Relatie voorbij. Zij heeft geen gevoelens meer voor mij

afbeelding van Gekkie2000

Lieve allemaal,

Ik heb 2.5 jaar een prachtige relatie gehad met het meisje van mijn dromen. Het was mijn eerste echte relatie en voor haar was ik überhaupt de eerste. 2.5 jaar lang hebben we lief en leed met elkaar gedeeld.

Het laatste half jaar kwamen de irritaties in zicht. Ik kwam mn afspraken niet na (kwam vaak te laat) en haar gevoelens voor mij werden beduidend minder. 2.5 maand geleden maakte zij het uit, omdat ze geen gevoelens meer voor mij had. Op dat moment was zij net een week vertrokken naar haar stage in het buitenland (voor 6 maanden). Ze had er geen zin meer in en maakte er een eind aan. Ik heb slechts aangegeven dat ik haar keuze respecteer en we zijn zonder ruzie uit elkaar gegaan.

Een week daarna heb ik al haar contactgegevens (behalve telefoonnummer) verwijderd om mijzelf meer rust te gunnen. Ze heeft naderhand nog 2 keer contact met mij opgezocht waarbij ik haar op een normale (maar wel afstandelijke) manier heb beantwoord. Van binnen zat ik natuurlijk te koken van de zenuwen.

Vandaag heb ik weer met haar contact opgezocht, gevraagd hoe het met haar gaat en hoe ze er nu over denkt. Ze is er echt klaar mee zegt zij. Ze heeft geen gevoelens meer voor mij en haar liefde voor mij zal nooit meer terugkomen zegt ze. Ze zegt ook dat ze de afstand wil bewaren, omdat ze weet dat ik nog niet over haar heen ben. Ik heb tegen haar gezegd dat ik veranderd ben en weet waarom haar gevoelens voor mij minder worden. Ik heb ook gezegd dat ik niet verwacht dat wij bij elkaar komen, maar wel hoop dat vaker contact met elkaar kunnen houden.

Nu heb ik al onze gemeenschappelijke vrienden er ook uit gedonderd en heb ik haar nummer verwijderd. Ik weet niet zo goed wat ik moet doen, want diep van binnen wil ik haar ZOOOOO graag terug!!! En stiekem weet je dat het een verloren strijd is... Graag hulp en advies, want het hakt er diep in.

afbeelding van Hetlevenismooi

@Gekkie2000

Het enige wat je nu kunt doen is je liefdesverdriet ondergaan.
Als gevoelens weg zijn dan zegt het al genoeg, de relatie is afgelopen en zit er niks anders op...

Heel veel sterke met het afkicken van je liefdesverdriet!

afbeelding van Kipje.

@ gekkie.

Wat vervelend! Zo voelde ik me ook. " nog steeds om eerlijk te zijn, wil het alleen niet echt toegeven. ". Liefdesverdriet zit ook heel diep. En het beste is om helemaal " niets te doen" Gewoon afwachten is het beste. " zien wat de tijd nog brengt" Veel liefs kipje.

afbeelding van jess86

Hallo Gekkie, Ik begrijp hoe

Hallo Gekkie,

Ik begrijp hoe je je momenteel voelt. Mijn relatie is na 8 maanden stuk gelopen. Ik zag hem dood graag en hij is er 1 uit de duizend. Door een aantal stomme ruzies deze zomer is het fout gelopen. Hij heeft me sindsdien nog 4 maanden aan het lijntje gehouden maar heeft er nu een definitief punt achter gezet. Hij zegt ook dat hij geen gevoelens meer voor me heeft. Dat komt enorm hard aan en kwetst echt. Ergens maak je jezelf zelfs wijs dat dit niet kan en dat hij zich vergist. Jammer genoeg vrees ik dat het de bittere realiteit is en dat we niet anders kunnen dan er ons bij neer te leggen. Maar het doet inderdaad enorm veel pijn ... . Al die mooie herinneringen en momenten samen ... . Ik heb zn gsm niet meer (hij heeft dat veranderd), heb hem van fb gegooid en ook al zn vrienden. Toch probeer ik vanalles om toch maar contact te hebben met hem (toevallig langs zn stamcafe rijden, langs zn huis rijden, mailen, ...). Het helpt me allemaal niet vooruit maar het gemis doet ongelofelijk veel pijn ...