hoe je je voelt en wat er door je heengaat
Je voelt je wanhopig machteloos verdrietig en het gemis is enorm.
Je bent alleen en weet niet hoe je de dag doorkomt
Ik weet nu ook even niet meer wat te doen
Ik moet wrl eerlijk bekennen dat het pas sinds een week uit is.
Maar dat maakt het niet minder zwaar.
Bij ons is het ook al 3x eerder uitgegaan en altijd van hem zijn kant uit.
Zo gauw het hem te lastig werd en te moeilijk dan verliet ie me gewoon alsof het niks is.
Ik kan dat ook niet begrijpen als je toch 4 jaar met iemand samen bent dan vecht je er toch coor en laat je iemand niet zomaar gaan.
Helaas is dat bij sommige mensen anders
Al zal ik nooit begrijpen hoe dat kan.
Omdat ik zelf niet ben van het opgeven omdat ik ook nog eens 2 kinderen heb
Weliswaar zijn die niet van hem
Maar dat maakt het niet minder pijnlijk
Ik hoop dat er snel een fag komt dat het minder pijnlijk word en ik er beter mee kan omgaan
Hopelijk komt ie snel

Gr melissa
En voor jou heel veel sterkte

afbeelding van Ldj1989

hallo Melissa

bedankt, het klinkt voor jouw ook niet al te best zo te horen. en gelukkig begrijpen we elkaar. Ik blijf hopen dat ze er snel achter gaat komen waar ze nou echt mee bezig is want zoals ik kan zien, op Facebook heeft ze wel lol. Ze is geen moment alleen ofzo. erg jammer dat ik mij dan zo klote voel terwijl zij plezier maakt of heeft ze een tijd van der leven.

afbeelding van Jatoch

lastig

Als allereerst sterkte met de situatie. Erg vervelend en herkenbaar.
Ik kan je als eerste adviseren om jezelf niet voor de gek te houden.
Ze gaat niet meer terugkomen bij je. Het klinkt hard maar hoop is een gevaarlijk iets in deze situatie. Zij is op het moment erg egoïstisch en totaal niet met jou bezig. Ik wil je vragen, hoe moeilijk het ook is, om hetzelfde te gaan doen. Verwijder haar op social media, whats app etc. Het beste is om alles van haar op het moment te vermijden. Je maakt jezelf alleen maar helemaal gek. Zoals je al aangeeft lijkt het alsof ze al verder is gegaan. Ze is jouw situatie al gepasseerd en verder gaan kijken. Dit speelt meestal al voor de breuk. De breuk zelf is het doorhakken van een knoop die al eerder is ontstaan. Daarbij komen vaak veel emoties vrij. Schuldgevoel? Waarschijnlijk.. Ze wilt jou natuurlijk geen pijn doen ondanks dat ze weet dat het je pijn doet / gaat doen. Vandaar al dat vage gedoe ( laten we het wat tijd geven etc ). Allemaal zoete koek.

Je hebt met de breuk de eerste klap gekregen, en reken er maar op dat je er nog een paar gaat krijgen. Langzaam gaat het grote plaatje zichtbaar worden. Je moet jezelf zien te wapenen hiertegen. Afleiding zoeken.. Ga de dingen doen die je leuk vind, of bijt je vast in iets nieuws. Ga lekker veel met vrienden weg of familie.

Nog even terugkomen op het ik wil haar terug gedeelte: Wil je echt terug naar iemand die je zo aan de kant zet? Hell No! Je mag er wezen en er zijn genoeg andere leuke meiden op de wereld. Zelfvertrouwen doet wonderen, en heb je daar last mee op het moment ga eraan werken. Praat eens met een psygoloog, of ga lekker sporten. ---Wordt een betere versie van jezelf voor jezelf -----(niet voor haar!!!)

