steun

afbeelding van Zwelgje

ben net wakker. Ik moet zo mn werk. Ik begin vandaag aan nieuwe baan. Binnen hetzelde bedrijf maar ik mijn contract van onbepaalde tijd om moeten zetten in een contract voor 1 jaar. Ik heb zijn steun nu hard nodig. In in soort gevallen was hij degene met wie ik hier over kon praten en die mij zou steunen. Oh wat heb ik hem nodig. Maar ja is op vakantie met een ander en denkt niet eens aan mij..

afbeelding van mkampstra

Hoe was je dag

Hee Zwelgje,
Je hebt hem niet meer! Dus als je steun nodig hebt je weet waar je nu bent!! Hoe was je eerste dagje? Heb je wel een andere functie gekregen? Ik hoop dat je daggie toch wel fijn was.
We horen weer van je! Houd je sterk en maak er wat van!

Groeten Merte

afbeelding van Zwelgje

hoi Merte

Heb inderdaad veel steun aan deze site. En ik ben aan mijn nieuwe baan begonnen hoor. Beetje afleiding dat denken en leren de hele dag.
Iedereen op deze site bedankt voor jullie steun aan dit hopeloze geval!!!

afbeelding van mkampstra

Niemand is hopeloos

Hee meis hoop dat t werk een beetje bevalt en dat je leuke collega's hebt. Jij ook bedankt aan jou steun aan alle anderen hier!!
En hopeloos ben je pas als niemand meer hoop heeft dat t goed komt.
En ik hoop dat jij een super toekomst krijgt dus je bent nooit hopeloos!!

XXX Merte

afbeelding van steenbok

zwelgje, leg je er nu toch ee

zwelgje, leg je er nu toch eens bij neer dat het over is! De zon komt ook zonder hem op hoor! En kijk eens om je heen, er zijn nog zoveel mensen die je kunnen steunen en vertrouw ook eens wat meer op jezelf! Kop op hoor meid!
grtjs

afbeelding van kanjer

Je bent niet alleen

Hee Zwelgje,

Ik begrijp precies wat je voelt...maar meis life goes on..en zoals je ziet je bent niet alleen.
Leuk dat je een andere baan nu hebt en de afleiding...en dat is wat je nu zo nodig hebt.
Lekker bezig zijn..misschien kan je nog een paar hobby's erbij nemen.
Ik heb een dagboek waarin ik iedere dag schrijf wat er goed is gegaan en waar ik dankbaar voor ben...zo krijg je overzicht van...zo kijk ik heb hem toch niet nodig!!!
Ik hoop dat je wat aan de tips hebt,je bent i.i.g.op de goede weg.

Vanuit mijn hart veel liefs
van Kanjer

afbeelding van Zwart

Klein hartje onder een grote riem

Haai Zwelgje. Het is een hele schrale troost maar bedenk maar: als je je hier doorheen worstelt ben je zo goed als onoverwinnelijk. En ik weet nu al dat je je hier doorheen gaat worstelen dus ik concludeer dan ook dat je nu al onoverwinnelijk bent. Maak daar gebruik van! Even in alle ernst: blijf bijten! Het kan niet anders dan dat het goed gaat komen, al heb je er misschien even voor nodig maar dat zij dan maar zo. Veel succes en nog meer sterkte!

Groet, Zwart