Sterk met Kerst

afbeelding van Guyver

Sterk, een anagram van Kerst.

Ik had niet verwacht dat het me na een ruim jaar van ellende zou lukken me zo te voelen. Afgelopen donderdag een dip, waarin ik opzag tegen de zogenaamde gezelligheid die de feestdagen met zich mee moeten brengen.
Nu is het 25 december en het doet me gelukkig weinig. Ik heb geen verklaring voor het goede gevoel, denk dat het vooral te maken heeft met de instelling waarmee je in het leven staat.

Met de jaarwisseling zag ik op tegen het nieuwe jaar. Mensen om me heen wensten me veel sterkte toe, maar ik zag niet in hoe 2005 mijn jaar zou moeten worden. Het jaar is nu bijna voorbij en ik kijk terug op een heerlijk jaar. (Mocht je de achtergrond van mijn verhaal willen weten, dan hoor ik het wel.)

Dit bericht is bedoeld voor mensen op deze site die het deze dagen moeilijk hebben (en het gevoel hebben hun verhaal nauwelijks bij anderen kwijt te kunnen).

Sterkte mensen!!!

afbeelding van Woeter

Hey Guyver, Altijd fijn om

Hey Guyver,

Altijd fijn om zo'n reactie te lezen. Geruststellend om te weten dat het allemaal weer goed gaat komen (weten we ook wel, maar altijd fijn om even bevestigd te horen).

Maarja dan ben ik indd wel benieuwd geworden naar een korte samenvatting van je verhaal, kan alleen maar leerzaam zijn Glimlach