Wat de toekomst gaat brengen voor jullie is allemaal zo onzeker, maar je hebt je eigen toekomst volledig in de hand. Probeer niet achterom te kijken maar vooruit. Bereid je voor op het ergste, dan kan het alleen maar meevallen.

haha warrig maar hoop dat je er wat aan hebt.. sterkte!

afbeelding van Ldj1989

Bedankt!

Wat je schrijft is zeker waar, we hebben nog wel weer wat contact maar steeds gooit ze het op dat ze op dit moment zelf niet weet wat ze wil of hoe ze haar wil voelen. Toch spreekt ze veel met anderen af, ik neem aan als je aan jezelf wilt werken dat je dan ook rustig aan doet en alle anderen ook even links laat liggen want veranderen begint bij jezelf toch?

Daarom vermoed ik dat ze mij dan aan het lijntje probeert te houden en mij voor de gek houd, terwijl zij de grootste lol heeft met andere boys, hier wordt ik dan weer zo ziek van dat ik er niet bij stil wil staan wat er allemaal gaat gebeuren. Daarom is het misschien voor mij wel verstandig om te praten met een psycholoog aangezien het mij allemaal nog steeds wel veel doet.

Toch langzaam maar zeker kan ik haar al wat vergeten echter soms dat ik eventjes niks te doen heb komen de momenten weer even terug. Ik vind het fijn dat ik hier openhartig mijn verhaal kan doen.

Alleen op de manier hoe ze het nu doet en flikt kan ik niet bij, als je echt aan jezelf wilt werken dan ga je niet zo vrolijk door het leven lijkt me, dus volgens mij wordt er een spelletje gespeeld.

Ook zoekt ze weer contact met al die ex(en) die haar vroeger mishandeld hebben of misbruikt, daarom vraag ik mij af waar ze nou mee bezig is. Ik bied haar een toekomst en ik ben een persoon die echt van haar houd en respecteer zoals ze is, maar zij zoekt zulke gasten weer op. Het lijkt er op of vind ze dit leventje geweldig of wil ze de hooker uithangen. sorry dat het er zo staat maar echt zo begint het van mij wel te lijken, dat beeld krijgt ik ook niet uit mijn hoofd en begin ik mij vies te voelen. Daarom is een psycholoog binnenkort wel verstandig!

afbeelding van wbren

-

Hallo,

Altijd zuur om dit te lezen natuurlijk. Jij bent nu waarschijnlijk opzoek naar “had ik toen dit maar gedaan” dan was de uitkomst anders geweest. Enkele acties zijn (op weinig na) nooit de reden om uit elkaar te gaan.

Maar ik weet wel dat er goede redenen waren waarom (Anders zou ze je dit verdriet niet aandoen. En vaak is het voor de ander even zwaar om afscheid van elkaar te nemen ook al lijkt dit niet zo). Deze redenen zullen vaak niet te veranderen zijn. Maar wees je ervan bewust dat personen niet fundamenteel anders kunnen zijn. Je kan je best daarna nog zo goed doen, de ware ik veranderen is zelden tot nooit mogelijk. Het klint allemaal zo negatief maar het is een perspectief voor jou. Wat in je woorden vooral naar voren komt is dat jij veel bezig met haar bent maar zij niet moet jou. Vaak is dat omdat de ander dit station al gepasseerd is. Dat ze contact probeert te houden is nog pure medeleven aangezien ze wel dondersgoed weet dat het pijn doet. Dit wist zij ook van te voren en heeft bewust toch gekozen om haarzelf voor jou te plaatsen.

