slopende pijn

afbeelding van hopeloos

ja waar moet ik beginnen;
hoeveel pijn doet het om 2 jaar lang te zijn voorgelogen.beloftes over trouwen, een vader te zijn voor mijn kindje, om de ware voor hem te zijn, nog nooit had hij zoveel van iemand gehouden.hij wilde zijn gezinnetje en alles moest daarvoor wijken;mijn vrienden/familie, ik mocht nergens naartoe, ik mocht geen make up op, geen oorbellen dragen en ga zo maar door(gewoon een nederlandse jongen).zodra meneer zijn zin niet kreeg dan maakte hij het uit, zomaar uit het niets en om helemaal niets.de eerste maanden draaide alles om mij en mijn dochtertje daarna alles om zijn vrienden.zelf is hij 29 jaar en gaat met jongens en meisjes om van 18/19 jaar.hij begon te zuipen als een gek, ging blowen en 4 keer per week op stap.ik werd in zijn ogen een zeikerd terwijl hij juist degene was die mij van alles verdacht, ten onrechte, hij was juist de zeurpiet de hele dag door.alles deed ik voor hem en iedereen zei juist tegen hem dat ik zo'n geweldig wijffie ben.ik deed alles voor hem, omdat hij zoveel voor ons betekende.hij heeft het voor de laatste keer uitgemaakt in mei omdat meneer zijn zin niet kreeg, kort daarna trof ik hem met een meisje van hooguit 19 die zo stoned was als een garnaal en er totaal niet
uitziet.naast haar vroeg ik hem of hij verliefd was op haar en daar antwoordde hij op Nee dat moet groeien.bij ons was dat totaal niet het geval en daarom ik begrijp het niet waarom hij mij en mijn kleine meisje zoveel pijn hebt gedaan.die kleine zag hem als haar vader, dus ik heb dubbelop verdriet.

afbeelding van reina

Hmm, als ik dit zo lees denk

Hmm, als ik dit zo lees denk ik dat je over een tijdje best opgelucht zult zijn dat je deze last kwijt bent! Volgens mij ben je heel erg lief en heeft hij daar gewoon misbruik van gemaakt. En ik denk echt dat jij een betere man verdient, een die om je geeft, die er altijd voor je is. Toch zal het wel moeilijk zijn hierover heen te komen; liefde is niet zomaar met verstand te beteugelen... ik wens je heel veel sterkte, en bedenk intussen af en toe dat jouw droomman vast ergens rondwandelt!

afbeelding van hopeloos

dank je wel Reina

Heel erg bedankt voor je lieve en hoopvolle woorden.
Groetjes

afbeelding van Amy

Hoi, Wat ontzettend rot voor

Hoi,

Wat ontzettend rot voor je, maar ik denk dat Reina gelijk heeft en dat je over een tijdje inziet dat je beter af bent zonder hem. Hij behandelt je niet zoals hij zou moeten, je verdient iemand die 100% voor jullie gaat, elke dag opnieuw!
Heel veel sterkte en blijf geloven...

afbeelding van hopeloos

dank je wel Amy

Hallo,
Heel erg bedankt voor de lieve reactie.
Ja ik hoop dat de pijn snel slijt en dat ik dan weer "het geloof "krijg in iemand.
Nogmaals erg bedankt.

afbeelding van Amy

Hey, Kies gewoon nu voor

Hey,

Kies gewoon nu voor jezelf, doe leuke dingen ook al heb je er geen zin in, probeer af te spreken met vriendinnen, verwen jezelf met dingen die je anders niet zo snel zou doen, en je kindje natuurlijk.
Probeer er niet teveel aan te denken, ik weet dat het heel dom klinkt, maar als het lukt voel je je al een stuk beter.
Hoe dan ook, nogmaals veel sterkte en een dikke knuffel!
Het wordt echt wel beter!!

liefs, Amy

afbeelding van hopeloos

Hoi Amy, Ik ga snel jullie

Hoi Amy,
Ik ga snel jullie blogs en/of verhalen lezen zodat ik ook mijn steentje aan jullie kan bijdragen.
Ik heb het hier en daar een beetje vluchtig gelezen allemaal, maar het lijkt mij echt een hele goede en mooie site.
Zo zie je maar weer dat je er niet helemaal alleen voorstaat.
Ik krijg nu 2 avonden visite, maar vanaf zaterdag neem ik eerst rustig de tijd voor de site en dus voor jullie.
Hopelijk worden we er allemaal beter van.
Dank je wel!!!!
xx

afbeelding van Ron038

Als ik dit zo lees, is het

Als ik dit zo lees, is het beter en verstandiger deze zeer onvolwassen jongen ver bij jou en je dochtertje vandaan te houden.

