terug een gebroken hartje

afbeelding van brokenhearted

Hallo iedereen,

Nadat mijn eerste relatie afsprong was ik daar kapot van. Toen zocht ik hier troost. Maar na een tijdje kwam ik hier nimeer omdat dfe trieste verhalen ghier me steeds weer herrinnerden aan wat er gebeurd was en uiteindelijk besefte ik dat, af en toe is huilen en verder gewoon doorgaan met mn leven het beste was om de breuk te verwerken.

Maar na een tijdje leerde ik een jongen kennen via een datingsite voor personen met een handicap. Ben zelf ook lichamelijk gehandicapt namelijk. We werden verliefd en alles was geweldig. Nu heeft hij me over msn gedumpt omdat hij vind dak 'm claim. Terwijl ik dit x echt mn best heb gedaan dat ni te doen. Ik hhou van 'm ma hij vindt dat dat ni kan na een maandje. Toch ist echt zo. Hij wil maatjes zijn ma hoe kan ik dat nu zijn as ik nog van 'm hou?Verdrietig En het erge is, hij weet wat er gebeurd is met mn ex en dat daardoor een avondje knuffelen heel wat voor me betekende. Ook dat wil die nu niet meer en dat doet nog het meeste pijn. Verdrietig

Mja, we'll get through it but it hurts like hell, again.

Groetjes, een gebroken hartje

P.S. Ik ben nadat ik hem leerde kennen op die datingsite weg gegaan. Goed idee om nu trug oproepje te plaatsen? Al was het maar om gewoon nieuwe vrienden te maken?

afbeelding van the_bachelor

Ten eerste... Ga je verleden

Ten eerste... Ga je verleden is verwerken. Zet dat is eerst achter je. Ten 2de. waarom jezelf weer terug plaatsen om nieuwe vrienden te maken.. DIe maak je in je omgeving.
Ten 3de.. Van iemand houden na een maand?? Ik denk zelf dat je niet weet wat houden van inhoudt. Dat zeg je al zeker niet na 1 maand met iemand.

Ga eerst is zorgen dat je je eigen leventje dik voor elkaar hebt en stel je dan pas is open voor eventuele relaties.

Bachelor (Kan hard overkomen maar ik bedoel het goed)