repost gemeenschappelijke vrienden

afbeelding van eeffie

Gemeenschappelijke vrienden, we hadden ze. Toen het net uit was werden we zelfs nog samen uitgenodig. Nu hebben ze zich ingeslijmd bij haar. Nu geven ze feesten en proberen dat voor mij te verhullen en ze vergeten iets. Dat komt altijd boven tafel. Vrienden die misschien vanuit hem kwamen, maar met hem blowden ze met mij praatte ze. Dat doen ze nu waarschijnlijk met haar. Je raakt je relatie kwijt en dan helemaal de manier warrop en dan raak je ook nog vrienden kwijt, klote hoor.

Maar van de meeste zal het me ook mijn reet (bips he Anoek?) roesten, maar van een niet. Een die altijd kwam, die in mijn armen heeft liggen huilen. Die zei, we blijven vrienden en die verschillende pogingen heeft gedaan tot meer dan vriendschap. Wat ruggegraadsloos. Hij is bang denk ik dat er een confrontatie komt tussen haar en mij of zo. Ik weet het niet en dan steikum een groot feest geven en mij niets zeggen, zo slap. Ik kan hem bellen, dan neemt ie toch niet op hij weet ook wel waar het om gaat en ontloopt dan de confrontatie.

Ik wil dit bespreken, ik ben het zo zat dat ik maar steeds moet wijken voor de vrouw die me zoveel pijn deed. Ik wil dat zij dat eens mag voelen. Maar ik weet het niet, ik wil dit met hem bespreken want hij komt hier altijd in de zomer en maakt dan gebruik van alles in mijn huis en hij komt op mijn feesten en waarom dan nu zo.

Ik wil weten waarom en als er geen goede rede is dan is ook hij exit. Ik wil geen slappe lui om me heen. Daar heb je niets aan.

Wel weet ik van mijn ex dat zij niet alleen af en toe bij zijn pa op de koffie gaat maar zich nu ook populair maakt bij zijn vrienden.....

Eeffie

?Ǭª eeffie's blog