Ruimte

afbeelding van Wittepaard

Hoi mijn vriendin heeft ruimte nodig om tot rust te komen ze is in de war en geen energie meer constant moe en moe en is onzeker in alles hoelang kan je iemand de ruimte geven ze heeft haar Facebook tijdelijk stop gezet en whassapp uitgezet voor iedereen ze wil rust hebben nu hoelang kan zo iets duren heeft iemand hier er vering mee ze is nu 3 weken weg heb haar op verjaardag bloemen en kaart gestuurd dat heeft ze wel geaccepteerd we zijn gek op elkaar.

afbeelding van Pba1211

herkenbaar

Hoi Witte Paard,

Al 3 weken zeg je... wauw ! mijn respect heb je in ieder geval.
Ik zit in een soortgelijke situatie, ze was 2weken mn ex vriendin Glimlach , vorige week zaterdag in gesprek en back in bussiness zeg maar.
Deze week had ze heel veel aan dr hoofd en ze had al genoeg op dr bord en nu stroomt t volgens mij over.
Nog niet weer afgesproken, want ze kan ff niks, lusteloos op de bank zegt ze en is niet in de mood...
Wil wel schreeuwen dat mij dat niks uitmaakt en er gewoon wil zijn etc.
Voor mij nu een dingetje om toch een gesprek los te peuteren ondanks dat die uitkomst wel eens erg vervelend kan worden . Maar tegelijk vervelender als afwachtend aan de zijlijn staan kan het toch eigenlijk niet .

Om te weten wat de moeite waard is moet je wel weten wat er mogelijk is...
De kilimanjaro beklimmen kan heel veel energie geven, maar als je door gebrek aan medewerking naar beneden valt heb je er alleen jezelf maar mee.

Nogmaals heel veel respect, ik hoop dat ik het ook kan al ben ik daar minder zeker van

afbeelding van jamor

back in business?

Zie je dat zo? Back in business?? Als je het over werk hebt prima, maar vlg mij gaat dit over liefde. En daar hoef je niet voor te werken. Die is er of die is er niet. En in mijn ogen is een zienswijze zoals deze niet gebaseerd op liefde, maar op bezitsdrang.
Dank voor je reactie terug, dat je niet inziet dat jezelf die hechtingsproblematiek niet ziet verklaart natuurlijk een hoop. En het openstaan voor jezelf is de beste actie die je kunt doen. Maar om je te herinneren aan mijn woorden pak ik even je laatste reacties erbij. Er staat zoveel meer tekst tussen de woorden door namelijk, haha.

"wil wel schreeuwen dat mij dat niks uitmaakt en er gewoon wil zijn"..... Bij iemand zijn die geen zin heeft in mensen om zich heen lijkt mij nou niet echt gezellig. Jij wel? Of maakt het je toch wel iets uit.... Een staaltje, ik kruip wel door het stof als het moet, maar dan ben ik tenminste in je buurt"... Waar ben je bang voor? Dat ze je verlaat?....

"toch een gesprek los te peuteren" , voor dat gesprek of om in haar buurt te kunnen zijn?... Waarom zet je jezelf aan die zijlijn. Pak een balletje en ga lekker op een ander veld bezig, misschien komt ze wel kijken wat je aan het doen bent...

"om te weten wat de moeite waard is" Dat is of leven in de toekomst of in het verleden, maar het draait om het NU.
Ik beklim liever de Kilimanjaro en val naar beneden dan dat ik hem nooit beklommen zou hebben. Heb ik tenslotte één keer ervan kunnen genieten....

Zie de afhankelijkheid van de relatie, die is alleen maar in je hoofd aanwezig, laat die gedachtenstroom gewoon gaan.