Step back in time

afbeelding van SummerLove

Mijn verhaal kan ik nergens kwijt, ik stel jullie mening, advies op prijs.

Jaren geleden heb ik iemand leren kennen waar ik hals over de kop verliefd op ben geworden. Ik zat nog in een relatie maar dit liep ten einde. We zijn eigenlijk een affaire begonnen..dat was heel spannend en nieuw. Mijn vlam koos toen om terug naar zijn ex (en moeder van zoon) te gaan. Er zijn jaren voorbij gegaan en wij zijn altijd met elkaar blijven omgaan. Ruzies en onenigheid kwamen we altijd te boven, we hadden geen verplichtingen naar elkaar toe. Hij had zijn relatie en ik de mijne. En dan hadden we nog elkaar..We hebben talloze make ups en break ups gehad. Hij is regelmatig van partner gewisseld maar hij heeft nooit voor mij gekozen. Ik had toen al mijn conclusies moeten trekken, maar ik was verblind, dom als het om hem ging. Ik was aan het wachten tot dat hij zou inzien dat ik er altijd voor hem was. Dat ik zo ontzettend van hem hield. Geduld was n schone zaak toch? We zijn 10 jaar verder.
Onze affaire kwam aan het licht, hij trok z'n handen van me af. Ik leef nu weer met mijn partner - niet degene van mn affaire - en mijn kinderen. Mijn affaire is zo'n 4 jaar geleden afgesloten. Ik ben verhuisd, ver weg bij mij geliefde. Zo voelde dat. Mijn hart brak. Ik ging kapot. Ik kon niet slapen, eten, helder denken..huilen. Hij was een relatie met n buurvrouw begonnen. Mijn zelf waarde was verdwenen... 7 jaar heb ik tevergeefs verspild... Eindelijk na jaren voel ik me emotioneel vrij van hem. Ik dacht oprecht dat ik ban hem hield. Er was een ontzettende lichaamsklokken aantrekkingskracht tussen ons.. Dat is er nog steeds. Als we elkaar nog eens spreken en ik zie hem..dan voel ik het weer en hij weet t. Hij biedt me regelmatig gelegenheid aan seks met elkaar te hebben. Seks met hem was echt super goed! Chemie tussen ons is er altijd geweest, en ik mis het enorm want in m'n relatie is ernauwelijk nog intimiteit. Ik ben zo geneigd om toe te geven aan zijn seks verzoek! Het was zalig met hem, omwille weer eens voelen - de seks beleven! Ik wil niet weer al datverdriet voelen

afbeelding van Chimera

Eigenwaarde

Je bent meer waard dan alleen een gebruiksvoorwerp te zijn. Hij heeft nooit echt voor je gekozen maar het was voor hem makkelijk dat hij iets achter de hand had, zo komt het op mij over. Hou dat gevoel dat je emotioneel vrij bent van hem vast en laat je niet verleiden tot het hebben van sex met hem, want dan begint het weer van voor af aan. Het is alleen maar lust en zal nooit liefde worden...

afbeelding van SummerLove

Dank je voor je helder

Dank je voor je helder antwoord Chimera. Het klinkt aan aannemelijk wat je zegt. Ergens verwoord je wat mijn verstand zegt. Treffend je laatste zin: het is lust en zal nooit liefde worden. Ik zal daaraan denken als ik in verleiding kom. Bedankt.

afbeelding van SummerLove

Dank je voor je helder

Dank je voor je helder antwoord Chimera. Het klinkt aan aannemelijk wat je zegt. Ergens verwoord je wat mijn verstand zegt. Treffend je laatste zin: het is lust en zal nooit liefde worden. Ik zal daaraan denken als ik in verleiding kom. Bedankt.

afbeelding van hortensia

@SummerLove

Ik vraag me af na je verhaal te hebben gelezen of jij geen boosheid voelt ? lees een heleboel gevoelens en emoties maar nergens dat je ook heel boos bent omdat hij je een soort van "liet zitten". Want als ik het goed heb begrepen had jij al die tijd de hoop dat hij voor jou zou kiezen, een toekomst samen ? lees het onbegrip omdat hij voor de buurvrouw koos en niet voor jou ....

Citaat:

Mijn zelf waarde was verdwenen... 7 jaar heb ik tevergeefs verspild... Eindelijk na jaren voel ik me emotioneel vrij van hem.

Is dat wel zo, de hele tijd heb je je leven gebaseerd op een luchtkasteel,verhuist en toch bij je partner gebleven/terug gegaan en hoe heeft je partner dit alles opgevangen , zich staande gehouden? moet niet makkelijk zijn geweest ook voor hem om met iemand samen te zijn wie haar hart bij iemand anders was/is, want eigenlijk zeg je dat je emotioneel vrij bent maar dat lijkt me niet, als jullie nog steeds contact hebben en jij je zover wilt begeven , dat je dan de kruimels wilt van wat hij voor jou overlaat en jij daar genoegen mee neemt , het lijkt me sterk dat je daar oprecht vrede mee zult hebben zonder uiteindelijk toch het complete plaatje te willen. Een klein geluksmoment in de vorm van sex en daar je hele leven dan omheen te bouwen.
|Heb je dan niets geleerd van die 10 jaar dat hij je op een zijspoor parkeerde , met de ene na de andere te zijn gegaan om uiteindelijk bij je buurvrouw te belanden. Kun je dan zeggen dat dat liefde is , dat hij rekening heeft gehouden met jou ? met jou gevoelens. Eerder een Leopardtank die meedogenloos , over je heen walste zonder enig gevoel van liefde of respect voor jou, meedogenloos zijn weg vervolgde , hij had de tijd van zijn leven misschien wel om van de ene naar de andere te hoppen en jij bleef wel en toonde misschien ook nog begrip?

En nu mag je sex met hem ...dat vraagt hij . Charmante vraag , strelend ook want zeg nu zelf , het doet wel wat als iemand kenbaar maakt je sexie te vinden en je te "willen". Dus een sexverzoek zoals FwB ...en dan vraag ik me oprecht af hoe hoog acht jij je eigenwaarde (nog) . Hoe komt het dat je deze man niet naar het land der fabeltjes kunt zenden en zo blijft hangen aan een persoon die echt niet goed is voor jou ....

Citaat:

Ik wil niet weer al datverdriet voelen