Shaky

afbeelding van Carrie07

Soms ben ik wel eens een beetje bang om hier alles neer te zetten wat in mn hoofd zit, omdat ik bang ben dat mijn ex het misschien leest. Aan de andere kant denk ik; fuck it, wat dan nog? De kans dat hij deze website kent is natuurlijk klein, maar anders zal hij waarschijnlijk wel weten dat ik het ben.

Op het moment zijn mn zenuwen sky high. Echt ik zit helemaal te shaken. Het is namelijk zo; na ons gesprek Dinsdag, heb ik nog een keer al mijn gevoelens op tafel gelegd, in de vorm van een brief.

Gister kreeg ik een reactie; hij vond mijn brief lief, het had zijn gevoelens geraakt. Hij had al maanden niet meer echt het idee dat ik van hem hield. In die brief had ik gezet dat ik Donderdag avond thuis ben, en dat; als hij zich nog bedenkt, hij vandaag naar me toe kan komen. Ergens weet ik dat de kans dat hij dat doet natuurlijk miniem is. Maar ergens heb ik het gevoel dat het wel gaat gebeuren.

Ik heb in ieder geval het gevoel dat ik ALLES heb gegeven, ik kan niets meer doen. Al mijn gevoelens, alles wat ik denk, alles wat ik wil, alles waar ik van hou... Hij weet het. Nu is het aan hem. Het geeft me rust (op een hele bizarre manier want ik ben nu natuurlijk niet rustig). Ik weet nu zeker dat het geen nut meer heeft om hem te gaan bellen, hem te gaan smsen, niets. Alles is gezegd; alles is gedaan.

Ik weet niet of hij komt opdagen, tuurlijk hoop ik het, diep van binnen... We zullen zien.... Anders zet ik vanavond mijn telefoon uit, om hem de komende week niet meer aan te zetten...

afbeelding van waterman

Carrie, ik snap het eigenlijk

Carrie, ik snap het eigenlijk niet.... Hij zegt al maanden dat hij niet meer het gevoel heeft dat jij van hem houdt, terwijl jij het vuur uit je sloffen loopt, en je hier op ldvd volledig wanhopig bent???? Waar haalt hij het idee dan vandaan dat jij niet meer van hem houdt? Of mis ik een heel essentieel onderdeeltje van het verhaal?

Het lijkt er op dat hij door dit zo te zeggen zich een soort machtspositie heeft verworven. Hij kan jou alles laten doen, omdat hij "twijfelt of je wel genoeg van hem houdt". Of hij dit echt doet, doet er niet toe, maar heb jij het idee dat er nog wel enig evenwicht is? Jij hebt zelf het idee dat je er alles aan gedaan hebt om te bewijzen dat je wel van hem houdt. Toch accepteert hij die bewijzen niet.... Dat zet jou in een heeeeeeeel kwetsbare positie.

Dan is er nog maar een oplossing, he. Voor jezelf gaan zorgen. Meer kan jij niet doen. Misschien wordt hij nog wel eens wijzer, maar daar kan jij niets meer aan doen. Loslaten, he. Standaard verhaaltje..... Loslaten. Voor jezelf gaan zorgen. Je wordt hier namelijk gillend gek van, deze situatie ondermijnt jouw welzijn heeeeeeel ernstig........

afbeelding van Carrie07

@waterman

Je hebt helemaal gelijk. Alleen dat uitsloven laat ik hem nooit echt zien. Hij heeft me pas 3 weken geleden verteld dat hij dat gevoel heeft, en terug kijkend op de laatste paar maanden van onze relatie heeft hij ook wel ergens gelijk.

Zoals ik in een van mijn eerdere blogs omschreef ben ik iets minder dan een jaar geleden heel erg ziek geworden. Ik ben daar natuurlijk eigenlijk heel boos om, maar praat er niet veel over, immers als ik er niet over praat dan bestaat het niet. (Onzin maar zo voelde het). Mijn frustraties uitte ik volledig op hem, en dan op de verkeerde manier, ik vertelde hem namelijk niet dat het over de ziekte ging, ik werd gewoon boos of zelfs gemeen.

Ik moet ook voor mezelf zorgen, dat ben ik helemaal met je eens. Of eigenlijk ben ik het met alles eens wat je zegt. Het loslaten is het moeilijke gedeelte...

