ruzie met ex, mezelf helemaal bloot gegeven

afbeelding van Rodeo

Gisteren ging ik na het indien van mijn taak nog even een glas gaan drinken in het studentencafé.

Zij was daar met vriendin toegekomen, haar rebound-guy met zijn vrienden. Ik begon toen al niet goed te gaan.

Haar gevraagd hem niet te kussen voor mijn ogen dit keer.Ze zei : dit is niets.

Wat later apart gepraat, haar verteld hoe moeilijk ik het wel niet had. Ze kon dat zien zei ze. Over de break-up periode begonnen, ruzie gemaakt. Het moest er bij mij even allemaal uit, wat ze me allemaal had aangedaan. Ik wou excuses. Ze heeft gezegd dat ze vorige week voor de eerste keer seks met hem heeft gehad (nu pas?!). Zonder condoom dan nog, god wat vind ik dat vies (het ging over het feit dat de condooms weg waren, dat ik dat wel had gezien, dat ze moest stoppen met liegen). Ze vind dat ik de hele situatie ook heb uitgelokt, enfin, een typische ruzie waar de een de ander vooral verwijt. Dan is ze weggestapt. Nog even gekruist in het toilet, toen ze er met vriendin stond, ik: "schoon is dat, iemand kapot maken en uw excuses niet willen aanbieden". Zij: "heb die al aangeboden, gij weet dat gewoon niet meer".

Haar rebound vond het geweldig die ruzie, ziekelijke grijns op zijn face.

Wat later nog met haar gepraat, haar hand vastgehad en gezegd dat het zo allemaal niet moest lopen. Haar de keus gelaten : "ofwel haat ik u voortaan, ofwel doet ge uw best om normaal tegen mij te doen, want dit kan ik niet meer aan, ik heb genoeg mijn best gedaan".
Een goed afsluitend gesprek. Ze zei dat ze de relatie wel koesterde (eindelijk kon ze dit zeggen!!), dat ze inziet hoe hard mijn best ik heb gedaan... ze zei dat ik wel een echt goede relatiepartner was. Ze heeft de reden van de break-up eindelijk gegeven : ze dacht dat ik té veel solde met een ander meisje, waar ze gek van werd, waar ze ook een smsje tegen het einde van had gelezen op mijn gsm (maar het was echt niets!!!)

Ze is niet klaar voor een relatie, het gaat niets worden met de rebound. 'Misschien binnenkort dat ik wel terug een relatie zou willen', zei ze. Haar gezegd dat ik nog niet zo ver stond om al een relatie te kunnen starten. (heb me helemaal bloot gegeven dus). Samen gezegd dat we hopen dat we ooit terug normaal zouden communiceren.

Ging ze naar buiten sigaret roken met rebound guy "ik ga gewoon een sigaret roken".

Uiteindelijk is ze slinks doorgegaan met de rebound guy.

Toen nog ge-smst "jaja... geniet maar van uw sigaretje Tong "
Zij "danku Glimlach "
Ik "grapjurk Tong "
Zij "grapjas"
Ik "ge blijft toch maar een specialleke ;)"

pfff
Heb me helemaal bloot gegeven. Godverdomme zeg.
Het moest er gewoon allemaal eens uit.

afbeelding van JvdH

Opgeschoten

Hallo Rodeo,

Ik ga nu dingen zeggen die jij niet leuk gaat vinden, wat ben JIJ hier nu mee opgeschoten, volgens mij heeft het JOU alleen maar meer verdriet gedaan, dan dat het geholpen heeft. Laat haar los, dit is niet makkelijk, maar voor JOU wel noodzakelijk. Zij gaat door met haar leven en dat moet jij ook gaan doen, hoe moeilijk dat ook is. Het probleem met praten met een ex is dat het vaak een monoloog wordt ipv een dialoog, wij stellen ons helemaal open, qua gevoel en emotie, maar krijgen vaak niet de bevredigende reactie terug, waarom, omdat onze exen al veel verder in het verwerkings proces zitten dan ons.