Het maakt jou gek door bijvoorbeeld nu haar te monitoren wat ze doet. Zij hoeft haarzelf natuurlijk niet meer te verantwoorden richting jou. Jij weet niet wat haar beweeg redenden zijn om nu bijvoorbeeld terug naar haar ex te gaan. Hoef jij ook niet te weten lijkt mij? Zij is inderdaad misschien opzoek naar wat wel bij haar past, hierin kan ze misschien "domme" dingen doen maar dat is voor iedereen anders. Dit is voor haar ook niet gemakkelijk. We lijken er wel een handje om na een relatie 'plotseling' heel anders te profileren. In een relatie zeggen dat we wat we zien in een bepaald type man/vrouw, of waar we zelfs afkeer van hebben. Doodleuk kan na het verbreken van de relatie voorkomen dat de ander zich stort in de armen van precies dat type waar er afkeer voor was. Huichelachtig? Misschien, maar belangrijker is dat, deze keuze niet eens zo haaks hoeft te staan op de ware aard. Het staat wél haaks op het beeld dat je kan hebben van de aard van deze persoon.

Je komt over als iemand die steeds meer begint te lijden, voorkom een burnout of depressie door je verdriet. Je focus is erg op negatieve dingen wat bij jou fysieke begint te vertonen (je borst is wss hyperventilatie).Heb je het zwaar, breng als de sodemieter je vrienden/famillie op de hoogte hoe jij je voelt. Schaam je niet, echte vrienden/famillie zullen je nooit negatief oordelen ook al denk je dat snel. Praat niet te veel over de gebroken relatie, even relativeren is prima maar focus daarna zo snel mogelijk op hoe jij je leven moet opbouwen. Dus eigen plekje, eigen manier van leven, je hobby’s opnieuw indelen. Dit zijn allemaal factoren die over de kop zijn gegaan en jou voorheen de rust in je leven konden geven.

afbeelding van Ldj1989

Dank u!

Bedankt voor je bericht, het is inderdaad hard gezegd maar wel beter voor me, ik zal haar moeten afsluiten.
Hoe moeilijk ik het ook vind maar ik zou ook door moeten met mijn leven. Ik moet mij nu zelf weer ontdekken wat mij weer interesseert want na al die jaren ben ik dat gewoon vergeten. Vooral de computer vond ik leuk maar de laatste tijd is dat niet meer het geval. Alleen omdat je het belangrijkste kwijt bent waar je juist zo zuinig en veel van wil houden.

Nu dat ze weg is is er zo'n leegte en moet ik echt wennen om alleen weer verder te gaan.

afbeelding van Ldj1989

Tijden verander

Nu zijn we inmiddels alweer een paar weken verder, nog steeds heb ik mijn momenten dat ik me dood verveel en echt mijn dag niet kan vermaken. Het begint bij mij zo langzamerhand een soort trauma te worden. Ik probeer afleiding te zoeken maar het lukt me bijna gewoon niet. steeds maar weer de dingen wat je anders samen deed blijft zo in mijn rondhangen. Ook even naar vrienden is wel leuk maar na die tijd komt het weer terug. De laatste tijden verveel ik me de pleuris, thuis kan ik me niet meer van maken. Waarom en hoe kan dit nou ineens?

Ook moet ik maar weer steeds lezen op facebook of andere media dat ze het naar haar plezier heeft. Ook met die gast waar ze nu steeds mee omgaat, hierdoor voel ik me zo ongelooflijk in de steek gelaten en lijkt het af heeft onze relatie nooit wat voorgesteld.

