tja

afbeelding van boy123

Zit ik dan. Na te denken wat ik toch een puinhoop heb gemaakt van mijn leven. Had 3 jaar geleden alles op rolletjes. Mooi koophuis. Kinderen die het allemaal prima op school deden. Maar papa wilde een jongere griet hebben. Die heeft hij gekregen. 10 jaar jonger en een prachtvrouw. Van de ene op andere dag de deur dichtgetrokken en bij haar gaan wonen.Nooit meer aan mijn ex gevraagd hoe het met haar ging. Na anderhalf jaar zwanger. Papa werd weer opnieuw papa. Na vele ruzies en sinds de baby 2 maanden is is ze weg. Huis verkocht en vriendin met baby weg. Weg uit mijn leven. Slaap nu tijdelijk ergens in een huis en mijn andere kinderen komen wel maar toch. Wat kan een mens stom zijn.

afbeelding van Time

mensen zijn idd vaak stom

mensen zijn idd vaak stom

afbeelding van Time

mensen zijn idd vaak stom

mensen zijn idd vaak stom

afbeelding van Nientjuh1

Boy

Mensen vergeten soms wat ze hebben, totdat ze het kwijtraken.
Je hebt hele stomme dingen gedaan, zoals halsoverkop je familie verlaten voor een fling. Helaas gebeurt het vaak. Nu moet je op de blaren zitten. Iedereen verliest in dit verhaal. Je ex en je kinderen nog het meest. Ik hoop dat je ex en kinderen gelukkig zijn. Jij word dat vast ook als je genoeg gestraft bent.

afbeelding van Najadan

Klote

Hoi,

Wat moet je nu een intense hekel aan jezelf hebben, en juist dat maakt dat je je zo klote voelt. Kun je het niet goedmaken met je eerste gezin? Zag laatst een aflevering op tv, met precies zo'n verhaal. Al was daar minder gebeurd. En was die man die in dat geval verlaten werd en erg wijs man. Ik kan me voorstellen dat je eerste vrouw niks meer van je wil weten, al heeft ze ook zichzelf daarmee. Maar als je echt spijt hebt, en bereid bent alles te doen? Wie weet

Sterkte in elk geval. Probeer vrede met jezelf en je beslissingen te maken