Rot

afbeelding van Siemen

Zwijgend kijk ik naar de kaartjes op mijn tv,
die ze ooit met zoveel liefde voor me schreef.
"Mag ik voor altijd je vriendinnetje blijven?", sloot ze af.
Hoe heeft het ooit mis kunnen gaan tussen ons, vraag ik me dan af.
Niemand is zo mooi als zij... Zij is de enige die mij echt gelukkig kan maken. Nu maar hopen dat ik er vandaag in slaag haar niet te bellen, te sms'en of op een andere wijze contact te zoeken.
Mijn gevoel zegt me dat het het beste is te wachten tot zij iets onderneemt. Vera, kom alsjeblieft ooit bij me terug! You're my destiny!

afbeelding van Lief mokkeltje

heejj

Ik voel me als jou...precies het zelfde.
Zelfs het kaartje,bellen en smsen klopt...
Alleen ben ik te zwak om geen contact met hem te zoeken.
Zal dit gevoel ooit overgaan???
Sterkte... je bent niet alleen.

Kusjes shirley (een lotgenoot)

afbeelding van robdebob

Het gaat wel over.Maar het du

Het gaat wel over.Maar het duurt alleen lang. Jullie gevoelens lijken ook op die van mij. Maar het echt het slimste om geen contact op te nemen. Geef ze de tijd en de rust en misschien..... Maar hoop hier niet op. Dat geeft alleen maar een terleurstelling. Mijn exvriendin blijft zeggen dat ze gek op mij is en mij mist. Als dat echt zo is had ze al lang gebeld of een sms gestuurd. Want ik dat wel maar zij niet.

afbeelding van robdebob

Hetzelfde gevoel

Beste Siemen,

Jouw gevoel snap ik heel goed. Ik wil hetzelfde bij mijn vriendin. Ik wil naar haartoe rijden, haar vasthouden, ik wil..... maar zij wil het niet. Het is wel het slimste om geen contact op te nemen. Ik wil ook mijn vriendin terug. Maar dan moet ze er wel echt voor gaan. En eigenlijk moet je het niet willen want ze heeft er niet voor niks een punt achter gezet.