STRESS!!!

afbeelding van Keelia

Hey iedereen!!

Morgen staat na lang wachten ineens veel te snel voor de deur.. Ik denk er al aan sinds eind juni, maar had nooit verwacht dat het effectief zo snel ging gaan..

Morgen wordt het startschot gegeven van het 3-daags dorpsfeest. Dat wil dat ik mijn ex kan tegenkomen, en dus hem voor de allereerste keer ga zien in 4 maand, want dan zijn we zo'n 4 maand uit elkaar..

Het gaat gewoon enorm raar aanvoelen.. Ik ken hem al zolang, en dan van hem zolang niets gehoord/gezien te hebben. Ook gaat het een enorme uitdaging voor me worden, want als morgen nog een vriendin afzegt, sta ik er dus helemaal alleen voor... Als hij ook alleen zou zijn, of toch samen gaat met m'n beste vriend, kan het allemaal nog niet echt veel kwaad, maar als die andere groep er nog eens gaat bijstaan.. Mijn God, ik moet er niet aan denken, ik word er anders te misselijk van..

Echt elke dag heb ik al uitgestippeld in de mate dat dit mogelijk is: Kleding ligt al klaar + de make-up die ik dan ga dragen.. Ik weet dat het voor jullie misschien raar klinkt, maar voor mij maakt het een soort van comfort-zone in deze toch vrij stressy situatie.. Gewoon te weten dat alles al klaarligt en dat ik op het moment zelf niet begin te stressen omdat ik niets vind..

Pffff, morgen is het zover.. Ik hoop dat die vriendin morgen zegt dat ze toch gaat gaan, anders.. *zucht*... Anders zal het een hele zware proef worden...

Groetjes!!!

afbeelding van bjm

he is er dan helemaal niemand

he is er dan helemaal niemand op dit hele forum die wel even met je mee wil gaan mocht dat zo uitkomen dat je vriendin gaat afzeggen ? vraag het even aan nekes bijvoorbeeld komt ook ergens bij jou uit de buurt (is voor mij al snel zo uit holland Party Glimlach ). maak er gewoon een leuke dag van ! je gaat genoeg mensen tegen komen en wees sterk, heel sterk ! je kunt het en het gaat je lukken !
groetjes
bjm

afbeelding van wishdreams92

hey heel veel succes het word

hey heel veel succes het word vast een leuk feest!
er zijn toch nog wel meer bekenden op het dorpsfeest waar je anders naartoe kan?
volgende week heb ik ook zon feest en meestal is me ex erook.
ben heel benieuwd of hij dit keer ook komt en kan er ook best zenuwachtig worde als ik eraan denk.
maar ik denk maar zo ik ga genieten het is mijn dorp en ik ga feeste met of zonder hem!
probeer je wel een beetje sterk te houde naar je ex toe en ook stabiel ook als je dat eigenlijk niet bent.
het word vast leuk!

liefs,

afbeelding van Keelia

Ja, tuurlijk gaan er nog

Ja,
tuurlijk gaan er nog bekenden zijn Knipoog
Maar die kennen m'n ex niet, dus ook niet hoeveel hij voor me betekend heeft..
De vriendengroep waarmee ik normaal ging gaan zijn mensen die die oude vriendengroep verlaten hebben omdat het daar gewoon niet meer houdbaar werd. Het was dus een soort van back-up, en die mensen weten hoe ze me moeten opvangen.. Maar het is nogal vrij veel geld om er naartoe te gaan, dus ik snap hun redenering wel, dat ze er niet naartoe gaan.. Zaterdag komt er wel een vriendin, dus dan kan ik me echt helemaal laten gaan.. Morgen ga ik gewoon naar de openingsceremonie en de optredens gaan kijken Glimlach

Groetjes!!

afbeelding van bjm

ha ha goed voor jou ! heel

ha ha goed voor jou ! heel veel plezier en leuk dat je toch gaat ! groetjes bjm !

afbeelding van de dromer

Pick me!

Ik wil me wel opofferen Tong Party Grijns om mee te gaan Onschuldig
Op de kaart van Europa is het maar zo'n 5 cm van mijn huis af Afgestudeerd hihi

Veel sterkte morgen lieve Keelia Knuffel

xxx de dromer