Schuldig

afbeelding van Trustinangels

Waarom voel ik me schuldig? Schuldig als ik met iemand flirt.
Schuldig als ik iemand zoen of met iemand afspreek.
Continue denk ik ja maar als .... dat zou weten dan zou die me helemaal nooit terug willen.....
Maar war is die gedachte goed voor? Hij heeft me gedumpt maanden geleden.... en hij wil me niet terug, voor zover ik weet.
Maar alles houdt me tegen. Vriendinnen zeggen joh ga gewoon lekker op tinder swipen.... je bent 25 en jong en een leuke meid dus ga er gewoon voor. Maar de gedachte aan hem houdt me continue tegen....
nee want hij zou me een slet vinden als in op tinder zou gaan. Nee want dadelijk zien zn vrinden dat en gaan ze dat Naar hem appen en denkt die alleen maar oké goed dat ik der heb gedumpt want zo iemand wil ik niet. Ik leef nog steeds in zijn schaduw en dat is zo lastig en doet me elke keer verdriet en kom niet verder

afbeelding van used

re schuldig

Trustinangels het antwoord daarop is niet moeilijk. Je bent nog niet los van hem en nog aan het verwerken. Je houdt nog van hem en je hebt te maken met een onbeantwoorde liefde. Dat is vreselijk naar en ik kan het weten aangezien ik met hetzelfde zit. Wederom en met dezelfde persoon als eerder. Je bent geen slet als je op Tinder gaat, nonsens maar heeft het nut als je gaat swipen? Kun je op dit moment van iemand anders houden? Ik denk van niet omdat het beëindigen van je relatie nog teveel pijn doet wat overigens hoofdzakelijk komt omdat hij jou aan de kant heeft gezet en niet jij hem. Maar je vriendinnen hebben gelijk. Je bent nog jong en tijd heelt alle wonden. Het komt goed en die pijn gaat weg. Je komt absoluut ooit weer een ander tegen en dank denk je bij jezelf 'waarom heb ik me toen zo druk gemaakt.' Dat neemt niet weg dat je nu verdriet hebt en dat is een vreselijk gevoel. Ik weet het, ik heb het ook maar het gaat voorbij, geef het de tijd en je zult zien dat je er sterker uit komt. Klinkt cliché maar het is wel een feit. Sterkte in ieder geval.

afbeelding van lover71

Ik herken dit wel.Ook ik heb

Ik herken dit wel.Ook ik heb daar last van en waag me niet op een site als tinder.Voor mij gaat dat niet werken en ik kies ervoor om spontaan iemand te ontmoeten.Maar herken wel het gevoel als ik met iemand flirt.Het is een tijdelijk gevoel en het lost niks op.Ja..je krijgt wat meer vertrouwen maar als je echt je grote liefde hebt ontmoet dan moet een vrouw van goede huize komen om daar overheen te komen.Zolang ik dat gevoel niet heb kan ik geen relatie aangaan met een andere vrouw.Ook ik voel me dan schuldig als ik flirt en eigenlijk wil ik dat ook niet en ga je het liefste voor je grote liefde.Ik heb het gevoel dat ik in de toekomst alleen een relatie met iemand kan aangaan die misschien fijn kan zijn maar niet dat ultieme gevoel kan geven.Ik weet wat voor gevoel dat is geweest en het is nu toch een jaar geleden.