afbeelding van detijd

Beste ldj, Kies voor jezelf

Beste ldj,

Kies voor jezelf nu. Je kan niet uit jezelf stappen dus je moet er mee leven.
Een relatie die niet meer gaat is klote en vraagt tijd om te verwerken.
Het is gewoon een vette harddrugs een relatie waar je vanaf moet kicken.
Dat betekend ook dat het de ene dag goed gaat en de volgende dag is er weer die verslaving die aan je loopt te trekken.
Stop met haar te volgen op fuckbook en andere media. Schiet je niets mee op. Is alsof je stopt met roken maar toch elke keer een peuk op steekt. Dat schiet niet op. Zelf kwelling.
Cold turkey, weg met die meid maar blijf respectvol naar haar en hou de eer aan jezelf.
Nu ben jij aan de beurt. Blokken die bep en schop je zelf onder je kont en onderneem dingen.
Je zal zien dat de tijden dat het wel goed met je gaat steeds langer worden en haar steeds vaker gaat vergeten.
Dat gaat nu eenmaal niet van de een op andere dag. Op een dag zal je denken, he, ik heb gisteren helemaal niet meer aan haar gedacht Glimlach
Je kan iemand niet dwingen om van je te houden. Als de liefde over is kijk in de spiegel en vraag je jezelf af hoelang je aan een dood paard gaat lopen trekken. Begraven die zooi Glimlach
Ik weet zeker dat je weer gelukkig gaat worden. Maar niet met haar. Denk aan wat je geleerd heb in deze relatie en neem het mee in een volgende. Denk dat het mooie tijd was samen maar nu is het tijd voor een volgende stap.

Sterkte er mee.

Groet,
detijd ....

afbeelding van Ldj1989

Bedankt

Bedankt voor je reactie,
Inmiddels gaat het gelukkig weer een stukje beter. ook voel ik voor mezelf dat ik het wat kan afsluiten. Echter hebben we soms nog wel WhatsApp contact. Laatste keer toen ik een audiobericht inspraak. Lied bij weten dat ze het fijn vond om mijn stem te horen. Hier schrok ik nog wel van want zij is degene die het uit heeft gemaakt.

Ook moet ik van andere horen dat zij mij zwart praat, ik zou haar het huis uit hebben gejaagd. Of zo zonder pardon uitgezet hebben. Dit is natuurlijk niet waar zij heeft zelf deze weg gekozen. Hier vermoed ik dat zelf ook nog niet klaar is met de relatie!

afbeelding van Moji2020

Ik heb je verhaal even

Ik heb je verhaal even gelezen... Nu ik jouw laatste reactie lees, denk ik dat je er nog mee bezig bent of zij bij jou terug wilt komen of niet.

Misschien tegen beter weten in, wil ik je waarschuwen.

Ik werd ook gewaarschuwd door mijn omgeving, maar bleef altijd vast houden aan dat stukje hoop. Ik wilde niet loslaten.

Probeer haar los te laten. Focus je niet op wat zij wilt. De laatste stand van zaken is, is dat zij het heeft uitgemaakt en je daarmee heel veel verdriet heeft bezorgd. Soms komen mensen weer bij elkaar en gaat dat goed, maar meestal strand het alsnog.

Ik ben nu een jaar verder waarin al drie keer de grond onder mijn voeten zakte omdat hij niet met mij verder wilde.
De eerste keer dat het uitging was hels. Ik heb mijn eigen leven toen wel opgepakt. Maar hij kwam terug. Hij zat in de knoop met zichzelf en vroeg daarom om mijn begrip.
Ik hield hem in het begin wat op afstand maar viel natuurlijk weer keihard voor hem.
Toen ging het na een tijd weer uit. En weer aan. Enzovoorts enzovoorts. Altijd maar die kaart dat hij zo in de knoop zat. Hoe hij met mij omging in al die tijd, daar mocht ik niets over zeggen, want ja: met hem ging het zo slecht.

Maar ik kan je vertellen: ik heb het hele jaar hoop gehouden, begrip getoond, mezelf verloochend en mezelf wijsgemaakt dat ik hem niet moet loslaten. Want als hij wel weer op orde zou Zijn dan......

Afijn Ik heb het afgelopen jaar in feite toegezien hoe hij op orde is gekomen en ik in een diep dal terecht ben gekomen.
Ik heb alle alarmbellen genegeerd en teveel serieus genomen dat hij in de put zat. In feite was hij mij denk ik aan het loslaten.
Ik heb zo’n spijt dat ik die eerste keer toch weer de deur voor hem open gedaan heb.

