Relatie zonder seksuele aantrekkingskracht mogelijk?

afbeelding van kim_p

Ik voel geen seksuele aantrekking tot mijn vaste partner. Sterker nog, ik heb dit zelfs nooit gevoeld, ook niet helemaal in het begin van onze relatie. Ik dacht dat dit geen absolute vereiste was. Nu 10 jaar later begin ik daar aan te twijfelen, zeker nadat ik bevriend geraakt ben met iemand waar de seksuele aantrekking wederzijds is. Deze situatie maakt me diep ongelukkig.

Is een landurige relatie zonder seksuele aantrekkingskracht mogelijk? Is dit vol te houden op lange termijn? Of is het onmogelijk om het verlangen naar seksueel geluk te negeren?

afbeelding van hortensia

@kim-p

Een langdurige relatie zonder seksuele aantrekkingskracht is mogelijk , het lastige in jouw situatie is dat je naast je partner nu ineens met die gevoelens wel geconfronteerd wordt voor een ander
Ik denk dat je het bespreekbaar moet maken met je huidige partner , wees er open en eerlijk over en laat dit niet door sudderen en het als een geheim voor je partner met je meedragen . Jullie verstandhouding is al heel lang zo en misschien zet dit je partner nu ook tot nadenken en kan er een oplossing gevonden worden , maar ben je iig wel eerlijk naar elkaar toe geweest .Dat is denk ik voor nu het allerbelangrijkste.

afbeelding van Mo12345

Een langdurige relatie zonder seksuele aantrekkingskracht

Zou je denken? Als je het over je familie hebt wel ja, maar niet met een ander mens.

En praten met haar partner snap ik niet, ze wordt wel geil van een ander tenslotte. Denk je dat ze na zoveel jaar opeens hot wordt van haar broer en zus relatie? Ik ook niet Knipoog