Rollercoaster

afbeelding van mariposa00

Hey iedereen. Ik ben M. Mijn ex heeft ongeveer 2,5 maand geleden via een Whatsappje aangegeven dat ze tijd voor zichzelf nodig had, na een relatie van 3 jaar.... Ze vindt dat er teveel sleur in onze relatie zit en dat we te verschillend wijn.
Vreselijke manier om zoiets te weten te komen. Twee weken later hebben we elkaar dan gezien voor een gesprek, op mijn aandringen. Toen hebben we beslist om het nog eens te proberen, om te zien of we terug dichter bij elkaar konden komen als we terug leuke dingen met elkaar zouden doen. We hebben dan een paar keer gedated. Was telkens fantastisch. Maar ik kon er niet mee om. we zagen elkaar 1x per week en voor de rest hadden we practisch geen contact (1 mailtje per dag). Dus heb ik haar gezegd dat ik zo niet verder wil. Sindsdien weigert ze elk contact met me. Ze vraagt me om tijd, maar tegelijk zie ik dat ze een profiel op een dating app heeft aangemaakt....
Ik weet dat ik dit moet laten gaan. Maar ik kan het niet loslaten. Ik probeer mijn leven verder te leiden. Ik probeer nieuwe mensen te leren kennen, maar ik denk alleen maar aan haar. Hoe raak ik hier over? Enkel door het tijd te geven?

afbeelding van drbibber

Hallo M

Hoi M! Hoe gaat het nu met je? Wat verdrietig dat je vriendin een einde aan jullie relatie heeft gemaakt. Het is heel moeilijk, maar probeer wat afstand te nemen. Ze geeft ondanks jullie gesprek en nieuwe dates veel signalen dat zij tijd en ruimte wil. Geef haar dat, en richt je voor nu op jezelf. Zorg goed voor jezelf en omring je met lieve vrienden. Da's makkelijk praten, ik weet het.... Maar je kunt het. Heel veel sterkte en liefs.

afbeelding van rik21

Proberen te vergeten

Waarschijnljik weer één van die vrouwen van tegenwoordig die minstens 20 bedpartners gehad willen hebben voordat ze zich echt aan iemand binden. Blijkt wel aangezien het feit dat ze een profiel op een datingsite heeft aangemaakt. Bedenk je maar goed dat zij zich nu waarschijnlijk als een slet gedraagt, zou moeten helpen bij het vergeten / verder gaan met je leven.

afbeelding van mariposa00

Bedankt voor jullie reacties.

Bedankt voor jullie reacties. Ik voel me nog steeds slecht, maar huil niet meer konstant.... Het doet pijn, en ik mis haar enorm, maar ik weet dat ik verder moet. Dat ik iemand zoals zij niet verdien. Maar ik kan me niet voorstellen dat ik ooit nog terug verliefd kan worden

afbeelding van maanwezentje

Slechts 5 dagen verder en al

Slechts 5 dagen verder en al zoveel beter (je huilt niet steeds meer). Natuurlijk mis je wat je had. Loslaten is gewoon een rouwproces waar je doorheen moet. Je denkt niet dat je ooit nog verliefd kunt worden. Ook dat verandert, let maar op. Als je los kunt laten en open kunt staan, komt dat vanzelf goed hoor. Zorg eerst goed voor jezelf, doe leuke dingen, ontmoet nieuwe mensen. Doe iets wat je eigenlijk al heel lang wilde maar nooit deed?

Wat mij erg hielp in het begin (kei-slecht ik weet het) was steeds alle negatieve dingen opnoemen van m'n ex. Zelfs dingen die ik eigenlijk schattig vond maar die toch ook negatief gezien konden worden kwamen op mijn NO-NO-NO-NO lijstje. Tjah, het hielp me. Doe nu gewoon wat JOU helpt. Redelijkheid en moraal kan je altijd later nog optioneren. Je moet eerst door deze periode heen.

Geloof me, het wordt steeds makkelijker en je gaat je steeds beter voelen. Het leven gaat door en wordt weer mooi! Jij wordt weer je prachtige zelf en krachtiger dan ooit ervoor!