Sterkte, ook JIJ kan het, met mij gaat het al beter, het wordt makkelijker, kleine stapjes nemen en niet teveel van jezelf vergen, het heeft tijd nodig.

afbeelding van Rodeo

wil van de pijn af

Ja, ik weet het, niets mee opgeschoten. Heeft me geen goed gedaan.

Maar ik had al zo lang alle boosheid opgekropt... het moest er gewoon uit. Ik had ook net 17uur aan een stuk zitten werken aan een paper (had een deadline om middernacht), was ook doodop. Had ook net twee zeer zware dagen achter de rug (emotioneel).

Ik was het gewoon allemaal beu, moest die vent daar nu weeral zitten, pfff.

Ik ben daarnet met een vriendin gaan praten, voel me terug al wat beter, wel barstende hoofdpijn. Nu wat proberen te slapen.

Ik wil haar echt loslaten, ik wil haar zo hard loslaten. Ik wil gewoon van al die pijn af, het is me teveel.

Na 4 maand mag ik echt wel genezen vind ik. Het is genoeg geweest. Ik wil terug gelukkig zijn, sterk staan, en iemand anders vinden om desnoods maar een tijdje mee op te trekken.

Maar dan zie ik ze steeds weer terug... en af en toe met die kerel in de buurt, zitten ze leuk te lachen samen. Wat moet ik doen? Mijn vrienden aan haar laten? Zodat ik haar niet meer zie?

Vind het vooral kut omdat ik nu weer de lastige ex heb uitgehangen.

afbeelding van flower87

rodeo

Hallo Rodeo,

Wat denk je nu zelf eigenlijk hierover?? we praten allemaal over misschien over een tijdje? Maar wat hebben we daaraan als iemand toch echt voor je gaat hoeft hij of zij toch niet langer te wachten en na te denken...Elke dag groei je een beetje meer uit elkaar...en dat is superzwaar voor ons...want wij willen dat het anders gegaan was..we moeten proberen het elke dag een beetje meer af te sluiten... zucht...

knuf gianna

afbeelding van Rodeo

afsluiten

Sinds hetgene er vannacht is gebeurd merk ik dat ik vandaag echt goesting heb om het definitief af te sluiten.

Ik heb haar kunnen zeggen dat ik vind dat ze nog moet groeien, meer ervaren worden. Dat het kan zijn dat binnen enkele jaren terug samen zouden komen, who knows, never say never.

Had haar nog alle geluk toegewenst.

Meer moet dat niet zijn.

Hopelijk hou ik me nu sterk de volgende keer als ik haar zie.

afbeelding van Dirk30

Mis ik hier iets?

Zij zegt dat het niets gaat worden met de rebound? En jullie beiden hebben gezegd dat jullie op een normale manier hopen te communiceren?
Is dat geen klein lichtpuntje of begrijp ik hier iets verkeerd?

afbeelding van Rodeo

lichtpuntje, schaduwwolk

Ja... maar...
Ze is er wel terug mee naar huis gegaan...

Waardoor ik er terug over twijfel of ze nu een relatie achterhoud

Pfff...

Zou me niets meer mogen schelen, en ze zou mogen doen wat ze wil... maar als ze met hem iets begint, dan is het dat ze hem heeft verkozen boven mij. Dan heeft ze me met al deze pijn opgezadeld om met hem te kunnen zijn. Walgelijk is dat. Ze beweert bij hoog en bij laag dat het niets is of wordt. Ik weet het niet meer.

afbeelding van Dirk30

Misschien dat je es afstand

Misschien dat je es afstand van haar moet nemen. Dat kan wonderen doen. Als je haar altijd confronteert dan kan er een moment komen dat ze jou is beugehoord en gezien. Met als resultaat dat ze nu net weg van jou wil. Daarom ga haar uit de weg en stel je niet zo afhankelijk en kwetsbaar op van haar. Dat zal ze na een verloop van tijd wel opmerken.

afbeelding van flower87

Weet je wat ik denk?? Dat ze

Weet je wat ik denk??
Dat ze zelf gewoon niet weet wat ze wel ofniet wil..
Ga daar maar niet op zitten wachten...en wat betreft normaal communiceren, als een relatie over is dan kun je bijna niet meer normaal praten dan vliegen de verwijten tussen het normaal praten door!!