Stresstest

afbeelding van Keelia

Hey iedereen!!

Ben net terug van een paranormale beurs en het was echt geweldig!! Wou er al heel lang eens naartoe gaan, ben echt bezig met het paranormale (ook al sta ik met twee voetjes op de grond Knipoog ) en vind het heel interessant om mezelf spiritueel te ontplooien..

Nu stond er daar een standje met een gratis stresstest.. Mijn vader bij de ene persoon, ik bij de andere.. Ik moest twee ijzeren kokers vasthouden die aan één of ander toestel verbonden waren.. In het toestel stond een wijzer.. Ik moest aan personen/situaties denken die me stress bezorgen of stress bezorgt hebben in het verleden. De persoon legde me uit dat als de wijzer in het midden stond alles normaal was en dat het geen stress meer veroorzaakte in mijn leven.. Als de wijzer naar rechts uitslaat bezorgt het me stress en hoe meer naar rechts, hoe meer stress..

Naja, de persoon zei elke keer: andere situatie, andere situatie en dan moest ik dus aan een andere situatie denken, maar mocht niets zeggen.. Dus ik overliep in mijn gedachten de situaties die in mijn leven al hebben afgespeeld.. De wijzer bleef altijd mooi in het midden staan, tot ik ineens aan mijn ex dacht.. Ineens begon die wijzer immens naar rechts uit te slaan, die persoon en ikzelf verschoten ervan dat die wijzer ineens zo begon uit te slaan, aangezien ik de andere situaties blijkbaar enorm goed onder controle heb..

Hij vroeg me dus waaraan ik dacht, heb het dan gezegd dat ik aan mijn ex dacht en dat ik verbaasd was dat ik enige reactie heb veroorzaakt omdat ik van mezelf dacht dat ik de situatie toch heel goed onder controle had de laatste tijd.. Hij zei dat de oorzaak van mijn stress ivm mijn vriend misschien uit één of andere hoek komt dat ik zelf nog niet heb ontdekt.. Hij heeft me een boek meegegeven (typisch Tong), maar heb het wel aangenomen en gekocht.. Het is een klepper van een boek en ga het zeker eens lezen..

afbeelding van misspoes

paranormale beurs

Pas op waarmee je je eigen inlaat... raak er niet in verstrikt, het lijkt mooi, maar is het beslist niet!
Ik spreek uit ervaring... maar je hebt een eigen verantwoordelijkheid.. doe wat je wilt... maar als je vast zit is er maar 1 manier om er van los te komen, en dat is niet wat JIJ denkt dat het is!