Mijn advies is: lees de vorige reacties nog eens goed door. Er staat een reactie bij, dat is zo’n goed advies.

Kom tot rust. Geef jezelf de tijd.

Ik wens je heel veel sterkte

Liefs

afbeelding van Ldj1989

Dankjewel!

Ik zal proberen haar af te sluiten, het is inderdaad het beste voor mij, hoewel het lastig zal worden. Ook komt er in mijn verhaal voor dat ik haar altijd heb beschermd tegen drugs figuren en personen die haar alleen maar behandelen als of ze een prostituee was, het vreemde aan dit alles is ook nog dat ze weer al deze figuren opzoekt terwijl ik haar daar juist zo voor heb beschermd. Dit vind ik een behoorlijke fout van haar want ik bied haar juist wel veiligheid en echte liefde die ze verdiend.

Daarom kan ik het moeilijk een plekje geven, maar zal het wel moeten doen anders kom ik niet van haar los en zal ik zelf ondergaan. Ergens denken mijn familie en vrienden dat ze er misschien vanzelf nog wel achter gaat komen wat ze doet en dat ze het bij mij nog niet eens zo slecht had. Maar ja zij heeft dit dan uit eindelijk aan haar zelf te danken! maar ja ik was meestal de redder in nood als er dan wat was. Maar goed we zullen zien!!!

afbeelding van japie

Stop ermee

Heb je verhalen en reacties gelezen. Zoals het overkomt heb je echt van haar gehouden en houdt je nog steeds veel van haar. Maar als stop met haar volgen op social media. Hierdoor blijf je met haar bezig, ze blijft in je gedachten. Als de reden was dat je veel achter de pc zat is dat echt een kul argument, helemaal als ze dat niet met je heeft besproken. Het komt over of je nog teveel met haar bezig bent. Hierdoor vererger je alleen maar je verdriet. Geef het vooral tijd en lees de verhalen die op dit forum staan. Er zit soms echt goed advies bij. Veel verhalen zijn herkenbaar in grote lijnen. Je zou nooit in een relatie moeten zitten met iemand die niet van je houd, nooit.

Heb zelf ook stomme fouten gemaakt met een vrouw terug veroveren. Wij waren 3x bij elkaar teruggekomen. Als liefde wijderzijds is merk je dat, dan heb je geen vragen en mag je jezelf zijn met al je positieve en negatieve kanten. Je mist nu gewoon iemand en dat is normaal, het verdriet is ook normaal. Iedereen gaat er anders mee om. Maar hou de eer bij jezelf. Laat het los en geef het tijd. Anderen kunnen niet oordelen over je relatie maar wel goed bedoeld advies geven. Denk er rustig over na, geef het een plek en vooral tijd. Dan komt het vanzelf weer goed. Al voelt dat nu niet zo. Sterkte, liefdesverdriet is echt superkut en wordt nogal eens onderschat in de samenleving maar laat je niet gek maken

afbeelding van Ldj1989

Bedankt voor je bericht!

Bedankt voor je bericht, inmiddels zijn we alweer een paar weken verder en begin ik mij langzaam wel terug te vinden, echter heeft ze mij laatste keer weer eens een bericht gestuurd waardoor ik had ingesproken dat ik haar het aller beste toe wens en dat ik haar los laat zodat ik ook verder kon. Hier antwoordde zij op de ze het fijn vond om eventjes maar weer mijn stem te horen. Ik heb er verder maar niet meer op gereageerd maar volgens mij probeert ze steeds iets om mij dan maar weer een rot gevoel te bezorgen. Toch lukt het haar dan weer aardig om zulke dingen dan te zeggen waardoor ik dan denk dat ze ook wel met mij bezig is. Maar vermoed ook wel dat ze het fijn vind dat ik mij juist lullig voel en zij de grootste lol heeft. Ik probeer het nu ook wel wat af te sluiten want zij verdiend mijn aandacht niet langer.