Slechtste smoes ooit!

afbeelding van Nientjuh1

Ik was klaar met werken en had al best wat bier op (tijdens het opruimen drinken we bier, en dat zijn er meestal wel aardig wat haha). Ik was ook erg moe en erg actief tegelijk. Dus ik besloot om m'n ex maar een berichtje te sturen. Ja, en hoe doe je dat om 23:15 's avonds zonder enige reden. Met een kut smoes. En de smoes was "oh sorry, ik drukte per ongeluk op vriendschapsverzoek bij jou ipv een andere J."

Dat was dus op fb chat. Dat was helemaal niet waar, super erg en doe die dingen nooit. Maar vond het wel een grappige. We hebben heel lang gekletst. Eerst over zijn werk, toen over mijn werk, toen heb ik even alles eruit gegooid, al mijn frustraties en hoe ik me heb gevoeld toen het net uit was enz. Daarna over zijn nieuwe huisje, toen ineens over planten, geen idee hoe we daar terecht waren gekomen, toen over daten. Ik vertelde dat ik al wat dates had gehad, maar dat ik iedereen vergeleek met hem, dus dat had niet zo veel zin. Nu ik me wat beter voel date ik wel weer, ook gezegd. Verder niet vervelend ofzo hoor. Hij vond het ook alleen maar leuk om te horen, want hij geeft echt wel om mij.

Op een gegeven moment zei ik dat ik het wel echt zonde vond dat hij mij zo op die manier gedumpt had en dat ik vond dat we echt wel bij elkaar passen. Hij vond van niet. Obviously, anders dump je iemand niet. Maar hij wil wel vrienden blijven.
Ik zei ook dat ik het heel naar vond dat hij het via whatsapp had uitgemaakt, ondanks mijn aandringen op whatsapp. Hij had gewoon alsnog langs moeten komen. Hij vond het zelf heel moeilijk inschatten of hij dat wel moest doen en of hij het dan juist niet erger maakte. Snap ik, het is natuurlijk lastig inschatten hoe iemand zich voelt na een breuk en wat je dan moet doen. Moet je niks doen of juist wel iets laten horen? Eigenlijk is niks goed, want die persoon is in rouw. Alles wat aan die andere persoon doet denken doet pijn. Of je nou iets of niks laat weten, het maakt eigenlijk niet uit. Het doet evenveel pijn.

Nu ik zo met hem gepraat heb, al is er niet meer uitgekomen dan al was uitgesproken voel ik me toch wel weer nog een stukje beter. Ik voel me niet rot na het gesprek. Ook omdat hij zei dat hij nog totaal niet bezig is met een nieuwe relatie, ik had gezegd dat ik me hoe dan ook wel rot zou voelen als ik zou zien dat hij een nieuwe relatie heeft, maar het hem wel gun natuurlijk. Hij hoeft het niet te verbergen of te liegen, maar dat is gewoon iets wat zowiezo gaat komen, of ik nou al in een nieuwe relatie zou zitten of niet. Het zou wel een klap zijn (zie Hortensia's blog "liefde-ex").

Ik weet dat we elkaar wel weer gaan zien. Ooit. En dat is prima. Geloof me. Ik ben er echt niet 100% overheen. Dat kan ook niet als je echt van iemand gehouden hebt. Ik hou ook echt nog van hem, maar het stukje "terugwillen" is denk ik wel weg. Ik ben blij dat we gewoon kunnen praten zonder dat het echt vervelend is. Ik heb ook gezegd dat dit de laatste keer is dat ik m'n frustraties eruit gooi. Heb alles gezegd, kan alles nog wel een keer zeggen, maar daar help ik niemand mee. Hij zei dat het een leuk gesprek was. Naast die frustraties vooral gezegd hoe we ons voelen en wat we allemaal uitspoken op werk. Kon eindelijk m'n verhaal doen over m'n nieuwe werk tegen hem. En ben echt oprecht blij voor hem. Dat houden van moet gewoon slijten, net zoals het missen. Dat doe ik nog wel.

Ik verbaas me hoe sterk ik ben eigenlijk. Dat had ik niet verwacht. Mede dankzij m'n werk natuurlijk, deze site helpt ook ontzettend en m'n lieve vrienden wn familie. Iedereen heeft me zoveel geholpen. En ik wil hier ook mijn dankbaarheid tonen! Ik was zo blij met alle lieve reacties, die hebben me erdoorheen gesleept en me geholpen die knop om te draaien. Sommige reacties waren hulpvol en heb ik echt geprobeerd, andere waren gewoon fijn om te lezen en alle herkenbare verhalen en blogs, het idee dat je niet alleen bent helpt ook heel erg. Bedankt allemaal! Ik ga slapen. Ben gesloopt!

afbeelding van PoemLover

@Nientjuh

Knap gedaan Nien! Misschien kun je voort met deze informatie.

Ik hoop trouwens niet dat je zeven dagen per week moet werken?? Shock

afbeelding van Nientjuh1

Poem

Dankjewel! En dat kan ik zeker.

Zolang het mooi weer is moet ik gewoon werken. Ik hoop dus op een slechte dag haha.

afbeelding van PoemLover

@Nientjuh

Op hoop van regen! Knipoog

Niet moe worden hè? Tong

afbeelding van Nientjuh1

Poem

Moe ben ik wel helaas! Het breekt je echt op 6/7 dagen per week rond de 10/11 uur per dag. Morgen 09-:00 tot einde. Vandaag was einde 21:30, dus dat zou betekenen morgen 12,5 uur werken. Pffff ik ga maar meteen slapen haha.

Dus ook geen tijd om een zeker iemand te missen. De ideale manier om over iemand heen te komen: je helemaal gek te werken.

afbeelding van waterman

Ha Nientjuh

Een hele hoop verder, he! Heel veel meer antwoorden, heel veel meer duidelijkheid.

Citaat:

Ik verbaas me hoe sterk ik ben eigenlijk. Dat had ik niet verwacht.

Hahahahaha...... ik wel, he, eigenlijk! Je bent altijd veeeeeeel sterker dan je denkt! Zelfs jij!

Ik hoop dat het nog heel lang mooi weer blijft. Het doet je goed, blijkbaar. Geniet er van!
Waterman

afbeelding van Hetlevenismooi

:-)

Ja grappig gedaan Nientjuh. Grijns
Je bent zeker sterker dan je denkt!

X

afbeelding van Nientjuh1

Hetlevenismooi

Ja wat raar is, want houd wel van hem en wilde hem niet kwijt enzo. Het verbaast me echt dat ik er zo goed onder ben.

afbeelding van Hetlevenismooi

Hoi Nientjuh,

Tuurlijk hou je nog van hem. Onschuldig
Gaat niet zo snel weg.

Als iemand niet gelukkig meer is, dan moet hij (of zij) zijn geluk maar elders vinden.
2 verschillende personen met verschillende gevoelens. Wie zou er nou met iemand willen gaan, die er niet meer voor gaat?
Niemand, denk ik. We gaan als verlatene teveel van onze eigen, pijnlijke grdachten en gevoelens uit.

Have a nice day!

afbeelding van ClownyB

@Nientjuh1

Hehe, desondanks de smoes toch nog een goed gesprek gehad. Je blijven sterk houden, dat is goed!

afbeelding van crazyornot

@Nientjuh1

Heel knap gedaan!