Relatie voorbij na 1 1/2 jaar

afbeelding van artemis

Wat goed dat er een site is waar mensen hun verhaal kwijt kunnen. Dit heb ik per toeval gevonden.
Ook ik zit nog steeds in de shit na een relatie van 1 1/2 jaar.
Na de dood van mijn man, kreeg ik weer een relatie, het was een schock voor me dat ik toch nog van een ander kon houden. Het was moeilijk voor mij in het begin maar ik ging zo erg van deze man houden. Elk weekend waren we bij elkaar. Na 1 1/2 jaar zei hij na een flinke ruzie dat hij het niet meer zag zitten, omdat ik mijn man nog niet helemaal losgelaten had. En dat hij niet tegen mijn verdriet kon en hij vond ook dat ik "claimde". Ik zag dat niet zo maar het was een man die toch wel veel van zijn vrijheid hield. Maar na alles wat ik heb meegemaakt. Hij zei ik heb zelf nog veel te verwerken en dan kan ik dat van jou er niet bij nemen. Mijn hele wereld stortte in. Ik hou zo ontzettend veel hem en dat wis je ook niet zomaar weg. Had je maar een knopje in je hoofd waarmee alles kon deleten maar zo werkt dat niet. Maar al met al is het is nu 7 maanden geleden en ik ben er nog steeds kapot van. Ik heb maanden therapie gehad. Het houden van heeft niks met leeftijd te maken. Als ik van iemand hou, dan ga ik er ook voor 100%.
Maar door hem ben ik wel voorzichtiger geworden. Nog steeds huil ik elke dag. Mijn gevoel is niet zomaar over. Het heeft echt tijd nodig. Ik zie hem nog regelmatig. Hij had vrij snel weer een ander. Maar toch zegt hij dat hij nog steeds van mij houdt. En heel veel dingen zijn tegenstrijdig. Dus eigenlijk snap ik er nog steeds niks van. Ergens heb ik nog hoop, maar om weer met hem in zee te gaan, nee ik ben ontzettend bang geworden dat ik weer gekwetst wordt en nog een keer dan ga ik helemaal kapot. Hem helemaal loslaten is ook moeilijk voor mij. Dan heb ik het gevoel dat het weer een afscheid is, een tweede keer. Ik weet wel dat ik het moet doen maar toch.....
Ik ben wel heel veel gaan schrijven en ik ben ook met gedichten bezig. Wat ik nog nooit gedaan hebt. En ja je hebt weleens van die vreselijke dipdagen, Had ik gisteren heel erg. Ik ging van binnen weer helemaal kapot. Ze zeggen "tijd..... en niet het gevoel maakt een einde aan de liefde" dus hoelang nog......?

Artemis

afbeelding van Meisje1987

Sterkte

Hallo Artemis,

Ik kan je eigenlijk geen advies geven.. Want je zult naar jezelf moeten luisteren. Ga je je hart achterna of neem je jezef in bescherming? Dat is de keuze die je moet maken. Misschien moet je voor jezelf kiezen en ook al geloof je me nu niet. Ooi zul je weer verliefd worden en je verdient iemand die helemaal voor jou gaat en ook jou verdriet deelt! Sterke ermee!

Veel liefs Meisje 1987
P.s. Ik heb onder jou mijn verhaal gepost en zit ook met een beetje dezelfde vragen..

afbeelding van artemis

Dankje meisje. 1987

Weet je een advies geven is moeilijk. Maar ik vind het heel lief dat je teruggeschreven hebt. Jij hebt het ook nog steeds moeilijk. Maar meiske voor houden staat geen leeftijd. Ook mijn ex doet als hij mij ziet hetzelfde als die van jou, knuffelen en etc. noem maar op dus ik weet wat je voelt. Het is heel tegenstrijdig. Maar we moeten sterk zijn en voor ons zelf kiezen hoe moeilijk dat het ook is. Ik probeer met van alles bezig te zijn. Tegen woordig sport ik weer en volgende week ga ik beginnen met een Reiki cursus. Al doet mijn hele lijf pijn van verdriet. Hij is ook pas de tweede na mijn man waar ik verliefd op ben geworden.Weer verliefd worden? Ik weet het niet op dit moment sta ik er niet voor open. Eigenlijk ben ik bang geworden. Ik wil niet meer gekwetst worden. We moeten proberen om ons leven weer helemaal in balans te brengen. En weet je? Het gaat ons saampje wel lukken, en proberen positief te blijven.
Jij ook heel veel sterkte
liefs
Artemis

afbeelding van Clair

Ik leef met je mee, bedenk

Ik leef met je mee, bedenk wel dat een relatie uberhaupt heel moeilijk is en dat de ander soms echt tijd nodig heeft om weer zichzelf te zijn. Ik zou hem echt de ruimte geven en blijven geloven dat het komt. Je akn ook for the time being je aandacht ergens anders op focussen, geniet van wat de wereld te bieden heeft. Als het moet komen komt het vanzelf.......

afbeelding van Clair

Vergeet je nog te zeggen dat

Vergeet je nog te zeggen dat niets toeval is, je bent echt niet zomaar op deze site terecht gekomen. Lees mijn bericht maar, voor mij bestaat toeval niet.Het is nl gewoon voorbestemd, tot op heden wist ik ook niets over deze site maar tijden het surfen op het net kwam ik het ook tegen, net in een periode dat ik het ook nodig heb, dus TOEVAL bestaat niet.