Tips, ervaringen.. HELP!

afbeelding van Supergirl20

Ik heb nu 3 jaar een relatie met een chauffeur..
Toen ik hem heb leren kennen ben ik gewaarschuwd door dierbaren om mij heen dat ik niet gelukkig zou worden met deze jongen.. altijd heel koppig en eigenwijs geweest door te zeggen dat hun ongelijk hebben.
Het probleem is nu dat ik in zie dat ze gelijk hebben gehad.. elk weekend hebben ik en mijn vriend ruzie (hij is er alleen in het weekend). Wij verschillen zo erg van elkaar.. bijvoorbeeld, ik ga graag gezellig weg, of ga een keer uit, maar hij blijft het allerliefst alleen maar thuis.. ook vind

ik dat hij in het weekend veel met zijn vrachtwagen bezig is, en ik zit te wachten tot dat ik een keer belangrijk ben en hij snapt niet waarom ik daar dan boos om word.. dit speelt al zo lang en we hebben er al zovaak over gepraat, ook zal hij proberen te veranderen voor mij, zonder resultaat. Mijn probleem is nu, ik wil het zo graag uit maken en al lang ook, maar begin al te huilen en bang te worden bij het idee dat ik hem dat niet meer spreek en zie.. maar ben in deze relatie erg ongelukkig.

Iemand tips of ervaringen?

afbeelding van Nientjuh1

Wauw

Wauw, het lijkt wel of je het over een ex van mij hebt. Ook chauffeur, alleen daar mee bezig en wilde alleen maar thuis zitten. Maar hij deed ook zwaar aan drugs enzo. Maar uiteindelijk is het echt beter weg te gaan. Helemaal als alles aan jou zegt dat dat moet. Het wordt kut en klote en je zou hem heel vaak willen bellen/appen, maar het is voor jou beter. Uiteindelijk wordt je veel gelukkiger!

afbeelding van Supergirl20

Hoe overheen gekomen?

Chauffeurs.. haha
Hoe ben jij er uiteindelijk over heen gekomen? Veel uit geweest ? Geen idee wat ik nu zou moeten doen.. lijkt wel door deze relatie alsof ik vervreemd ben van de wereld

afbeelding van PoemLover

Wereld

Is de wereld vreemd of normaal; dat is de vraag. Grijns

(Knipoog naar Shakespeare)

afbeelding van Supergirl20

^^

Ja dat ook zo.. haha

afbeelding van Nientjuh1

Knipperlicht

Met hem had ik uiteindelijk 5 jaar, wel steeds uit en aan. De eerste keer ben ik heel veel uitgegaan en echt de slet uitgehangen (ja heel slecht). De laatste keer was ik het zat en heb ik er een punt achter gezet en toen was het ook echt klaar. Nooit meer wat laten horen en nooit meer wat van hem gehoord. Beter.

afbeelding van Supergirl20

Paniek

Ik praat er nu met hem over.. en het is momenteel ook uit (ook knipperlicht altijd) en dit keer zegt hij zelf ook dat het beter is.. waardoor raak ik daar zo van in paniek? Verlatingsangst lijkt wel.. Respect voor jou, hoop dat ik ook zo sterk word als jij

afbeelding van Nientjuh1

Er was ook wel heel veel meer

Er was ook wel heel veel meer gebeurt in die relatie waardoor ik uiteindelijk niks meer voor hem voelde. Hij speelde zo erg met mijn gevoelens, dat kan je op een gegeven moment gewoon niet meer.

afbeelding van Supergirl20

wat vind ik leuk aan hem?

Fijn dat je nu gelukkig bent!
in deze 3 jaar met hem heeft hij behoorlijk veel gelogen, zelfs nog om kleine dingen wat er normaal niks toe doet.. ik was afgelopen weekend jarig en natuurlijk kwamen zijn schoonouders etc ook op mijn verjaardag.. uit eindelijk hebben we trammelant gekregen en heeft zijn vader zich op een ongepaste manier ermee bemoeit waardoor ik ruzie heb gekregen met hun. Het is allemaal zo ingewikkeld, wil gewoon een vriend die in alles eerlijk met mij is, en dingen met mij onderneemt en me een gewaardeerd gevoel geeft, wat vind ik nou leuk aan hem? Kick ik dan echt op die kleine momentjes samen dat we elkaar soms knuffelen?

afbeelding van ClownyB

Als je je ongelukkig voelt in

Als je je ongelukkig voelt in een relatie moet je ermee stoppen, dat is gewoon zo.

Wil je dit je hele leven volhouden? Ik denk het niet, en dat kan je ook niet. Ja, je zal je even slecht voelen, maar naar verloop van tijd ga je je pakken beter voelen en beginnen denken "Waarom heb ik dit niet eerder gedaan?". Ik heb dit ook al meegemaakt, niet met een chauffeur, maar met mijn eerste vriendin. Ik voelde ook dat we allebei zo enorm verschillend waren en uiteindelijk heb ik het ook gedaan gemaakt. Ik ben daarna zoveel gelukkiger geweest met iemand anders, ookal dacht ik toen dat dat nooit ging kunnen.

Succes met je beslissing..

afbeelding van Supergirl20

Ik zou er ook echt mee moeten stoppen

Ik zou er ook echt mee moeten stoppen.. ik twijfel al zo lang en denk ook zoveel na over de toekomst, hij wil nu al niks met mij ondernemen en is echt saai, wat als er kinderen in het spel komen in toekomst en papa wil nooit wat met ze doen en moppert veel.. en hij word thuis behoorlijk klein gehouden wat ook irritaties oplevert (woont nog thuis), hij is kwa denken ook echt kinds 'alles komt vast wel weer goed'.. Volgens mijn gevoel heb ik hem al heel veel kansen gegeven..
Hij heeft een hekel aan naar de stad te gaan, bios, bowlen en noem zo maar op.. Ben ik echt zo zwak omdat ik zoveel twijfel terwijl ik weet dat mijn toekomst niks word met hem?

afbeelding van ClownyB

@Supergirl20

Zwak zijn is dat zeker niet, dat mag je niet denken. Het is gewoon een soort van angst waarschijnlijk die je moet overwinnen. Je kan je daarna misschien eventjes slecht voelen, maar uiteindelijk ga je er toch gelukkiger van worden.