Scheiden en kinderen

afbeelding van vlinder12

Hallo,

Mijn relatie van 9 jaar is net 2,5 maand over. Hij heeft al een ander. We samen 1 kind van 3 jaar en zie m dagelijks.
Zijn er meer mensen in deze situatie? Kan niet slapen, eten en loop de hele dag te huilen. En dan de zorg voor mn kindje is zo zwaar op moment.

Groetjes Vlinder

afbeelding van vlindertje59

@Vlinder12

Hey vlinder12. Als 1e moet ik ff zeggen dat wij op moeten passen met onze nicknames, ze lijken erg op elkaar en als ik bij mensen reageer dan noem ik mezelf altijd Vlinder en geen Vlinder59, dus misschien moeten we maar onze cijfers er achter zetten?
Ten 2e moet ik zeggen dat je in een ontzettende klote situatie zit en heb erg met je te doen. Na 9 jaar jou dumpen en dan al een ander? Misschien had hij die dus al ander en heeft je daarom gedumpt (sorry voor het rot woord).
Ik kan me zo goed voorstellen hoe je je voelt als je ldvd hebt en ik denk iedereen hier wel. Jammer dat we je hier moeten treffen (als je begrijpt wat ik bedoel). Jouw lichamelijke problemen herken ik ook heel goed, dat zijn de symptomen van ldvd.
Ik kan alleen maar zeggen kom veel op de site en schrijf van je af lees wat blogs van mensen en wie weet kun je daar een beetje steun uit putten.
Ik wens je ontzettend veel sterkte toe want datheb je wel nodig.
Ps. Komt hij wel zo nu en dan zijn kind opzoeken???

Liefs Vlindertje59

afbeelding van vlinder12

Haai vlinder 59!

Haai Vlinder59, jeetje ja, ik zal voortaan effe die 12 dr achter zetten haha!
Ik heb inderdaad veel steun hier, het helpt me echt effe de boel te ordenen, en soms een steuntje te zijn voor een ander.
Gelukkig is hij een goeie vader en ziet hij zijn kind elke weekend. Ik weet inmiddels zeker dat hij haar niet tijdens onze relatie zag, hij heeft haar gelukkig pas later ontmoet, dat weet ik via vrienden, bekenden en hij heeft het me ook laten lezen. Die ander is een rebound geweest, maar toch.
Hoest met jou? Gaat alles een beetje?
groetjes Vlinder komt ie he...12!!!!!

afbeelding van vlindertje59

Hee Vlinder12!!!! hahaha. Nee

Hee Vlinder12!!!! hahaha. Nee houdt met mij (nog) niet echt over. Maar dat schrijf ik later op de dag wel eventjes. Ben aan de schoonmaak vandaag maar gunde mezelf nu ff pauze met een sigaretje. Dus ik moet nu weer ff door anders heb ik geen zin meer. Ik volg wel je blogs hoor!!!

Groetjes
Vlinder ja ja 59!!!!

afbeelding van vlinder12

Vlinder59!!!

En is alles goed schoon geworden? Effe lekker de kop legen kan zo helpen he? Nou ik lees zo effe je bloggie xxxx vlinder 12 hahaha

afbeelding van vlindertje59

@Vlinder12

Ja het schoonmaken is vaak een redelijk goede afleiding en alles is weer lekker schoon nu.
Kreeg alleen gisteravond nog een keer de kous op mijn kop, voor de zoveelste keer, maar nu de definitieve. Dus tja voel me gewoon behoorlijk klote nu.

Groetjes
Vlindertje59!