spiegelogie ldvd het helpt

afbeelding van crispy

Nu bijna 2 jaar verder zolang ben ik al bezig met iemand die twijfelt hoe kan je jezelf nog verder
verlagen. Het sloopt je kost je energie word er zelf niet aardiger of gezonder op en zo trek je jezelf nog meer naar beneden.
Nu huis verkocht en doet pijn en nog steeds verdriet.
Maar ik respecteer ook haar ondanks constante twijfel ik heb een hoop geleerd vooral over mezelf en daardoor ook over anderen.Wat ik echt iedereen aan kan raden is verdiep jezelf in de psychologie dat helpt je het kan zo simpel zijn. Ik heb nu heel wat gelezen maar een leuk en makkelijk geschreven boek is van willem de ridder spiegelogie. Het zal je nu maar ook straks verder helpen. Je moet wel eerlijk zijn tegen jezelf maar als je dat kan ga je heel veel dingen begrijpen.We leven en doen maar 90 procent begrijpt niet waarom ze iets doen is echt grappig ik was zelf ook zo dus doe er iets mee het helpt je echt nu maar kijken wat er voor kans ik nu kan pakken om een nieuw leven vanaf de grond weer op te bouwen ik heb echt niks meer geen vrouw, vrienden. huis,en ook nog schuld kom maar op toekomst.Sterkte allemaal stop energie in jezelf en niet aan een dood paard trekken het helpt je niet je word er alleen maar moe van en als je heel lang trekt ga je er ook slecht uitzien.Laat alles los. JE KAN ALLEEN MAAR WINNEN!.

afbeelding van Lieve47

@crispy

Ik heb het boek niet gelezen, maar ga door met dezelfde instelling, ik stop mijn energie niet meer in hem, maar in mij en mn eigen toekomst.
Inderdaad dat geeft je ook weer nieuwe energie en daar ga je er juist goed van uit zien.
Jij veel geluk, met de wederopbouw, maar weet zeker dat dat gaat lukken
groetjes Lieve