Blowen, zuipen, jouw alles verbieden, terwijl meneer zijn gang maar gaat, is in mijn ogen GEEN houden van, laat staan iemand liefhebben.
Triest verhaal dit, en pijnlijk voor jou en je dochtertje.

Laat hem maar los, want hier is ook sprake van geen enkele verantwoordelijkheid.
Het zal moeilijk zijn, maar het is het beste voor jou.

Sterkte!

Ron
x

afbeelding van hopeloos

Dank je wel

Erg bedankt Ron voor je lieve reactie.
Eigenlijk weet ik precies wat voor eikel het is om zomaar te zeggen.
Maar ja elke keer word je er weer ingepraat.
Hij weet dan precies te zeggen wat ik graag wil horen.
Ja het is zeker tijd om hem los te laten en nooit meer in hem te trappen.
En moeilijk is het zeker maar op 1 dag hoop ik er helemaal uit te komen zodat de pijn mijn hart verlaat.
Dank je wel en groetjes

afbeelding van hopeloos

sorry

Hoi Ron,
Sorry voor mijn late reactie, maar de laatste tijd ben ik zo uitgeput dat ik totaal geen energie heb om het een en ander bij te houden.
Harstikke bedankt voor je positieve reactie.
Groetjes X

afbeelding van Freespirit

Lieve

Lieve Hopeloos,

Meissie...wat doe je jezelf aan!?...
Wees KEIHARD..en ban deze loser uit je leven voordat hij je meesleept de goot in! Ik weet dat dat moeilijk is omdat jou gevoelens oprecht zijn, en je wilt zo graag beter...je wilt zo graag zijn goede kanten zien...Maar deze man is geen man. In mijn ogen bungelt hij ergens onderaan de maatschappelijke en emotionele ladder, en heeft hij geen benul waar het allemaal om draaid. Bescherm jezelf en je kleine meisje! Hier zit je toch niet op te wachten?
Mannen zoals hij vindt je bij bosjes achter het centraal station.
Iemand die een ander zo 'stript' van haar eigen waardigheid verdient (sorry voor de harde woorden) een trap in zijn lende!
Laat hem zien dat er niet met je valt te dollen...Verbreek alle contact met hem,trek een ijzeren gordijn op en wees doof voor zijn 'loze' woorden. Deze man voegt totaal niets toe aan je leven...het kost je alleen maar! Als je je hier niet tegen weert ben je voor je het weet weer vijf jaar verder..vijf jaar ellende is dan wat je wacht..loze praat, loze beloftes kortom junk-praat!
Je zal bij ieder 'goed makertje' weer een stukje eigenwaarde verliezen totdat je als een verdrietig wrak alsnog wordt achter gelaten. Open je ogen (die staan al op een kier) je verdiend z?ɬ?veel beter. Verdriet heb je nu toch al..en twee jaren zijn voorbij gegaan en het wordt alleen maar erger. Bespaar je dit, heb vertrouwen in jezelf. Je oordeel is juist en handel daar dan naar. Beter nu door een dal dan over vijf jaar helemaal gesloopt. En wat dacht je dat het doet met je kindje? Hem doet het blijkbaar niets, maar jou toch wel?
Wees sterk voor haar, bescherm haar tegen hem. Met zo`n 'vader' wil je haar toch niet opschepen? Natuurlijk niet...daar ben ik van overtuigd en dat blijkt ook wel uit je geschreven stukje.
Heb het besef dat JIJ de touwtjes in handen heb, NIET hij!

Ik wens je heel veel sterkte in je te nemen beslissing, KIES voor jezelf en je kleine meid...

Een warme groet, Free Spirit

(Ik ben slechts jou in een andere vorm)

afbeelding van hopeloos

Sorry

Hallo Free Spirit,
Het spijt mij zo dat ik nu pas ook jouw commentaar lees.
Zoals ik bij Ron ook al beantwoordde; de laatste tijd ben ik zo uitgeput, ik kan gewoon niet meer.
Nu dacht ik; het eerste wat ik ga doen is op de site, nu het eindelijk weer even lukt.
Harstikke bedankt voor je lange commentaar.
Door jullie allemaal vind ik weer de kracht.
Heeeeeeeeel erg bedankt.
X van mij