tijd om na te denken

afbeelding van montana

na bijna 3 jaar relatie is het opeens over. ze had tijd nodig om na te denken of dit wel is/was wat ze echt wilde. er wordt een punt gezet achter bijna 3 jaar samen zijn waarvan 2 jaar samen wonen. nu 2 weken later ben ik er achter dat zij wel na heeft gedacht maar dat ze ook al weer een ander heeft. meteen na dat het uit was heeft ze de volgende weer gevonden en ik dacht dat ze na wou denken....
dat ik nog een kans maakte.
nu heb ik haar betrapt met die leuke man. er is alleen een raar ding. ik wil verder met haar denk ik....? maar ik weet het niet zeker, maar heb wel het gevoel dat ik haar mis en dat wat wij hadden erg sterk is/was(ondanks die vent)
wie kan mij raad geven.......?

afbeelding van Spinnie

Ik heb het zelfde mee gemaakt

Ik heb het zelfde mee gemaakt. Alleen kwam ik er veel later achter dat er en ander was. Je zit nu met het gevoel van verraden te zijn. Alles leek zo gewoon te worden in je relatie. Geloof me de klap komt nog dat je haar gaat missen. Ook al is het met de gewone dingen.
Ik dacht ook dat ik nog een kans maakte maar dat komt hard aan als er al een ander is. Je bent verdoofd en je weet niet wat je moet denken.
Misschien is het beste dat je eens alles voor jezelf op een rijtje moet zetten en zeker niet denken dat de schuld bij jou alleen ligt.

Alvast sterkte

afbeelding van montana

het zelfde

bedank voor je reactie en voor de tip
ga mijn leven weer eens op een rijtje zetten
hoe moeilijk dat dat ook is
en ik hoop dat we er samen uit gaan komen
greetings montana