Ruzie of "het gaat niet meer" .

afbeelding van Carrie07

Al weer mijn 2e blog voor vandaag.

Zoals het nu is hebben mijn ex en ik gewoon echt keihard knallende ruzie. Of eigenlijk hij is super boos op mij, heeft vandaag ook ineens zijn ouders ingelicht dat het definitief over is tussen ons, waar hij dat eerst niet deed.

Hij wil me NOOIT meer spreken zoals hij zegt, eerst dacht ik dat ruzie het makkelijker zou maken om uit elkaar te gaan omdat er dan geen reden meer is tot hoop.

Nu is dat ineens denk ik, shit waren we maar nog gewoon zoals gister, toen was er in ieder geval nog iets van hoop. Want toen zei hij nog dat hij van me hield. Nu zegt ie dat ie me haat, dat ik hem gekwetst heb, dat het definitief over is en dat hij me nooooit meer hoeft te spreken.

Is dit een paniek reactie van hem? wil hij me echt NOOIT meer spreken? Haat hij me echt? Heeft dit echt alles voor altijd verpest?

Pff ik ben zo een dom wicht, waarom heb ik dar nou weer gedaan Verdrietig

afbeelding van Em

@Carrie

Lieve Carrie,

Kan me niet voorstellen dat hij je haat. Bedenk 1 ding, haat en liefde liggen dicht bij elkaar. Het doet hem blijkbaar heel veel. Ik heb ook je eerdere blog van vandaag gelezen. Vind het lastig om je advies te geven, maar zou proberen even afstand te nemen. Als hij zo kwaad is, maakt alles wat je zegt het momenteel alleen maar erger. Laat zijn kwaadheid even zakken, kan hij daarna misschien ook weer helderder denken en beseffen dat zijn poging om bij jou een reactie uit te lokken, erg kinderachtig was.
Sterkte!