Thanks voor je advies Glimlach

afbeelding van waterman

Heb je een keer heel serieus

Heb je een keer heel serieus met hem gepraat? Hem uitleggend dat je nu heel erg je best aan het doen bent, en dat als dat niet helpt jij ernstige moeite met de relatie krijgt. En dat hij dus duidelijk moet gaan maken of hij denkt dat jij wel van hem houdt of niet... Maar dat zijn twijfel daarover killing is? En echt killing, dat de relatie dat niet gaat overleven? Niet als dreigement, maar als vaststelling van feiten?

En je moet echt voor jezelf gaan kiezen. With or without him, maar voor jezelf gaan zorgen....

afbeelding van waterman

Sorry, ik lees niet goed.

Sorry, ik lees niet goed. Want je zegt dat je dat al gedaan hebt...

afbeelding van Havana

@Carrie07

Aloah Carrie!

Heb je nu nog niet genoeg gedaan om jouw liefde te betuigen naar hem toe....velen zouden hier in z'n schoenen willen staan.
Je hebt hem een geschreven brief afgeleverd....een geschreven brief is blijvend, dit heeft hem geraakt, meer kan/kon je niet bereiken. Best voor jezelf is nu het geheel laten zoals het is, ga je geen illusies maken, ga niet hopen, maakt het alleen pijnlijker voor jou.

Nogmaals vraag hier aan hoeveel mannen, die dit zouden verlangen van hun ex....?

Stel nu je grenzen, hou ermee op jezelf te folteren, genoeg ermee....neem afstand laat los.

Liefs

Havana

afbeelding van Hetlevenismooi

@Carrie07

Dat trillen wat voelt dat erg he? Na vanavond weet jij wat te doen als het positief of negatief uit valt... Ik hoop voor jou natuurlijk dat hij komt met alleen maar positiviteit. xxx

afbeelding van Chrisz

Degene die ons het meest na

Degene die ons het meest na staat, krijgt het meest te verduren... dus in die zin zou dat al het 'bewijs' van je liefde moeten zijn, dat je je bij hem hebt kunnen laten gaan toen je ziek was.
Nee, maar ik herken het wel. Mijn ex was ervan overtuigd dat hij meer van mij hield, dan ik van hem. Gekmakend... want dat is niet te meten maar hij nam gewoon een optie op het gelijk. Aan mij de taak om hem te bewijzen dat het niet zo was... eh, hoe bewijs je dat?! Ik kon het wel zeggen, maar hij voelde het niet... dus dan ben je uitgepraat. Misschien had-ie ook wel gelijk, maar hield ik op een andere manier van hem dan hij van mij. Hij was sowieso romantischer, ik nuchterder... maar Ik wil er maar mee zeggen dat het geen discussie is. En je moet je zeker niet laten verleiden om je daarin te verdedigen.

Ben benieuwd of-ie vanavond nog gekomen is...?

afbeelding van Carrie07

@Chrisz

Hij is wel gekomen.

Met de mededeling dat hij heel erg veel van me houdt, niet zonder me wil, me ontzettend gaat missen, maar me op dit moment niet kan geven wat ik nodig heb. Hij kan niet 100% voor de relatie gaan. Verdrietig

Nu is het aan mij om hem te laten gaan...

afbeelding van Teigetje

@carrie

Hoi

Ik begrijp het wel, dat iemand je zo na staat, dat je alles wilt doen. Alles. Alles wat maar nodig is, wat je maar kunt, zelfs alles wat je eigenlijk niet kunt, of denkt te kunnen. Een oordeel is zo snel geveld, zeker vanaf de buitenkant. Maar niemand weet wat er in jou gebeurt, en misschien jij ook wel niet altijd helemaal. Voor jezelf zorgen; een kreet die erg in opkomst is gekomen. Maar soms zorg je voor jezelf door ergens voor te vechten. En soms weet je niet hoe je het beste voor jezelf zorgt. Dat je schrijft dat je een vreemd soort rust ervaart nu, ik denk dat je daar op kunt varen. Jij hebt gedaan wat je kon. Dat kun je jezelf later niet verwijten. De één vindt misschien dat je ver gaat in wat je doet, de ander ziet juist een krachtige eigenschap als bv doorzettingsvermogen. Maar niemand weet het.

groetjes en sterkte
Teigetje

afbeelding van Carrie07

@ Teigetje

Thanks Glimlach Doorzettingsvermogen heb ik zeker.

Maar het is nu op.. Op een gegeven moment moet je ophouden met vechten en dat moment is nu gekomen.

Hij zegt zelf dat hij denkt dat hij over een paar weken ontzettend veel spijt heeft, en dat het dan aan mij is om te beslissen wat ik daarmee wil. Nu moet ik gewoon verder gaan met mn leven.. Hoe moeilijk ook...

liefs